bet365 nyheder

FCK – United: 5 odds du skal spille

Skal det lykkes for FC København i anden omgang at tage point fra Manchester United, eller holder Ten Hags tropper liv i håbet om at gå videre fra gruppespillet i Champions League? Vi har fundet 5 FC København – Manchester United odds i vores FCK – United optakt fra Bet365 Danmark, som du bare ikke må gå glip af. Få dem og meget mere til kampen her og se også, hvordan du kan få en bookmaker bonus i forbindelse med dine FC København – Manchester United odds.

FC København - Manchester United odds hos Bet365, Champions League odds

FC København – Manchester United optakt og odds

Det var snart så tæt på, som man kan være for at få noget med hjem uden at få noget som helst. FC København havde i de døende sekunder muligheden for at få et point med hjem fra Old Trafford, men et misbrugt dansk straffespark sikrede United sejren og de tre point.

Med to nederlag efterfølgende til City og Newcastle i henholdsvis Premier League og ligapokalen begyndte rygterne at florere om, at United er på udkig efter en erstatning for deres hollandske træner, Erik ten Hag.

Mislykkedes det for Manchester United at spille sig videre fra gruppespillet på bekostning af enten Galatasaray eller FC København, så kan det meget vel være det, der sparker taburetten væk under ten Hag. Det må derfor forventes at være et United-hold, der vil gå målrettet efter sejren, for et point kan vise sig at være for lidt, hvis man ikke får en sejr i returopgøret mod Galatasaray.

FC København har stille og roligt sat sig solidt på førstepladsen i Superligaen, hvor det senest blev til en 4-2-sejr ude over Randers. Københavnerne har været tæt på at lave flere overraskelser i gruppespillet, men det er altid kun blevet ved tæt ved. Hjemme i Parken mod et svingende United-mandskab, så bliver chancen næppe meget større i år.

5 FCK – United odds du bør spille

Vi har fundet 5 spændende FC København – Manchester United odds hos Bet365, som vi kan anbefale til kampen. I vores valg af de fem FCK – Manchester United odds har vi lagt vægt på vores chancevurdering af de fem spil i forhold til, hvor gode chancerne er for, at de går hjem.

UdfaldFCK-United odds
FCK vinder med +1,5 i handicap1.425
Rasmus Højlund scorer når som helst2.75
Under 2,5 mål2.07
Selvmål i kampen11.00
Flest mål i 2. halvleg2.00
Oddsene er opdateret søndag den 5. november kl. 22:00

Husk at der kun er tale om anbefalinger. Spil ansvarligt. Du kan læse mere om Bet365 og de øvrige bookmakere i vores oversigt over de bedste bookmakere i vores bookmaker oversigt.

Sådan kan du få en FCK – United odds bonus

Du kan lige nu få en Bet365 bonus på 100% op til 1.000 kr. som ny spiller hos verdens største bookmaker. Læs mere om den aktuelle Bet365 velkomstbonus her:

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
United - City odds + tips: Spil risikofrit her
næste artikel
New Firm: Her er dine FCK - Brøndby odds