cashpoint nyheder

Danmark – Kroatien: Få freebet med Cashpoint

Danmark kan trække fra i toppen af UEFA Nations League Liga 1’s gruppe A, når de danske drenge tager imod Kroatien i Parken. I forbindelse med Nations League-kampene kan du lige nu få et freebet på 100 kr. hos Cashpoint.

Se hvordan denne bookmaker bonus fra Cashpoint kan blive din, samt se hvordan oddsene på Danmark – Kroatien fordeler sig hos Cashpoint, hvor du med en Cashpoint velkomstbonus lige nu kan få 100% op til 500 kr.

Cashpoint Nations League freebet, Danmark - Kroatien odds
©Cashpoint

Nations League freebet

Cashpoint tilbyder lige nu sine oddsere muligheden for at få et freebet i forbindelse med UEFA Nations League. Du kan dermed få et freebet i forbindelse med Danmarks kamp i Parken mod Kroatien.

For at du kan få dette freebet fra Cashpoint, skal du gøre følgende:

  • Log ind på din Cashpoint-bruger eller opret dig
  • Husk at verificer din konto, før du placerer dit væddemål
  • Indbetal minimum 100 kr.
  • Placer dit væddemål
  • Få et 100 kr. freebet til Nations League

Freebettilbuddet fra Cashpoint løber til og med den 15. juni kl. 6:00. Dit freebet skal bruges inden for syv dage. Det kan kombineres eller spilles som en single. Dit freebet fremgår af på din spilkupon hos Cashpoint. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Ny hos Cashpoint?

Har du endnu ikke en konto hos Cashpoint, der er en bookmaker med dansk licens, så kan du lige nu få et freebet om ugen i op til fem uger. Cashpoint giver som velkomst nye spillere et indbetalingsmatch op til 500 kr., hvor hver 100 kr. indbetalt giver et freebet på 100 kr.

Disse freebets bliver tilgængelige hver uge i de efterfølgende uger. Du kan dermed få fem freebets á 100 kr. i op til fem uger, når du opretter en Cashpoint-bruger og foretager en indbetaling.

Du kan læse mere om bookmakeren i vores Cashpoint anmeldelse.

Cashpoint odds: Danmark – Kroatien

Cashpoint har Danmark som favoritter til at vinde det tredje opgør i denne udgave af UEFA Nations League, når Danmark tager imod Kroatien.

Danmark har vundet de to første kampe over henholdsvis de franske verdensmestre og Østrig, mens Kroatien blot har hentet et point i de første to kampe ovenpå 1-1 mod Frankrig.

Nu venter så det første møde mellem Danmark og Kroatien siden VM 1/8-finalen i 2018, hvor Kroatien vandt efter straffesparkskonkurrence. Herunder har vi samlet en række af de mest populære odds på kampen fra Cashpoint.

UdfaldCashpoint odds
Danmark vinder1.93
Uafgjort3.60
Kroatien vinder4.10
Over 2,5 mål2.05
Under 2,5 mål1.72
Begge hold scorer1.92
Danmark -11.24
Kroatien +11.93
Christian Eriksen scorer3.30

Oddsene er opdateret torsdag den 9. juni kl. 17:00.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Karamba! Velkommen til den nye bookmaker
næste artikel
Champions League final4 optakt og odds