leovegas nyheder

Eksklusiv bonus: Spil risikofrit på Sevilla – Real Madrid

Der venter et brag forude i weekendens La Liga, hvor Sevilla tager imod Real Madrid. Til kampen kan du lige nu få et betting tilbud fra LeoVegas, så du kan spille risikofrit på dine Sevilla – Real Madrid odds. Se hvordan du kan spille risikofrit her, hvor du får en trin for trin-guide til dit risikofrie Sevilla – Real Madrid odds.

LeoVegas bonus, Sevilla - Real Madrid risikofrit spil. Sevilla - Real Madrid odds
© LeoVegas

Sådan spiller du risikofrit på Sevilla – Real Madrid

Tilbuddet fra LeoVegas Danmark er et eksklusivt tilbud til nye spillere, som opretter sig via Bonus-Betting. Med tilbuddet kan du med denne LeoVegas velkomstbonus spille risikofrit på, hvem der vinder kampen – Sevilla (1) eller Real Madrid (2). Husk at dit væddemål skal være pre-match.

Du får denne LeoVegas bonus ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Hvis du ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet
  • Spil 500 kr. pre-match på en vinder af kampen – Sevilla (1) – Real Madrid (2)
  • Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål, der er berettiget til dette tilbud

Taber du på dit væddemål, så får du det fulde beløb på 500 kr. retur på din LeoVegas-konto inden for tre til fem arbejdsdage. Det refunderede beløb er ikke underlagt noget omsætningskrav. Vinder du på dit risikofrie væddemål, så beholder du gevinsten – uden omsætningskrav.

Indbetalinger med Skrill er ikke kvalificerende til dette tilbud. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for tilbuddet. Når du tager imod denne bonus, kan ud ikke også vælge den normale velkomstbonus hos LeoVegas. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Sevilla – Real Madrid odds

Hvilke odds kan man så spille risikofrit på – og hvor meget kan man vinde? Her kan du se de aktuelle odds på Sevilla – Real Madrid og dermed nemt se, hvor meget du kan vinde med et risikofrit væddemål.

Sevilla vinderReal Madrid vinder
4.001.85

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan spille på en uafgjort i kampen i forbindelse med dette tilbud fra LeoVegas.

Vi ser hurtigt på vores mobil odds fra LeoVegas, at gæsterne fra Real Madrid er favoritter i opgøret, hvilket betyder, at du kan spille risikofrit på odds 1.85 på en sejr til favoritterne fra Madrid.

Sevilla tager imod Real Madrid ovenpå blot en sejr i de seneste seks kampe – hvilket var 5-1 sejren over Almeira. Lidt utraditionelt kæmper Sevilla efter ni spillerunder for ikke at blive blandet ind i nedrykningskampen. Forud for opgøret mod Real Madrid er der blot to point ned fra Sevillas 14. plads til Celta Vigo og nedrykningen på 18. pladsen.

Real Madrid har derimod været stærkt kørende og vundet otte ud af sæsonens første ni kampe med en målscorer på intet mindre end 20-6. Madrilenerne øjner dermed en chance for at udbygge føringen i toppen af La Liga foran Girona og de evige rivaler fra Barcelona.

Oddsene er opdateret onsdag den 18. oktober kl. 22:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - Kasakhstan: Bedste odds og spilforslag
næste artikel
Londonbrag: Spil risikofrit på Chelsea - Arsenal