cashpoint nyheder

Champions League: Spil på finalen og få et freebet

Sæsonens største fodboldkamp står for døren, når Liverpool og Real Madrid skal afgøre, hvem der skal løbe med Champions League-trofæet. Uanset hvem du holder med, så er der noget at hente, hvis du er en fodboldoddser, der skal se og oddse på finalekampen. Cashpoint er netop ude med et betting tilbud, hvor du kan få et freebet uden indbetaling.

Se hvordan du får dit freebet på Champions League-finalen og se også, hvordan du kan få op til fem freebets, hvis du endnu ikke har en Cashpoint-bruger.

Champions League freebet, Liverpool - Real Madrid odds
©Cashpoint

Champions League freebet: Sådan får du det

Spiller du minimum 100 kr. på Champions League finalen 2021/2022, så kan du score et tilsvarende freebet fra Cashpoint, der er at finde på vores oversigt over de bedste bookmakere.

Cashpoint matcher her din indsats med 100% op til 200 kr., når du spiller på Liverpool – Real Madrid. Det betyder, at hvis du spiller 100 kr., på Champions League-finalen, så får du et freebet på 100 kr. – og 200 kr., hvis du spiller 200 kr.

Vil du have dette freebet fra Cashpoint, så skal du gøre følgende:

  • Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
  • Placer dit væddemål på minimum 100 kr. på Champions League-finalen
  • Modtag dit freebet, når dit væddemål er afgjort

Denne freebetkampagne fra Cashpoint løber til og med den 29. maj kl. 6:00. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Du kan spille både pre-match, live, singler, kombinationer, systemspil og multiway bets i forbindelse med kampagnen.

5 freebets venter på dig

Faktisk har du som Cashpoint-spiller muligheden for at få op til fem freebets i forbindelse med, at du opretter en bruger og foretager din første indbetaling. Som Cashpoint startbonus får du nemlig et freebet for hver 100 kr. du indbetaler og spiller op til 500 kr.

Dine velkomstbonus freebets kommer således, at du får et freebet på 100 kr. om ugen i op til fem uger.

Bonuskravet er omfattet af, at det kun er væddemål bestående af minimum to kampe, der gælder. Hver kamp skal her have et mindsteodds på 1.50, for at du kvalificerer dit til at modtage freebets.

Du modtager den efterfølgende dag kl. 12:00 dit freebet, når du har opfyldt omsætningskravet fra Cashpoint.

Husk altid at læse reglerne og vilkårene for en kampagne, før du foretager en indbetaling eller opretter dig.

Champions League odds hos Cashpoint

Cashpoint har, ligesom de øvrige bookmakere, Liverpool som favoritter til at vinde Champions League-finalen. Aktuelt er oddset på en Liverpool-sejr ude i 2.06, hvilket er en lille stigning i forhold til, da oddset blev udgivet. En sejr til Real Madrid er derimod oppe i 3.52.

Oddsene er odpateret fredag den 27. maj kl. 16:30.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Champions League Finale odds 2022: Liverpool vs Real Madrid
næste artikel
Djokovic - Nadal: French Open optakt og odds