En bookmaker bonus er et tiltag, som spiludbyder – ofte gratis – tilbyder til deres kunder, som gør det endnu mere interessant at sætte et væddemål på sport. Både danske og internationale bookmakere benytter bonusser, og de forskellige bonusser kan variere meget i forhold til hvilket tilbud bookmakerne giver odds-spillere og betting fans.

To bonus kategorier

Generelt er der to typer af bonusser, som bookmakere tilbyder deres spillere. Der findes velkomstbonusser og de mere kortvarige kampagne-bonusser. Bookmakernes velkomstbons er karakteriseret ved at have et stor bonusbeløb, være aktuelt igennem længere tid, en lang gennemspils-periode samt have lidt svære krav til omsætning af bonussen. De mere kortvarige kampagne bonusser er knyttet til enkelte sportsbegivenheder, har et mindre bonusbeløb og dermed også nemmere krav til gennemspilning.

Den hovedsagelig forskel imellem en velkomstbonus og en kampagnebonus, udover selve størrelsen på bonusbeløbet, er at velkomstbonus kun gives første gang en spiller åbner en konto, hvorimod kampagne bonusser kommer løbende og referere til forskellige aktuelle sportsbegivenheder.

I tabellen herunder får du et hurtigt overblik over forskellen på velkomstbonus og kampagnebonus.

Velkomstbonus >< Kampagne Bonus

Kunde: Ny – Eksisterende
Bonusperiode: Langvarige – Kortvarige
Antal bonusser: En per kunde – Flere tilbud
Bonusbeløb: 1000 kr. – fra 50 kr. til 300 kr.
Gennemspilskrav: Vanskelige – Nemme

I vore nyhedssektion kan du se alle kampagnetilbud og kortvarige bonusser og i vores odds bonus sammenligning finder du velkomstbonusser fra danske bookmakere.

Indbetalingsbonus

Den mest populære odds bonus fra bookmakerne er deres velkomstbonus og den oftest benyttede bonus-form er en indbetalingsbonus, hvor bookmakeren giver en procentvis bonus oven i ny kundes første indskud. En indbetalingsbonus foregår på den måde at man åbner en konto hos en bookmaker, og hvis spiludbyderen har en indbetalingsbonus som velkomsttilbud, så giver bookmakeren en bonus, der svarer til enten 50 % eller 100 % af ens første indskud – dog typisk op til et maksimalt bonusbeløb. En af de mest populære odds bonusser i Danmark er Unibet, som har en yderst gavmild indbetalingsbonus.

Gratis Væddemål

Udover en indbetalingsbonus så er et gratis væddemål også en ofte benyttet velkomstbonus, som de danske bookmakere giver nye kunder. Et Gratis Væddemål er også kendt som et freebet, og uddeles af bookmakerne som en bonus token, hvor odds spillere får ét bet, der svare til værdien af den odds bonus token, som bookmakeren giver i bonus. Hos de fleste bookmaker gælder dog, at det kun er nettogevinsten fra et Gratis Væddemål som udbetales. Det vil sige at du ikke får udbetalt selve værdien af et Gratis Væddemål, men kun gevinsten. En af de mest populære Gratis Væddemål – eller freebet – bonusser på det danske marked er Betfairs startbonus. Som ny kunde får du et 1000 kr. Betfair freebet i velkomstbonus ved sign-up.

Cach-Back Bonus

Med en cash-back bonus refunderer bookmakerne ens indsats på et væddemål, i tilfælde af at man ikke rammer sine bets. En Cash-Back Bonus er også kendt som et risikofrit spil og bliver typisk benyttet af bookmakerne som en kampagnebonus. Et eksempel på en Cash-Back Bonus er når en bookmaker udlover et risikofrit live bet, som svarer til ens pre-match bet. Man sætter således et væddemål inden kampstart på 200 kr., og modtager derefter et risikofrit spil/cash-back bonus på 200 kr. til live betting. Hvis ens live spil så fejler, så udbetaler bookmakeren en odds bonus til en værdi af ens risikofrie spil. I modsætning til et Gratis Væddemål, så får du fuld gevinst, hvis du vinder og du får refunderet din indsats, hvorimod et Gratis Væddemål/Freebet forsvinder, hvis ikke du rammer din væddemål.

Kombi bonus

En anden type kampagne-bonus er kombi bonussen, som også er kendt som en akkumulator-bonus. Når bookmakere giver odds spillere en kombi-bonus, så er det en ekstra procentvis bonus, som spilleren får oven i den samlede odds gevinst fra et kombi-bet. Med akkumulator bonussen så får man f.eks. 5 % oven i en vindende double, 10 % oven i en vindende triple, 15 % oven i en vindende 4-linger kupon osv. En bookmaker der køre de populære kombi-bonusser er Bet365, som ofte køre tilbuds kampagner med en Bet365 akkumulatorbonus til en given sportsgren. Se også Bet365 velkomstbonus.

Mobil Odds Bonus

I takt med at bookmakerne udvider deres odds og betting udvalg til de mobile platforme, så er der selvfølgelig også kommet en del flere bonusser til odds og spil på mobil og tablet. En Mobil Bonus er målrettet til spil via de mobile platforme og er både for nye og eksisterende kunder, som benytter en bookmakers mobile betting app for første gang. En mobil odds bonus vil typisk være en bonus, som svare til det beløb, som man har som indsats på ens første bet via mobillen.

Gå tilbage til Odds Bonus FAQ.