bet365 nyheder

Sådan får du de bedste City – Arsenal odds

Hvem skal tage førstepladsen i Premier League? Arsenal skal forsøge at holde og udbygge føringen i toppen af Premier League, når de besøger de forsvarende mestre fra Manchester City.

Vi har i vores optakt til topopgøret søndag den 31. marts 2024 samlet en række Manchester City – Arsenal odds fra Bet365 her, samt fundet et par spændende Manchester City – Arsenal spilforslag hos en af de bedste bookmakere.

Manchester City - Arsenal odds

Manchester City – Arsenal odds og optakt

Med blot et point mellem de to konkurrenter, samt Liverpool på andenpladsen med en dårligere målscorer end Arsenal, er der lagt op til en af sæsonens største kampe, som ingen af holdene kan tåle at tabe.

For Manchester City er der revanche til gode, samt det er sidste chance for direkte at tage point fra konkurrenterne i topstriden – en chance som de forpassede da de tabte det første opgør mod Arsenal i denne sæson, samt med de to gange uafgjort mod Liverpool.

Det er den helt store styrkeprøve for Arsenal, der meget vel kan diktere tilgangen til sæsonens resterende kampe. Vinder Arsenal, så er der et hul på fire point ned til City, der dermed skal gå fra enhver kamp med en sejr. Taber man, så tipper den interne fordel lidt til City, der dog vil være presset, alt imens Liverpool også kan få en lille fordel.

Med så spændende en kamp i vente, så er det oplagt at følge med via sin Bet365 app for at ramme spændende liveodds.

Her kan du se en række udvalgte Bet365 odds på Manchester City – Arsenal og se, hvad verdens største bookmaker forventer af kampen.

UdfaldBet365 odds
Manchester City vinder1.90
Uafgjort3.80
Arsenal vinder3.80
Begge hold scorer1.66
Over 2,5 mål i kampen1.70
Under 2,5 mål i kampen2.10
Håland scorer2.10
Saka scorer4.00
City -12.60
Arsenal +11.475
Dobbeltchance 1X1.25
Dobbeltchance X21.83
Oddsene er opdateret torsdag den 28. marts kl. 14:00

Manchester City – Arsenal spilforslag med Bet365

Vi har fundet tre spændende Manchester City – Arsenal odds i vores spilforslag til kampen. Du kan se dem her og se vores begrundelse for de enkelte spilforslag. Alle spilforslag kan bruges i forbindelse med en Bet365 bonus.

Manchester City – Arsenal spilforslag #1

Det er en kamp, som ingen af de to hold må tabe. En uafgjort vil være til at leve med, men tre point fra en direkte konkurrent på dette tidspunkt af sæsonen kan være afgørende med blot 10 runder tilbage. Om der går taktik i den i slutningen af kampen, hvis ingen af de to hold har en føring, kan man kun spekulere i. Men vi forventer, at begge mandskaber vil jagte sejren fra starten af.

Manchester City – Arsenal spilforslag: Begge hold scorer til odds 1.66 hos Bet365

Manchester City – Arsenal spilforslag #2

Kan du lugte dramaet? Det er en af sæsonens mest spændende kampe, der kan få enorm betydning for begge klubber. De to klubber har været meget lige hele sæsonen, så det kan nemt være de små marginaler, der afgør, hvem der vider mesterskabet. Og også hvem der opsøger de små marginaler.

Manchester City – Arsenal spilforslag: Straffespark i kampen til odds 3.00 hos Bet365

Manchester City – Arsenal spilforslag #3

Der kræves 90 minutter plus det løses fuld koncentration, for det kan være småting, der afgør, hvem der bliver mester i denne sæson. Om fokus hos de enkelte spillere er i top sidst i kampen, kan meget vel blive afgørende for, hvem der tager point med fra kampen. Men en sen scoring kan man godt se komme.

Manchester City – Arsenal spilforslag: Sent mål (mål efter 77:59) til odds 1.83 hos Bet365

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Schweiz: Spilforslag du ikke må gå glip af
næste artikel
Sådan spiller du dig til et freebet med Champions League