leovegas nyheder

Dronningens nytårstale: Sådan spiller du risikofrit

2022 nærmer sig sin afslutning og dermed er det også tit til en stor dansk tradition – nemlig dronningens nytårstale. I år kan du spille risikofrit på dronning Margrethes nytårstale. I den anledning har vi lavet denne guide til nytårstalens odds, samt en trin for trin-guide til, hvordan du spiller risikofrit på dine dronningens nytårstale odds hos LeoVegas Danmark.

Dronningens nytårstale odds, dronningens nytårstale 2022, LeoVegas risikofrit spil, LeoVegas odds
©LeoVegas 29/12/2022

Din guide: Sådan spiller du risikofrit på dronningens nytårstale

LeoVegas er ude med en betting bonus til nye spillere, der i anledning af dronningens nytårstale kan spille 100 kr. risikofrit på dronningens nytårstale odds. Her kan du se, hvordan du får denne bonus fra LeoVegas, samt hvilke vilkår der er forbundet med det. Tilbuddet gælder kun nye spillere hos LeoVegas.

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Opret en LeoVegas-bruger
  • Placer et dronningens nytårstale-væddemål på præcis 100 kr.
  • Få dit væddemål refunderet i form af et risikofrit spil – hvis du taber

Tilbuddet om at spille 100 kr. risikofrit på dine dronningens nytårstale odds gælder frem til den 31. december 2022 kl. 18:00, hvor talen går i gang. Tager du imod denne velkomstbonus fra LeoVegas, kan du ikke også tage imod en anden LeoVegas velkomstbonus. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.18+ år.

Dronningens nytårstale odds og statistik

Hvilke ord skal man så oddse på, når det gælder årets odds på dronningens nytårstale? Vi har her samlet 10 bud på ord, som vi tror, at dronning Margrethe siger i sin nytårstale i 2022.

For det danske kongehus har især ændringerne vedrørende prins Joachims børns fremtidige titler fyldt meget i 2022, så vi forventer, at det bliver nævnt i dronningens nytårstale, ligesom krigen i Ukraine bliver berørt. Det vil skabe stor undring, hvis ikke situationen og den markante ændring i kongehuset ikke bliver benævnt i den årlige nytårstale.

Du kan se flere odds på dronningens nytårstale hos LeoVegas, der har 145 forskellige odds på nytårstalen. Du finder også over/under-spil på dronningens nytårstale hos LeoVegas.

Ord/sætningLeoVegas odds
Prins Joachim1.15
Generationer1.33
Børnebørn1.50
Flygtninge1.50
Omsorg1.75
Energikrise2.50
Udsatte3.00
Medmennesker4,00
Krænket12.00
Grev Joachim250.00
Oddsene er opdateret torsdag den 29. december kl. 8:00

Du kan også se statistikker på ordene brugt i de tidligere udgaver af dronningens nytårstale. Dem finder du via linket herunder.

Du kan læse meget mere om LeoVegas og de øvrige bookmakere i vores store bookmaker oversigt.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Freebet til dart VM - Sådan får du det
næste artikel
Nordicbet giver 500K - men kan du beholde dem?