cashpoint nyheder

Sådan spiller du dig til et freebet med Champions League

Hvem skal have de bedste udgangspunkter forud for returopgørene i Champions League? Uanset hvem det bliver, kan du lige nu spille dig til et gratis bet i form af et freebet hos Cashpoint, når du oddser på Champions League hos en af de bedste bookmakere.

Se her hvordan du kan fået freebet, når du spiller på Champions League. Se odds på kampene og få inspiration til hvordan du kan få et freebet med Cashpoint.

Cashpoint Champions League kvartfinale freebet

Sådan får du et freebet hos Cashpoint

Cashpoint er en bookmaker, der er kendt for at have mange kampagner med freebet. Så selvfølgelig er Cashpoint Danmark også på banen med et i forbindelse med de første kampe i årets Champions League-kvartfinalern.

Her får du en trin for trin-guide til, hvordan du kan oddse på Champions League hos Cashpoint og få et freebet ud af det.

  1. Klik dig ind på Cashpoint
  2. Log ind eller opret en Cashpoint-bruger
  3. Placer et væddemål på minimum 100 kr.
  4. Dit væddemål skal være på midtugens Champions League-kampe
  5. Få automatisk et 100 kr. freebet når dit væddemål er afgjort

Regler og vilkår gælder. Minimum 18 år. Spil ansvarligt. Kampagnen løber frem til den 10. april kl. 23:59. Du kan spille alle væddemålstyper undtagen odds boost i forbindelse med denne kampagne hos Cashpoint. Det er kun dit første væddemål i kampagneperioden, der tæller med. Du kan kun anvende tilbuddet en gang.

Når du har fået dit freebet, så vises det på din spillekupon, når du har valgt et væddemål, der er i overensstemmelse med kampagnebetingelserne. Du skal bruge dit freebet indenfor 30 dage, ellers bortfalder det. Freebettet skal bruges på 1x sportsindsats, hvor du kan spille både singler og kombinationer. Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt der. Vinder du på dit freebet, så er det nettogevinsten, der udbetales.

Risikofrit spil: 500 kr. på CL
Udløber om
Real-Man City - Odds 2.50 på over 2,5 mål
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Champions League odds hos Cashpoint

Hvilke odds kan jeg så spille på for at få et freebet? Her kan du se, hvordan oddsene fordeler sig for de første kvartfinalekampe hos Cashpoint.

Kamp1X2
Arsenal – Bayern München1.734.054.54
Real Madrid – Manchester City2.853.502.45
Atletico Madrid – Borussia Dortmund1.793.704.63
PSG – Barcelona1.923.853.78
Oddsene er opdateret mandag den 8. april kl. 21:15

Husk, står du uden en Cashpoint-konto, så kan du lige nu få en Cashpoint velkomstbonus på 100% op til 500 kr. Du kan læse meget mere om denne Cashpoint bonus her.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan får du de bedste City - Arsenal odds
næste artikel
Manchester City - Real Madrid odds og optakt