Danmark - Kasakhstan odds og optakt

Danmark – Kasakhstan: Bedste odds og spilforslag

Så er det revanchetid, når Danmark tager imod Kasakhstan i Parken i et brag, der gerne skal ende med en dansk sejr og tre vigtige point i EM-kvalifikationen. Fiaskoen fra Kasakhstan skal vaskes væk og i den anledning har vi fundet 4 stærke Danmark – Kasakhstan odds, som du ikke må gå glip af.

Få både Danmark – Kasakhstan optakt og odds samlet her, så du er klar til kampen i Parken med vores spilforslag fra en række af de bedste danske bookmakere.

Danmark - Kasakhstan optakt og odds

Danmark – Kasakhstan optakt

Den står mejslet ind i hukommelsen – fiaskoen i Kasakhstan, hvor Danmark satte en føring på 2-0 over styr og endte med at indkassere et nederlag på 3-2. Kampen var for alvor også den, der gjorde krisen til en realitet for Kasper Hjulmand og landsholdet.

Spillet er blevet bedre siden da, men vi er stadig langt fra det niveau, som Danmark viste under EM-slutrunden. Siden det første møde i Kasakhstan er det blevet til tre danske sejre og en uafgjort i de fire efterfølgende EM-kvalifikationskampe. Vel at mærke med en målscorer på 9-1.

Kasakhstan har i de fire efterfølgende kampe også hentet tre ud af fire mulige sejre. Dog kom de til kort mod Finland, hvor de tabte 1-0, men det er også det eneste mål, der er blevet indkasseret i de fire kampe. Så den danske offensiv med Rasmus Højlund i spidsen får deres sag for.

Hvis man har et gratis bet på kampen, kan det være ganske fristende at sætte det på få scoringer, da begge hold har vist gode defensive takter op til kampen.

Danmark – Kasakhstan odds

Få et nemt overblik over de mest populære Danmark – Kasakhstan odds her, hvor vi har samlet de mest populære odds på kampen fra en række udvalgte bookmakere. På den måde kan du nemt se, hvor du får det bedste odds via vores odds bonus sammenligning.

Danmark-Ksaskhstan oddsComeOn oddsbet365 oddsBwin odds
11.131.141.15
X9.757.508.00
220.023.019.50
+2,5 mål1.551.531.51
Begge hold scorer2.702.622.50

Danmark – Kasakhstan spilforslag

Vi har samlet intet mindre end fire forskellige Danmark – Kasakhstan spilforslag her fra fire forskellige bookmakere. Vi har her set bort fra de populære spil og fundet nogle mere specielle spil, som fortjener et forsøg fra ens odds app til kampen.

Danmark – Kasakhstan spilforslag #1: Under 2,5 mål til odds 1.94 hos Expekt

Danmark – Kasakhstan spilforslag #2: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3.60 hos Betinia

Danmark – Kasakhstan spilforslag #3: Rasmus Højlund scorer når som helst til odds 1.72 hos Bet365

Danmark – Kasakhstan spilforslag #4: Danmark vinder og under 2,5 mål til odds 3.05 hos ComeOn

Oddsene er opdateret tirsdag den 10. oktober kl. 22:15.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Så er det nu: Få et freebet på Champions League
næste artikel
Eksklusiv bonus: Spil risikofrit på Sevilla - Real Madrid