comeon nyheder

Tottenham – City: Scor freebet og vildt odds boost

Der venter både muligheden for et freebet uden indbetaling og et odds boost, når Tottenham og Manchester City tørner sammen i Premier League for anden gang på knap to uger. Se her hvordan du kan få et freebet på kampen og det forhøjede odds på noget, der gennem sæsonen nærmest har virket som en uundgåelig ting.

ComeOn odds boost, Erling Haaland scorer odds, Tottenham - Manchester CIty odds, Premier League odds
©ComeOn 03/02/2023

Sådan får du 2.00 på Haaland-scoring

Manchester Citys norske stjerne, Erling Haaland, har været i en klasse for sig selv denne sæson. City-angriberen har scoret intet mindre end 25 mål i blot 19 Premier League-kampe. Halvvejs i sæsonen er nordmanden derfor blot 9 scoringer fra at tangere Andy Cole og Alan Shearers rekord på 34 mål i en Premier League-sæson.

Oddset er derfor ofte meget lavt på scoringer af Haaland i kampene, men det kan du lave om på i opgøret mellem Tottenham og Manchester City. Her kan du med et odds boost fra ComeOn få intet mindre end odds 2.00 på en scoring af Erling Haaland i kampen. Du finder det vilde odds boost lige her:

Få et freebet hvis du taber

Er du usikker på, hvor du skal sætte dit kryds i forhold til spilmuligheder på Tottenham – Manchester City, så kan du lige nu gøre det velvidende, at du kan få et freebet svarende din indsats op til 100 kr. retur, hvis du taber på dit odds.

Denne bookmaker bonus får du hos ComeOn, der i denne uge har Tottenham – Manchester City som match of the week. Du kan spille match of the week hos ComeOn ved at gøre følgende:

  • Log ind eller opret dig hos ComeOn
  • Spil et pre-match bet på Tottenham – Manchester City
  • Dit odds skal minimum være odds 1.50
  • Modtag 100% af dit væddemål op til 100 kr. hvis du taber

Freebettilbuddet hos ComeOn gælder frem til kampstart. Det er ikke nødvendigt, at du tilmelder dig kampagnen.

Du kan ikke anvende bonusmidler i forbindelse med match of the week, mens Youbet-væddemål, byg selv-væddemål og kombinationsvæddemål ikke er kvalificerende til kampagnen.

Får du et freebet i forbindelse med match of the week-kampagnen, så er dit freebet gyldigt i syv dage. Kun nettogevinsten udbetales. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill eller Neteller er ikke kvalificerende for match of the week-tilbuddet. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Du kan læse mere om ComeOn i vores anmeldelse af bookmakeren, som du finder i vores oversigt over online bookmakere.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Få 200 kr. freebet når du indbetaler
næste artikel
Scor Super Bowl-freebet med Cashpoint