bet365 nyheder

Galatasaray – FCK: Odds du ikke må gå glip af!

Hvordan kommer FC København fra land, når de danske mestre indleder deres anden Champions League-kampagne i træk? Bliv klædt på til FC Københavns første Champions League-opgør, når de ude møder tyrkiske Galatasaray. Vi har fundet en række Bet365 odds til kampen, som du bare ikke må gå glip af i vores Galatasaray – FCK optakt.

Galatasaray-FCK: Odds 2.00 på over 1,5 mål
Udløber om
100 kr.: Spil på Champions League, Europa League eller Conference League og få et freebet
Udløber om
Galatasaray - FC København odds, Champions League 2023/2024 - Optakt og odds

Galatasaray – FC København optakt

Det siger måske lidt om puljen, når man siger, at kampene mod Galatasaray nok er de kampe, hvor FC København har størst mulighed for at få point i dette års Champions League-gruppespil.

FC København skal forsøge at gøre det, som intet andet hold har formået mod Galatasaray i denne sæson – nemlig at slå den tyrkiske storklub. Galatasaray har endnu ikke tabt i denne sæson og kommer ind til Champions League-premieren ovenpå en 4-2 sejr over Samsunspor i den hjemlige liga.

FC København delte med FC Nordsjælland i det, der meget vel kan være det første af flere indbyrdes opgør i denne sæson mellem de nok to største bud på en kommende dansk mester. Men betyder det så, at du skal overveje et gratis bet, hvis du sætter dit kryds ved en FCK-sejr?

Seneste indbyrdes opgør ligger helt tilbage i 2013, men her formåede FCK dog at slå tyrkerne i Parken, efter de havde indkasseret et 3-1 nederlag i Tyrkiet. FCK vil uden tvivl gerne sælge kampen for et enkelt point, da det meget vel bliver de indbyrdes opgør, der afgør, hvem der får tredjepladsen og dermed et forsøg i Europa League ovenpå gruppespillet.

Galatasaray – FCK odds: Disse må du ikke gå glip af!

Bet365, der er verdens største online bookmaker, har en lang række interessante odds på Galatasaray – FC København, som vi mener bør indgå i en hver oddsers odds på de københavnske løvers åbningskamp i årets Champions League.

Vi har fundet en række udvalgte Galatasaray – FC København odds, som du bør se på. Det er disse odds:

UdfaldBet365 odds
Over 2,5 mål i kampen1.72
Over 2,5 mål i kampen og begge hold scorer2.20
Begge hold scorer1.80
Orri Oskarsson scorer i løbet af kampen5.00
Selvmål i kampen11.00
FC København scorer på straffespark9.00
Galatasaray scorer i begge halvlege2.37
Uafgjort eller FC København2.30
Oddsene er opdateret søndag den 17. september kl. 22:00

Samtlige odds er udvalgt efter, at vi både vurderer dem til at have gode muligheder for at gå hjem i løbet af kampen, samt at de alle kan anvendes i forbindelse med en Bet365 velkomstbonus, hvor du lige nu kan få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Finland - Danmark odds + risikofrit spil
næste artikel
Så er det nu: Få et freebet på Champions League