Hvis du får en odds bonus fra en bookmaker med dansk licens, så skal man ikke betale skat af en eventuel gevinst. Gevinster fra danske bookmakere er skattefri, så længe de besidder en dansk spillelicens – og på bonus-betting.dk arbejder vi kun med licenstildelte bookmakere.

Årsagen til det er, at i Danmark er betting markedet reguleret af staten, hvilket gør at alle bookmakere, som har licens til at udbyde spil i Danmark, kun må udbetale skattefri gevinster. Det er for at gøre det nemmere for borgere og odds spillere at gennemskue, hvad ens mulige gevinst måtte være. Det gælder selvfølgelige også med gevinster opnået fra en odds bonus. Så nej, man skal ikke betale skat af ens gevinster ved bonus spil hos en bookmaker med dansk licens.

Men vær dog opmærksom på, at der kan kræves indbetaling af skat af gevinster, hvis den valgte bookmaker ikke har dansk licens.

skat af odds bonus

Hvad med skat på odds gevinster fra udenlandske bookmaker?

Hvis man vælger at sætte sine bets hos en bookmaker i udlandet er det en god ide at tjekke, hvilket land bookmakeren har licens fra. Har bookmakeren licens i et EU-land behøves man nemlig heller ikke at betale indkomstskat af sine odds og betting gevinster. Hvis derimod bookmakere har licens udenfor EU, så skal man være opmærksom på, at man er skattepligtig og skal betale indkomstskat, når man trækker sine gevinster ud fra spillekontoen og ind på ens bankkonto.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal betale skat eller ej, anbefaler vi dig at kontakte SKAT, der kan rådgive dig. Vi anbefaler dog at du bruger en bookmaker med dansk licens, som er de eneste bookmakere vi anmelder og anbefaler her på Bonus-Betting.

Skat på odds udenfor EU

Den skat, som man skal betale for gevinster fra bookmakere, som har licens udenfor EU, er kun en skat af eventuelle nettogevinster. Det vil sige, at hvis du taber 10.000 kr. det første år, og går ud med et overskud på 5.000 kr. det andet år, så er din betting gevinst reelt skattefri. Mange odds spillere benytter også online penge-overførelser såsom paysafecard, Skrill, Neteller osv., hvilket, når man spiller hos udenlandske bookmakere, er en nem måde at overføre sine gevinster til sin bankkonto. Gevinster fra disse kan dog stadig spores, og de danske skattemyndigheder kan i yderste tilfælde kræve dokumentation for alle overførelser – selv fra online pengeoverførelser.

Det er derfor en god ide at holde sig opdateret på SKAT’s hjemmeside angående skat på gevinster fra odds og betting.

Gå tilbage til Odds Bonus FAQ.