bet365 nyheder

FCK – Galatasaray: Odds du ikke må gå glip af!

Skal FC København gå videre fra Champions League-gruppespillet, når de danske mestre runder deres Champions League-gruppespillet af mod Galatasaray? Bliv klædt på til FC Københavns afgørende Champions League-opgør, når de hjemme tager imod tyrkiske Galatasaray. Vi har fundet en række Bet365 odds til kampen, som du bare ikke må gå glip af i vores FCK – Galatasaray optakt.

Galatasaray - FC København odds, Champions League 2023/2024 - Optakt og odds

FC København – Galatasaray optakt

FC København var ikke spået mange chancer for at gå videre fra gruppespillet forud for

Det siger måske lidt om puljen, når man siger, at kampene mod Galatasaray nok er de kampe, hvor FC København har størst mulighed for at få point i dette års Champions League-gruppespil.

FC København skal forsøge at gøre arbejdet færdigt og sikre sig andenpladsen i gruppen og dermed avancement fra gruppespillet. Det kan ske på flere måder. Den sikre er ved at slå Galatasaray. En uafgjort kan også være nok, hvis Manchester United ikke får alle tre point i deres sidste kamp mod Bayern München, der allerede har sikret førstepladsen.

FC København tabte efterårets sidste kamp i Superligaen med 1-2 hjemme til AGF, hvormed de måtte se rivalerne fra FC Midtjylland tage førstepladsen vinteren over.

FC København fik lidt genrejsning i pokalturneringen, hvor de vandt returopgøret mod Silkeborg. Det var dog ikke nok til at gå videre. Men betyder det så, at du skal overveje et gratis bet, hvis du sætter dit kryds ved en FCK-sejr?

Københavnerne slap overraskende fra Tyrkiet med 2-2 i den første gruppekamp, selvom de var en mand i undertal i cirka 20 minutter. Tyrkerne kom på tavlen to gange her, men forinden var FC København kommet foran med to. Kan FC København gøre overraskelsen færdig og sende både Galatasaray og Manchester United ud af gruppespillet og blive det første danske hold til at gå videre fra gruppespillet, siden FCK selv gik videre i 2010/2011?

FCK – Galatasaray odds: Disse må du ikke gå glip af!

Bet365, der er verdens største online bookmaker, har en lang række interessante odds på FC København – Galatasaray, som vi mener bør indgå i en hver oddsers odds på de københavnske løvers sodste gruppekamp i årets Champions League.

Vi har fundet en række udvalgte FC København – Galatasaray odds, som du bør se på. Det er disse odds:

UdfaldBet365 odds
Over 2,5 mål i kampen1.57
Over 2,5 mål i kampen og begge hold scorer1.80
Begge hold scorer1.50
Dobbeltchance – 1X1.53
FC København scorer på straffespark5.50
Mål efter 77:591.83
Oddsene er opdateret søndag den 11. december kl. 20:30

Bookmakerne har gæsterne fra Galatasaray som små favoritter til at vinde den afgørende kamp i Parken. Her kan du se, hvordan 1X2-oddsene hos Bet365 fordeler sig.

FCK vinderUafgjortGalatasaray vinder
2.703.802.37
Oddsene er opdateret mandag den 11. december kl. 20:30

Samtlige odds er udvalgt efter, at vi både vurderer dem til at have gode muligheder for at gå hjem i løbet af kampen, samt at de alle kan anvendes i forbindelse med en Bet365 velkomstbonus, hvor du lige nu kan få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Bayern München - FCK: Odds du ikke må gå glip af
næste artikel
Tyskland - Danmark: Dine odds til håndboldbraget