bet365 nyheder

FCK – Rakow odds

90 minutter adskiller de danske mestre fra FC København fra deltagelse i den kommende Champions League-sæson. Bliv klar til en af de vel største klubkampe for dansk fodbold i denne sæson, når det gælder returopgøret i Parken.

I vores FC København – Rakow odds og optakt med Bet365 odds får du både udvalgte odds, som vi har udvalgt til kampen, samt en optakt, så du er klar til returopgøret mellem FC København og Rakow.

FCK - Rakow odds, Bet365 Champions League odds

FCK – Rakow optakt

Ovenpå sejren i det første opgør i Polen indkasserede FC København sæsonens første nederlag, da Silkeborg satte de københavnske løber på plads med en 3-1 sejr i Parken. Hårdt kampprogram eller fokus på Champions League. Årsagerne kan være mange, men FC København skal ikke levere samme indsats i returopgøret mod Rakow, som de gjorde mod Silkeborg. Et nederlag her vil være mange millioner værd.

Til gengæld har Rakow ikke været i kamp siden nederlaget på hjemmebane. Så det vil være et noget mere velhvilet mandskab, der gæster Parken.

Første opgør var ganske tæt, hvor de berømte marginaler var på FC Københavns side. Det bliver der også behov for i returopgøret, hvis det skal lykkes FC København at spille sig videre. Københavnerne er i øvrigt klare favoritter hos de forskellige online bookmakere.

FCK – Rakow odds med Bet365

Som nævnt er FC København favoritter hos Bet365, der som en af de helt store betting sites i Danmark sætter tonen for, hvordan oddsene fordeler sig på kampen.

Til kampen har vi udvalgt 10 særlige FCK – Rakow odds, som vi føler fortjener særlig opmærksomhed, hvis du spiller med fra din Bet365 odds app.

UdfaldBet365 odds
Begge hold scorer – Nej1.72
+1: Uafgjort3.60
Under 2,5 mål i kampen1.85
FCK + under 2,5 mål i kampen3.75
Første halvleg: Under 0,5 mål2.75
Mål efter 74:59 minutter1.83
FCK holder buret rent2.10
FC København scorer i 2. halvleg1.50
Denis Vavro – over 0,5 skud på mål2.50
1. halvleg: Uafgjort2.20

Bonus på 100% op til 1.000 kr.

Står du og mangler en bookmakerbonus til kampen, så kan du lige nu få 100% op til 1.000 væddemålskreditter hos Bet365, når du opretter dig som ny spiller.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Oddsene er opdateret mandag den 28. august kl. 22:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
VM for kvinder: VM-finale - optakt og odds
næste artikel
Kvitova - Wozniacki odds og optakt