Bayern München - FCK odds og optakt

Bayern München – FCK: Odds du ikke må gå glip af

FC København kom godkendt fra det første møde med Bayern München, hvor de var tæt på at få et enkelt point. Efter flere gange at have været tæt på at levere en overraskelse, kom den, da Manchester United blev slået med 4-3 i Parken – selv efter englænderne havde været foran 0-2 og 2-3. Men kan københavnerne levere endnu en overraskelse, når de tyske rekordmestre og en af Champions League-favoritterne, Bayern München, skal besejres i München?

Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige FC København – Bayern München odds fra de bedste bookmakere her.

Bayern München - FC København optakt og odds

Bayern München – FC København optakt og odds

Vi er nok ude i det, som man kalder for en større overraskelse, hvis det lykkes for FC København at tage alle tre point, når skal forsøge at slå Bayern München på Allianz Arena.

Tyskerne viste i det første opgør mod Manchester United, at der er en grund til, at de regnes blandt favoritterne til at udfordre Manchester City i kampen om Champions League-trofæet.

Selvom oddset er lavt på en Bayern München-sejr, så kan du faktisk godt finde flere gode FC København odds i forbindelse med en odds bonus. Se her hvordan de mest populære odds på Bayern München – FC København fordeler sig:

Som oddsene tydeligt indikerer, så er gæsterne fra FC København det, som man kalder for underdogs. Man ser klart, at bookmakerne forventer en flermålssejr til Bayern München.

FC København kommer ind til kampen ovenpå deres første nederlag i seks kampe, efter de tabte 2-1 ude til Viborg. Om det er fordi, at fokus har været på den kommende Champions League-kamp, skal være usagt.

Bayern kommer også ind til kampen med to sejre i Bundesligaen i bagagen, hvor de vandt 1-0 ude over Köln og 4-2 hjemme over Heidenheim. Bayern har kæmpet med en del skader gennem de sidste måneder, men det ser, til FC Københavns store ærgrelse ud til, at være ved at klare op for de tyske rekordmestre.

Står du og gerne vil tage chancen på en sejr til FC København, men frygter, at Bayern München lever op til favoritværdigheden, så har du muligheden med denne eksklusive Expekt bonus, hvor du kan spille 500 kr. risikofrit på en vinder af Bayern München – FC København.

Bayern München – FCK odds og spilforslag

Udover de mest populære Bayern München – FC København odds har vi også fundet en række odds og spilforslag til kampen, som vi mener fortjener et ekstra blik, hvis du skal sætte et odds på for eksempel din odds app eller hos en bookmaker som Expekt.

Odds
Dobbeltchance – X24.004.754.75
Over 2,5 mål af Bayern München1.721.661.66
2 eller flere mål af Harry Kane3.103.303.30
Bayern München scorer på straffespark3.403.003.00
Oddesne er opdateret mandag den 27. november kl. 22:00

Vores Bayern München – FC København odds og spilforslag bunder i bund og grund i, at vi ligesom bookmakerne forventer, at Bayern München tager en sejr. Spørgsmålet er, om FCK kan forhindre Harry Kane i at komme på tavlen for Bayern München.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Man City - Liverpool odds: Sådan får du 500 kr. risikofrit odds
næste artikel
FCK - Galatasaray: Odds du ikke må gå glip af!