cashpoint nyheder

Freebet til dart VM – Sådan får du det

Rammer dine odds ikke lige frem bulls eye under dart VM, så behøver du ikke fortvivle, der er nemlig mulighed for et freebet i forbindelse med dart VM.

Det er Cashpoint, der er ude med dette freebet uden indbetaling i forbindelse med årets dart VM. Se her hvordan du kan få dette tilbud i forbindelse med dine dart VM odds.

Dart VM freebet, Dart VM oddds 2022, Cashpoint freebet
©Cashpoint 28/12/2022

Sådan får du et freebet ved dart VM

Rammer du ikke plet med dit spil på årets dart VM, så behøver du ikke fortvivle, for du kan nemlig få et freebet svarende din indsats op til 300 kr. retur hos Cashpoint, der tilbyder denne odds bonus til både nye og nuværende spillere. Se her hvordan du kan kvalificere dig til dette freebet hos den danske bookmaker.

  • Log ind eller opret en Cashpoint-konto
  • Placer et væddemål på minimum 100 kr. på en eller flere af kampene ved VM i dart
  • Få et freebet hvis du taber

Taber du på dit dart-spil hos Cashpoint, bliver der automatisk tilføjet et freebet til din konto, svarende til det beløb du har spillet for op til 300 kr.

Alle væddemålstyper er tilladt i forbindelse med det kvalificerende væddemål – på nær odds boost.

Taber du og får et freebet, er dit freebet gyldigt i syv dage. Det skal bruges på 1 x sportsindsats, hvor du kan kombinere flere begivenheder fra Cashpoints udvalg af sportsodds. Kampagnen er gyldigt frem til den 3. januar 2023 kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

OBS: Du finder ikke denne kampagne hos Cashpoint, men det betyder ikke, at den ikke er der. Hvis du allerede har en Cashpoint-konto, har du sikkert modtaget en nyhed om denne kampagne.

Ny hos Cashpoint: 5 x freebet venter

Står du derimod uden en Cashpoint-bruger, men gerne vil spille på VM i dart og få et freebet på op til 300 kr., hvis du taber, så kan du lige nu få et Cashpoint velkomstbonus på op til 5 x 100 kr. freebet.

Cashpoint giver dig her et freebet på 100 kr., for hver 100 kr. du indbetaler til din nyoprettede konto, hvorefter du skal spille minimum to kampe med minimum odds 1.50 pr. kamp. Når du har gjort det, så modtager du et 100 kr. freebet om ugen i op til fem uger, hvis du har indbetalt op til 500 kr.

Disse freebets skal bruges indenfor syv dage på 1x sportsindsats. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Boxing Day: Din bettinguide til den store fodbolddag
næste artikel
Dronningens nytårstale: Sådan spiller du risikofrit