unibet nyheder

Danmark – San Marino odds og optakt

Så er det atter landskampstid, når det gælder den første landskamp på denne side af sommerferien. Der er lagt op til en dansk storsejr, når det gælder EM-kvalifikationens femte runde, hvor Danmark tager imod lilleputnationen, San Marino i Parken.

Få både din Danmark – San Marino odds og optakt her, hvor vi ser på en række udvalgte odds på kampen fra en af de mest populære bookmakere på vores bookmaker oversigt, nemlig Unibet sport. Så bliv klar til landskampen i Parken med vores Danmark – San Marino optakt og odds.

Danmark - San Marino odds og optakt

Danmark – San Marino optakt

Selvom spillet ikke har været på det niveau i en snart længere periode, som man som dansk fodboldfan efterhånden var blevet vant til under Kasper Hjulmand, så må og skal Danmark have en overbevisende sejr, når San Marino gæster Parken.

Danmark er så store favoritter, at du ikke kan sætte en bookmaker bonus på en dansk sejr, så det er derfor, at vi ser på en række andre spændende Danmark – San Marino odds senere.

Danmark ligger forud for opgøret nummer tre i gruppen med syv point – to efter Finland på førstepladsen. Der er derfor brug for både tre point og godt med selvtillid, inden der venter et topopgør i den efterfølgende kamp, hvor det på udebane gælder Finland.

Mest bemærkelsesværdigt er det faktisk, at det kun er San Marino der med 13 mål imod har indkasseret flere mål imod i EM-kvalifikationen end Danmark, der har lukket fem mål ind i fire kampe.

Der er ikke lagt op til de store ændringer i hverken startopstillingen eller truppen, da Hjulmand nærmest udtog den sædvanlige garde til EM-kvalifikationskampene. Nu gælder det for garden om at vise, at de kan begynde at finde tilbage til de takter, der for blot to år siden sendte Danmark i EM-semifinalen.

Danmark – San Marino odds

Danmark er så store favoritter til opgøret mod San Marino, at oddset på en dansk sejr er helt nede i 1.01 hos Unibet, mens overraskelsen giver pengene 101 gange igen.

Heldigvis er minimumsoddset på en Unibet velkomstbonus helt nede i 1.40. Derfor er alle vores Danmark – San Marino odds fra Unibet på minimum odds 1.40, så du nemt kan bruge dem i forbindelse med omsætningen af din Unibet bonus, hvor du får 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

Vi har her fundet frem til en række forskellige Danmark – San Marino odds hos Unibet, som vi føler bør være en del af overvejelserne til de forskellige oddskuponer på EM-kvalifikationsopgøret i Parken.

UdfaldUnibet odds
Danmark + under 4,5 mål2.95
1. halvleg: Danmark -2,52.14
San Marino +52.30
Over 2,5 mål i 1. halvleg1.97
Danmark vinder 4-06.50
Under 5,5 mål af Danmark1.76
Rasmus Højlund scorer når som helstN/A
Lige antal mål i kampen1.85
Oddsene er opdateret mandag den 4. september kl. 19:45

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Kvitova - Wozniacki odds og optakt
næste artikel
Få et NFL freebet med Cashpoint