champions league finale 2022 bonus betting

Champions League Finale odds 2022: Liverpool vs Real Madrid

Europas mest prestigefyldte turnering nærmer sig sin afslutning, og Real Madrid og Liverpool skal nu dyste om det store trofæ i finalen. Begge hold har spillet fantastisk fodbold indtil nu og var en del af de spændende semifinalekampe. Real Madrid på den ene side sænkede ved hjælp af Rodrygos sene mål Manchester Citys chancer (6-5 samlet set), mens Liverpool cruisede forbi Villareal (5-2) i semifinalen.

Vi har sat os for at lave et optakt til det store brag i Champions League finalen og vil samtidig også udføre en odds sammenligning, så du ved hvad og hvor du skal spille på opgøret mellem Liverpool – Real Madrid!

liverpool real madrid champions league finale 2022 odds

Champions League Finale 2022: Liverpool – Real Madrid

Der vil være meget på spil, når de to hold mødes på State de France den 28. maj i det, der kan blive en gentagelse af Champions League-finalen i 2018, hvor Gareth Bale spillede hovedrollen for Real Madrid der besejrrede Liverpool med 3-1.

Liverpool har fire sejre i træk, ni i de sidste 10, og de er i fremragende form, når de går ind til denne store begivenhed. The Reds ser fremragende ud i offensiven, og flere spillere er klar til at score på et hvilket som helst tidspunkt i opgøret, når de får chancen. Det er ikke underligt, at Klopps Liverpool har det måske mest potente angreb i verden i de seneste tre-fire år. Merseyside-klubben tabte sidst i marts, da Inter triumferede på Anfield med 0-1. Det var UCL-ottendedelsfinalen, men Liverpool gik videre på grund af en 1-3-sejr i Milano. Klopps trup har været stærke på udebane, og de har stadig ikke mærket smagen af nederlag på udebane i 2022.

Real Madrid har spillet tre kampe i træk med under 2,5 mål, hvilket ikke har været vanligt for Real Madrid på det seneste. Det skyldes, at holdet sikrede sig La Liga-titlen, og Carlo Ancelotti ønskede ikke, at hans bedste spillere skulle bruge for meget energi på de resterende kampe. Alt i alt har Los Blancos været mere end effektive i de seneste to måneder, og hovedårsagen til det er Karim Benzema, som er i perfekt form i denne sæson. Den franske angriber har scoret 44 mål i 44 optrædener.

Vi forudser at der virkelig bliver kamp om offensiven i finalen og det samme afspejles i oddsene for betting i Danmark. En af de bedste fodboldspillere i verden lige nu, Mohamed Salah, står i spidsen i angrebet for Liverpool. Salah har scoret 8 mål i den nuværende UEFA Champions League-sæson med et gennemsnit på 2,8 skud pr. kamp. Sadio Mane har også spillet godt, da han har scoret 5 mål og skabt 4 store chancer for The Reds i Champions League. Real Madrids talisman Karim Benzema fører an i angrebet for Real Madrid, og franskmanden har scoret 15 mål indtil videre i Champions League. Vinicius Junior er en anden formidabel offensiv spiller, som har scoret tre gange og assisteret til 6 mål.

Vi kommer til at være kortfattede i vores forudsigelse til opgøret. Vi forventer at se tre eller flere mål på grund af begge holds offensive mentalitet og små problemer i de respektive bagkæder, især på udebane. Hvis man tjekker statistikkerne, vil man se et mønster af, at begge holds forsvar ikke har været helt selvsikre i de sidste par uger. Vi tror derfor på en kamp med mange mål og et godt bud vil være over 2.5 mål. Vi kommer ikke tættere på et bud på en sejrsherre. Begge hold er fremragende og i en Champions League finale er alt åbent!

Champions League Finale 2022: Oddssammenligning

Som nævnt har vi sat os for at sammenligne en række odds på udfald i kampen via. de bedste bookmakere for at give dig den bedste mulighed for at placere et godt væddemål til Champions League finalen. Derfor har vi herunder samlet en række odds fra fire bookmakere. Bet365, Unibet, Betfair og ComeOn. Du finder vores oddsammenligning i tabellen herunder.

Det er tydeligt, at bookmakerne er enige om at Liverpool har favoritrollen til at vinde Champions League trofæet. ComeOn giver det højeste odds på englænderne med 1.57. Hvis du tror på Real Madrid som turneringsvinder skal du spille hos Bet365 Danmark der giver hele 2.50 på de spanske giganter. Se hele vores oddssammenligning herunder.

Vinder
Bet365 bonusUnibet bonusBetfair bonusComeOn bonus
Liverpool vinder turneringen1.531.581.571.57
Real Madrid vinder turneringen2.502.402.252.40
Over 2,5 mål1.721.681.681.74
Under 2,5 mål2.102.182.052.10
Salah scorer2.102.382.502.25
Benzema scorer2.302.402.402.20
Oddsene er opdateret fredag den 25. maj kl. 12:00.

Alt i alt er der gode og høje odds at hente hos de største bookmakere i Danmark. Champions League finalen er nok årets største sportsbegivenhed, og derfor er der naturligvis stort fokus på bookmakernes odds og promos. Hold øje med vores side, hvor vi løbende vil opdatere med spændende promos og kampagner til Champions League finalen 2022.

Herunder har vi samlet en række odds på Liverpool – Real Madrid i Champions League finalen 2022 fra tre bookmakere. Det er super nemt og hurtigt at spille med, og du kan gøre det direkte fra vores widget herunder.

God kamp og held og lykke med dine spil til Champions League finale odds!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Conference League Odds 2022: AS Roma - Feyenoord
næste artikel
Champions League: Spil på finalen og få et freebet