Bookmakerne tilbyder massere af odds bonus og tilbud til både nye og eksisterende kunder, som er interesserede i at spille på oddset. På bonus-betting.dk giver vi både et overblik over de aktuelle odds bonusser fra danske bookmakere og besvare alle spørgsmål, der knytter sig til at gøre sig bookmakernes bonus, såsom at kvalificere sig til en odds bonus, gennemspille en betting bonus og endelig få odds bonussen til udbetaling.

I vores bonus-betting ABC kan du få et overblik over de mest benyttede termer, som bookmakerne benytter, når de skal beskrive odds bonusser og kampagne tilbud. Hvis du har nogen spørgsmål angående bookmakernes odds bonusser, så skriv endelig til os via vores kontaktformular, så vil vi gøre alt for at besvare din spørgsmål. Indtil da kan du få svar på flere af de oftest stillede spørgsmål om odds bonus fra bookmakerne.

Klik på linkene herunder, og får svar på din spørgsmål om bonus og tilbud fra de danske bookmakere.

Hvad er en bookmaker bonus?

De danske bookmaker tilbyder både eksisterende og nye spillere odds bonusser og tilbud for at give en ekstra motivation til at sætte sine bets. En bookmaker bonus er til spil på oddset, og kan variere meget i form, beløb og gennemspilskrav. Vi giver dig her en kort forklaring på de forskellige bonus typer og bookmakernes mest benyttede tilbud. Klik her for at læse nærmere om bookmakernes bonus.

Hvordan får man sin bookmaker bonus til udbetaling?

Med bookmakernes odds bonus tilhører typisk forskellige krav til gennemspilning og omsætning. Selvom en odds bonus ofte er gratis, så er der en del forskellige ting, såsom minimums odds, omsætningskrav og maksimum bonus, som skal imødegås. Bookmakerne har også krav til hvor lang tid man får til at gennemspille sin odds bonus, og dermed få den til udbetaling. Læs mere om bookmakernes udbetalingskrav til bonusser.

Skal man bruge sin MitID til at få en odds bonus?

MitID har været en trofast følgesvend for odds spillere siden 2021. Når bookmakere får licens til at udbyde spil i Danmark, er det med et krav fra de danske spillemyndigheder det som om, at man skal benytte MitID til bookmaker login. Derfor skal man også benytte MitID til alle bookmaker bonusser, også hvis man spiller via sin mobil eller tablet, så kan man ikke finde en odds bonus, der ikke kræver MitID login. Læs mere om MitID og odds bonus her.

Skal man betale skat af odds bonus gevinster?

De danske spillemyndighederne udgiver licensser til internationale bookmakere, og alle de bookmakere som får en licens til det danske marked har allerede betalt skat. Det betyder at hvis du spiller hos bookmaker med dansk licens, så skal du ikke betale skat af dine gevinster. På bonus-betting.dk udbyder vi kun bonusser fra danske bookmakere. Læs mere om skat på gevinster fra en odds bonus.

Findes der en odds bonus til mobil & tablet?

Bookmakerne er helt med på den teknologiske udvikling, og tilbyder selvfølgelig også odds bonusser, som er specifikt målrettet til mobil og tablet. Endnu er det kun et fåtal af bookmakere med dansk licens, som også giver en odds bonus til mobilen. Læs mere om odds bonus til mobil og tablet, og se hvilket bookmakere, som tilbyder en mobil odds bonus.