cashpoint nyheder

New Firm: Her er dine FCK – Brøndby odds

Sikke en uge det er for FC København! Ovenpå sejren over selveste Manchester United i Champions League venter sæsonens andet New Firm – endda også i Parken. Vi har fundet de bedste FCK – Brøndby odds til dig, samt en mulighed for en betting bonus i form af et freebet uden indbetaling, så læs med her og gå en stor fodboldweekend i møde med de bedste FCK – Brøndby odds og udsigten til et freebet.

FCK - Brøndby odds, få et freebet hos Cashpoint på dine FC København - Brøndby odds

FCK – Brøndby odds – Odds til din kupon

Seks sejre, to uafgjorte og to nederlag. Statistikken for de sidste 10 New Firm-opgør taler sit klare sprog: Brøndby har haft det svært i et stykke tid. Bookmakerne har også de danske mestre som favoritter i det største opgør i dansk fodbold.

Vi ser dog for en stund bort fra de klassiske 1X2, når vi kommer med vores FC København – Brøndby odds til sæsonens andet New Firm. Vi har været på udkig efter vores FCK – Brøndby odds hos Cashpoint, hvor vi har fundet disse 5 New Firm odds, som vi mener fortjener et spil i weekenden.

UdfaldFCK-Brøndby odds
Over 2,5 mål i kampen1.69
Begge hold scorer1.62
1X + over 2,5 mål2.19
Over 1,5 mål i 2. halvleg1.92
FCK vinder + begge hold scorer3.55
Oddsene er opdateret torsdag den 9. november kl. 21:45

Spil på FCK – Brøndby odds og få et freebet

Du kan spille på et af de ovennævnte FC København – Brøndby odds og få et freebet på 100 kr. hos Cashpoint. Cashpoint tilbyder et freebet på 100 kr., hvis du spiller på fodbold frem til den 12. november kl. 23:39.

Dit spil må både være live, pre-match, en single eller en kombination, et systemspil eller multiway bets. Når dit spil er afgjort, så modtager du et freebet på 100 kr., som skal bruges indenfor 30 dage på 1x sportsindsats. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

For at du kan få et freebet på dine FCK – Brøndby odds, så kræver det, at du har en Cashpoint-bruger. Lige nu får du en Cashpoint velkomstbonus på 100% op til 500 kr., når du opretter en bruger og laver din første indbetaling.

Du kan læse meget mere om Cashpoint i vores store Cashpoint anmeldelse, hvor vi har kigget bookmakeren efter i sømmene.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
FCK - United: 5 odds du skal spille
næste artikel
EM-kval: Afgørelsens time! Sådan får du et freebet