bwin nyheder

Danmark – Tjekkiet: Optakt og odds

Så er det håndboldtid, når de danske verdensmestre tager hul på EM i håndbold. Slutrunden åbnes mod Tjekkiet. Vi har samlet både håndbold odds og optakt til kampen her, så du kan blive klædt på til Danmarks åbningskamp.

Aktuelle tilbud på håndbold EM 2024

Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Danmark – Tjekkiet optakt

Danmark - Tjekkiet optakt og odds ved håndbold EM 2024
© Bwin

Vi er ved at klassisk opgør mellem en etableret og stor håndboldnation mod en mindre håndboldnation, der næppe kommer til at gøre sig gældende, når gruppespillet er færdigt. Danmark er ikke overraskende storfavoritter.

Tjekkiet spillede sig sammen med Island videre fra EM-kvalifikationens gruppe 3, hvor de øvrige modstandere var Estland og Israel. Her toppede Island og Tjekkiet begge med 10 point efter de seks kampe.

Træningskampene op til EM blev til sejre over Ungarn og Bosnien-Hercegovina. Selvtilliden må være okay hos tjekkerne, der kun har tabt to af de sidste 10 kampe. Men, en ting er miniputnationer, når det gælder håndbold, noget andet er de forsvarende verdensmestre.

Danmark kommer med sejren i Golden League i bagagen. Selvom ikke alt kørte perfekt, så gjorde Danmark rent bord og vandt træningsturneringen. Der er grund til optimisme og tro på, at det nok skal blive til guld for de danske EM-favoritter.

Seneste indbyrdes opgør ligger tilbage i 2018, hvor tjekkerne faktisk vandt 28-27 i den indledende gruppe ved EM 2018. Men, betyder det så, at man skal sætte sit kryds ved Tjekkiet, når det gælder de aktuelle håndbold EM odds?

Danmark – Tjekkiet odds

Det gør det næppe! Danmark er nemlig voldsomme storfavoritter, faktisk så store, at du næsten er nede i et rent odds 1.00 hos de forskellige bookmakere på en dansk sejr ved 1X2.

Vi har her fundet en række Danmark – Tjekkiet odds ved håndbold EM 2024 hos Bwin Sport, som man bør overveje til sine Danmark – Tjekkiet odds.

UdfaldDanmark – Tjekkiet odds
Danmark -7,51.60
Danmark over 33,5 mål1.85
Danmark over 16,5 mål i 1. halvleg1.80
Danmark vinder 1. halvleg med -4,5 i handicap1.91
Over 56,5 mål i kampen1.60
Tjekkiet +9,5 mål1.67
Tjekkiet scorer mindre end 12,5 mål i 2. halvleg1.80
Oddsene er opdateret tirsdag den 9. januar kl. 22:30

100% op til 1.000 kr.

Står du og mangler en bonus i forbindelse med dine Danmark – Tjekkiet odds, så kan du lige nu få 100% i Bwin velkomstbonus op til 1.000 kr., når du opretter dig som spiller hos Bwin.

Her er minimumsoddset blot 1.00, mens din bonus kommer i form af et gratis væddemål. Så du kan faktisk spille på en dansk sejr til odds 1.03 ved at bruge din Bwin bonus i form af et risikofrit spil.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Boxing Day odds guide og spilforslag
næste artikel
Odds på Australian Open 2024 - 50 kr freebet