Siden 2012 har NemID været en integreret del af det at spille online hos en bookmaker. Derfor er det også svært at komme uden om, at man skal benytte NemID til at få en odds bonus. På mobil og tablet kan man dog stadig få en odds bonus uden at bruge NemID.

Men det korte svar på ovenstående spørgsmål må være ja. Det er både nemmere og mere sikkert at bruge sit NemID for at få en odds bonus. De mest attraktive odds bonusser er nemlig bookmakernes velkomstbonus, og for at få den, så skal man åbne en betting-konto, og til det kræves NemID. Man kan også åben en konto via sin mobil eller tablet, men den lille skærm gør det til en besværlig affære.

Hvorfor NemID?

NemID er indført for at sikre spillere og bookmakere imod svindel. Selvom det kan virke besværligt at rende rundt med det lille nummererede kort, så har det rent faktisk hjulpet bookmakerne med at bekæmpe svindel. I Danmark stiller spillemyndighederne det som et krav, at bookmakerne benytter en såkaldt OCES-godkendt digital signatur. Et af kravene til en sikker digital signatur er, at der skal benyttes to faktorer til at logge ind. Nem-ID overholder dette krav, da man både skal oplyse sin adgangskode (Faktor nr. 1) og den seks cifrede kode på ens Nem-ID kort (Faktor nr. 2).

NemID er ikke nem…

En undersøgelse publiceret i magasinet eGaming Review viser at online brugere maksimalt vil benytte 4 minutter i en online sign-up proces. Så hvis man fumler for meget med sit NemID-kort, så er tålmodigheden hurtigt brugt op. Hvis man vil spille online på oddset via sin computer er det dog nødvendigt at benytte sit NemID til både sign-up og log-in, og derfor også til at få en odds bonus. Det er dog en anden sag, når vi snakker om odds bonus og spil på sin mobil eller tablet, hvor man ikke behøves NemID log-in.

Mobil odds bonus uden NemID

Selvom de danske Spillemyndigheder havde varslet at alle bookmaker skulle benytte NemID til log-in på mobil og tablet fra 1. Januar 2015, så er det endnu ikke sket. Man kan således stadig spille på oddset uden at bruge NemID, hvis man spiller via mobil eller tablet. Det software som DanID, der er firmaet bag NemID, skulle have klar til at bruge NemID på mobillen er stadig ikke færdigudviklet, og derfor kan man stadig sætte sin bets og oddse via mobil uden at bruge NemID. Der findes også en række odds bonusser til Mobil betting, som man kan benytte uden at bruge NemID. Blandt andet tilbyder Bet365 både nye og gamle kunder en attraktiv odds bonus til mobil og tablet. Læs mere om Bet365 mobil odds bonus!

Gå tilbage til Odds Bonus FAQ.