cashpoint nyheder

Få 200 kr. freebet når du indbetaler

Står du og overvejer at lave en indbetaling på din konto hos Cashpoint Danmark, så er nu et rigtigt godt tidspunkt at gøre det, for du kan lige nu få en odds bonus i form af et gratis bet hos Cashpoint, når du laver din indbetaling.

Lyder det som noget for dig? Hvis svaret er ja, så læs med her og se, hvordan du kan få fingrene i et freebet, når du laver en indbetaling på din Cashpoint-konto.

Cashpoint freebet, 200 kr. freebet til Cashpoint odds
©Cashpoint 30/01/2023

Sådan får du et freebet hos Cashpoint

Det er ganske lige til, hvis du ønsker at score et freebet på 200 kr. hos Cashpoint. Du skal blot logge ind eller oprette en Cashpoint-konto og indbetale minimum 200 kr. Når du har gjort det, så tilføjer Cashpoint automatisk et 200 kr. freebet til din konto.

Kampagnetilbuddet er for spillere, der har verificeret deres konto. Kampagnen er underlagt de generelle freebet-betingelser og de generelle vilkår og betingelser hos Cashpoint. Du skal blandt andet være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark.

Din indbetaling skal ske på en gang, så den kan ikke akkumuleres via flere indbetalinger. Du kan deltage en gang i denne kampagne. Dit freebet er gyldigt i syv dage og skal bruges på 1 x sportsindsats. Her kan du bruge dit freebet på både singler og kombinationsindsatser. Systemspil og flervejsspil er ikke tilladt i forbindelse med freebetkampagnen. Vinder du på dit freebet, udbetales nettogevinsten.

Kampagnen løber til og med den 2. februar 2023 kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Stor velkomstbonus til nye spillere

Du skal som nævnt have en verificeret konto hos Cashpoint, for at du kan få dette freebet på 200 kr. Har du ikke det, kan du lige nu få op til 5 freebets á 100 kr. i Cashpoint velkomstbonus, når du opretter din konto og laver din første indbetaling.

For hver 100 kr. du indbetaler og omsætter en gang til minimum odds 1.50 i forbindelse med din oprettelse, første indbetaling og første bet, så får du et 100 kr. freebet om ugen i op til 5 uger. Du kan dermed få 5 freebets á 100 kr. i 5 uger, hvis du tager den fulde Cashpoint velkomstbonus.

Du kan læse mere om både Cashpoint i vores bookmakeroversigt, samt mere om denne Cashpoint velkomstbonus i vores anmeldelse af den. Du kan også læse mere om en lang række af de øvrige bookmakere i Danmark og deres bonusmuligheder her hos Bonus-Betting.

Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
VM-finale: Frankrig - Danmark odds med Bet365
næste artikel
Tottenham - City: Scor freebet og vildt odds boost