Siden her giver dig det bedste overblik over vores partneres muligheder for odds på CS:GO. Vores hovedmål med denne side er altså, at give dig et overblik over hvilke danske spiludbydere der tilbyder CS GO betting, samt forklare spillet og skabe overblik over de store turneringer, der hvert år afholdes. Husk også at læs vores guide til eSports betting.
 

CS GO betting
© Unibet

 

Hvad er Counter-Strike: Global Offensive?

Counter-Strike: Global Offensive (forkortet CSGO) er et online first-person shooter spil udviklet af Valve Corporation og Hidden Path Entertainment. Det er det fjerde officielle spil i den generelle Counter-Strike-serie og det syvende Counter-Strike spil i alt. I spillet står to hold mod hinanden: Terroristerne og counterterroristerne. Begge hold har til opgave at eliminere det andet hold og samtidig gennemføre separate mål. Terroristerne skal, afhængigt af spiltilstand, enten plante bomben eller forsvare gidslerne, mens counterterroristerne enten skal forhindre bomben i at blive plantet, desarmere bomben eller redde gidslerne.
 

De største turneringer i løbet af året

Som med andre former for eSport – ja, som med alt andet sport i virkeligheden, er der en lang række årlige turneringer, hvor de bedste hold skal dyste mod hinanden. De store CSGO-turneringer kommer i forskellige farver, former og størrelser, men de har alle et par ting til fælles: millioner af dollars som præmiepuljer, nogle af de bedste CS:GO-hold på planeten og eSports mest passionerede fans.
 
Af nævneværdige turneringer, kan der selvfølgelig nævnes CS:GO holdendes helt store liga: ESL Pro League. ESL Pro League er spredt ud på fire regioner: Europa, Amerika, Asien og Oceanien og omfatter i øjeblikket op til 24 hold. ESL Pro League anses for at være den førende professionelle CS:GO-liga i verden og er en af ​​de største professionelle ligaer i eSportsverdenen.
 
Vi skal selvfølgelig også nævne CS:GO Major Championships, også bare kendt som Majors, der er en af de største eSports-turneringer sponsoreret af Valve, spillets udvikler. Majors er svarende til Champions League for CS:GO-hold.
 

En sport domineret af dansk stjernedrys

Du har nok hørt om dem. Astralis. Det danske stjernespækkede hold, der har vundet alt, hvad der er muligt indenfor CS:GO-verdenen. Astralis er en dansk spillerejet organisation, der blev grundlagt i 2016 som et Counter-Strike: Global Offensive team. Astralis er et af de absolut mest vindende hold i CS:GO, og har op til flere gange vundet Majors. Også i ESL Pro League klarer Astralis sig ganske habilt, hvor de flere gange har vundet sæsonen. CS:GO er altså en sport, hvor vi danskere er med helt i toppen – og det kan vi være ganske stolte af!
 

Vores top-3 til betting på CS:GO

Hvis du gerne vil forsøge dig i CSGO betting, så har vi her samlet en top-3, over danske CSGO betting sites
 

  1. Unibet
    Unibet er en af vores klare favoritter, når det kommer til betting på eSport, og lige netop på CS GO betting er de rigtigt skarpe. Unibet tilbyder et hav af odds på turneringer i CS:GO.
  2. 888sport
    888sport har i den grad også stemplet ind på eSports betting. 888sport tilbyder også lækre odds på turneringer i CS:GO, og har ovenikøbet fremragende bonusser.
  3. NordicBet
    NordicBet tager sidstepladsen på vores top-3 over spiludbydere der tilbyder betting på CS:GO. NordicBet har en let og overskuelig platform, hvor du nemt kan spille live på CS:GO-turneringer.

 
[sports_cube_bonus_overview bonus_ids=”646*772*652″]  

Tjek altid vores overblik og sammenligning af vores partneres odds bonus