Spanien - England optakt og odds, fodbold for kvinder, VM-finale

VM for kvinder: VM-finale – optakt og odds

Hvem skal løbe med VM-trofæet, når der er VM-finale i fodbold for kvinder? Skal det være forhåndsfavoritter hos de forskellige online bookmakere, Spanien, eller skal det være de forsvarende europamestre fra England?

Bliv klar til VM-finalen med vores store optakt og odds, så du nemt kan se, hvor du kan få de bedste Spanien – England odds.

Spanien - England betting tips, VM-finale i fodbold for kvinder

Spanien – England optakt

Spanien var forud for VM-turneringen i Australien og New Zealand favoritten hos bookmakerne. De spanske kvinder er også små favoritter i finalen. Oddset på 1X2 er så højt, at du hos samtlige bookmakere kan bruge de spil i forbindelse med en bookmaker bonus.

Mens England på hjemmebane sikrede sig EM-trofæet, så kan en VM-sejr blive Spaniens første titel. Spanien spillede sig i finalen med en 2-1 sejr over Sverige i semifinalen, mens det var tæt på et exit i kvartfinalen mod Holland.

England sikrede sig finalebilletten ved at sætte en stopper for værtsnationens håb om en eventyrlig afslutning på værtsskabet, da Australien blev slået ud med 3-1 i semifinalen.

Den indbyrdes historik vidner også om, at det bliver et tæt opgør, der skal afgøre, hvem der tager VM-trofæet. I 2022 mødtes de to finalister to gange. Første opgør endte 0-0, mens England vandt 2-1 i det seneste opgør.

Spanien – England odds

Hvor får du de bedste Spanien – England odds? Her kan du se, hvordan oddsene fordeler sig hos en række udvalgte bookmakere på VM-finalen. På den måde kan du nemt få de bedste Spanien – England odds.

VM-finale for kvinder: Spilforslag

Der er lagt op til et tæt opgør, når der er VM-finale i fodbold for kvinder. En enkelt fejl kan blive afgørende for, hvem der løber med trofæet. Derfor forventer vi en kamp med få scoringer, da begge hold vil have fokus på at holde modstanderne fra scoringer.

Spanien – England spilforslag 1: Under 2,5 mål til odds 1.55 hos Bet365

Netop derfor kan det også meget nemt ende med en afgørelse i overtid eller via straffesparkskonkurrence.

Spanien – England spilforslag 2: X til odds 3.10 hos Bwin sport

Spanien – England odds bonus

Står du og mangler en odds bonus, som du kan bruge i forbindelse med finalen i VM i fodbold for kvinder, så kan du lige nu få 100% op til 1.000 kr. i Bet365 velkomstbonus.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Manchester City - Sevilla: Super Cup odds
næste artikel
FCK - Rakow odds