comeon nyheder

Spil på fodbold og få et VM-freebet

VM står for døren. Vil du have et freebet uden indbetaling til dine Danmark VM odds, men regner med at sætte et odds eller to inden da, så kan du lige nu gøre det og så få et freebet til VM 2022 med i farten. Se her hvordan du kan få dette VM freebet, samt op til 1.000 kr. i bonus hos ComeOn.

ComeOn freebet, VM odds, VM freebet
©ComeOn 13/11/2022
Porto-Arsenal: Odds 2.00 på over 1,5 mål
Udløber om
Spil 100 kr. eller mere på Champions League og få et 100 kr. freebet
Udløber om
FCK-Man City - Odds 2.50 på over 2,5 mål
Udløber om
FCK-Manchester City: Hvis du taber dit væddemål, modtager du et 50 kr. freebet!
Udløber om
Spil på at FCK tager sejren i mindst en af de to kampe mod Man City til odds 15
Udløber om
Super Bowl: Spil 50 kroner eller mere på NFL finalen og få et 50 kroner freebet!
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

Bet på sport og få et VM-freebet

Du kan varme op til VM og samtidig sikre dit et freebet på 100 kr. hos ComeOn, hvis du spiller 100 kr. på fodbold. ComeOn Danmark giver et freebet på 100 kr. til de spillere, der spiller 100 kr. på fodbold til minimum odds 1.50.

Når du sætter dit kvalificerende spil hos ComeOn, skal det være på minimum odds 1.50 og være afgjort, før du får dit VM freebet til en værdi af 100 kr. Så husk ikke at sætte på kampe eller andre fodbold odds, der først bliver afgjort efter VM. Dit freebet har en gyldighed på 21 dage efter udstedelsen, så det skal du være opmærksom på, hvis du har planer om at bruge dit freebet i forbindelse med en bestemt kamp til VM.

Du skal være opmærksom på, at du denne betting bonus kun gælder spillere hos ComeOn. Er du endnu ikke det, så læs med længere nede, hvor du kan se, hvordan du som ny ComeOn-spiller kan få op til 1.000 kr. i velkomstbonus hos ComeOn.

Kampagnen løber til og med den 20. november kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

100% op til 1.000 kr.

Står du og mangler en ny bookmaker at spille hos i forbindelse med VM, så kan du lige nu få den størst mulige velkomstbonus hos ComeOn. Din ComeOn velkomstbonus er nemlig på 100% op til 1.000 kr.

Det betyder, at hvis du for eksempel indbetaler 400 kr., når du opretter din nye ComeOn-konto, så får du 400 kr. oveni, så du i alt har 800 kr. at spille for på din nye bettingkonto.

Bonussen fra ComeOn kan bruges på alle sportsodds – og dermed selvfølgelig også de mange VM-odds, som du snart kan spille på. Velkomstbonussen har et gennemspilskrav på 5 x bonus og 5 x indbetaling til minimum odds 1.80. Du har 60 dage til at indfri disse gennemspilskrav, hvorefter bonusbeløbet kan udbetales.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Ram 0 rigtige og vind 1 mio. kr.
næste artikel
VM odds: Danmark - Tunesien