I Danmark er bookmakere underlagt et krav om at have licens for at udbyde spil på odds og sport. I skrivende stund har 15 bookmakere licens til at udbyde sportsvæddemål på oddset til det danske marked.

 

Skattefrie bookmakere på bonus-betting.dk

De danske spillemyndigheder har indført en mærkningsordning, som gør at du nemt kan se hvilke bookmakere, der er godkendt og under kontinuerligt opsyn af spillemyndighederne. Bare se efter spillemyndighedernes logo på bookmakernes hjemmeside. De danske licenshavere har endvidere den fordel, at hvis du vinder, så er gevinsterne skattefrie.

bonus-betting.dk henviser vi kun til bookmakere, som er godkendt af de danske spilmyndigheder, og som du derfor ikke skal betale skat af. Du kan altid tjekke om din favorit bookmaker lever op til kravene ved at kigge efter spillemyndighedernes logo, som fremstår på den enkelte bookmakers hjemmeside.

 

Spil på udenlandsk bookmaker

Som spiller er det ikke ulovligt at indgå sportsvæddemål og oddse via en ikke-godkendt spiludbyder i Danmark. Du skal dog være opmærksom på, at spillemyndighederne kan bremse udbetalinger, hvis f.eks. en bookmaker uden dansk licens markedsfører sig til det danske marked. Desuden kan du risikere at skulle betale skat af gevinster vundet igennem en ikke licensbærende bookmaker. Derfor foreslå vi at du holder øje med spillemyndighedernes logo, som er et tegn på at spiludbyderne har fået spillelicens.

Se spilmyndighedernes hjemmeside for en opdateret liste over bookmakere med gyldig dansk licens.

På bonus-betting.dk giver vi dig de mest optimale bonusordninger for danske bookmakere. Men der er også en række spiludbydere, som har licens til det danske spillemarked, men som ikke har nogen bonus. Her skal bl.a. nævnes Partybets og Bwin.