cashpoint nyheder

Få et NFL freebet med Cashpoint

Den nye NFL-sæson står for døren og dermed også første skridt på vejen til den kommende Super Bowl. I forbindelse med åbningsmåneden kan du lige nu få et NFL freebet hos Cashpoint Danmark, der lige nu giver et freebet, når du spiller på NFL. Se hvordan du får dit NFL freebet uden indbetaling her.

Cashpoint NFL freebet

Sådan får du et NFL freebet

Cashpoint tilbyder et freebet på 50 kr. til spillere, der spiller for minimum 50 kr. på NFL hos bookmakeren. For at du kan få dit Cashpoint freebet på NFL, skal du gøre følgende:

  • Log ind eller opret en Cashpoint-konto
  • Placer et væddemål på NFL
  • Modtag dit freebet dagen efter

NFL freebetkampagnen hos Caspoint løber frem til den 3. oktober kl. 23:59. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år. Du kan maksimalt modtage et freebet i forbindelse med denne kampagne.

Dit Cashpoint NFL freebet er gyldigt i 30 dage, efter det er blevet tildelt din Cashpoint-konto. Dit freebet skal bruges på 1 x sportsindsats og kan kun bruges på enkelt- eller konbinationsindsatser. Systemvæddemål er ikke tilladt i forbindelse med dette freebet fra Cashpoint. Kun nettogevinsten udbetales, hvis du vinder på dit freebet.

Du kan spille på kampene i de fire første uger af NFL-sæsonen i forbindelse med denne kampagne fra Cashpoint og få denne bet bonus.

SE NFL live på Cashpoint

Du kan se alle NFL-kampene live hos Cashpoint. For at du kan se de mange NFL-kampe live hos Cashpoint, skal du gøre følgende:

  • Log ind på din Cashpoint-bruger
  • Tjek at du har en positiv balance på din konto
  • Eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 48 timer for at få adgang til alle kampe
  • Vælg den NFL-kamp du vil se og begynd at streame den

Ny hos Cashpoint: 100% op til 500 kr.

Som nu spiller hos Cashpoint kan du få 100% i Cashpoint velkomstbonus op til 500 kr., når du opretter dig og laver din første indbetaling og indsats.

Når du har oprettet dig hos Cashpoint, skal du lave en indbetaling på minimum 100 kr. for at få bonussen, som du får, når du har gennemspillet din indbetaling en gang til minimum odds 1.80. Når du har gjort det, så får du et freebet svarende til 100% af din første indsats.

Freebettet er gyldigt i 30 dage. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Danmark - San Marino odds og optakt
næste artikel
Bwin re-bet: Spil din kupon om når du taber