nyheder

Karamba! Velkommen til den nye bookmaker

En ny bookmaker er kommet til Danmark – og dermed også muligheden for at få en ny bookmaker bonus for de danske oddsere. Karamba er navnet på Danmarks nyeste bookmaker, som du kan læse meget mere om her.

Du får dermed en introduktion til, hvem Karamba er, hvem der står bag og selvfølgelig også hvilke odds du kan forvente at finde hos Karamba.

Karamba odds, ny bookmaker
©Karamba

Hvem er Karamba?

Karamba, der længe har været på det danske marked som online casino, åbnede i 2022 også op for odds, hvorved Danmark fik en ny bookmaker med dansk licens.

Karamba.dk ejes af Karamba Limited, der er registreret på De Britiske Jomfruøer. Platformen, hvorfra man spiller, drives af AG Communications Ltd., der er baseret på Matla. AG Communications Ltd. står bag en lang række spilplatforme indenfor online spil, så på den front er det langt fra en nybegynder, der står bag den tekniske del af den nye bookmaker.

Dog er selskabet bag Karamba ikke helt ukendt som bookmaker i Danmark. Det er nemlig samme selskab, der tidligere stod bag 777.dk, så selvom Karamba bookmaker er ny, så er det ikke en nybegynder, der står bag.

Karamba sportstilbud

En ny dansk bookmaker betyder også muligheden for en ny velkomstbonus. Med et Karamba sportstilbud får du 100% indbetalingsmatch på din første indbetaling op til 1.000 kr.

Karamba tilbyder dermed nye spillere den højst mulige velkomstbonus, som de kan under dansk lovgivning, idet loftet er sat til at være 1.000 kr.

Tilbuddet gælder nye Karamba oddsere og har et gennemspilskrav på ni gange bonusbeløbet. Minimumsoddset er på 2.00 for det enkelte væddemål og 1.40 på valg af kombinerede væddemål.

Med muligheden for at kombinere flere væddemål, så længe bare hvert enkelt væddemål har et odds på minimum 1.40, kan man ofte kombinere flere favoritvæddemål i sin indfrielse af omsætningskravet får dette sportstilbud fra Karamba.

Du kan læse meget mere ok dette Karamba sportstilbud her. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Karamba odds

Hvad kan man så spille på hos Karamba? Som udgangspunkt finder du odds på 39 forskellige sportsgrene hos Karamba.

Fodbold odds fylder ikke overraskende mest hos Karamba, hvor du finder odds på alt fra Superligaen, Premier League og ligaer i hele verdenen, så hvis du søger eksotiske fodbold odds, så er Karamba værd at overveje. Derudover er der faktisk en del e-sports odds at finde hos Karamba.

Du finder selvfølgelig også live betting hos Karamba, så der er rig mulighed for både pre-match og live odds hos Danmarks nye bookmaker.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på Danmark mod Frankrig
næste artikel
Danmark - Kroatien: Få freebet med Cashpoint