bet365 nyheder

Håndbold VM: Danmark – Belgien odds med Bet365

Danmark indleder fredag titelforsvaret af det dobbelte VM-guld, når det gælder de danske håndboldherrers åbningskamp mod Belgien.

De forskellige online bookmakere spår ny dansk VM-succes. Håndboldherrerne er nemlig storfavoritter til at genvinde VM-guldet, når vi ser på de aktuelle håndbold VM odds. Først gælder det dog åbningskampen mod Belgien, hvor du her kan blive klædt på til kamp med optakt og odds med Bet365 til håndbold VM-opgøret Danmark – Belgien.

Danmark – Belgien optakt

Der er ingen vej uden om det – forventningen er guld til de danske drenge ved verdensmesterskaberne i Sverige og Polen. Opbakningen må også forventes at være i top til gruppekampene, der for Danmarks vedkommende spilles i Malmø.

Der har været lidt sygdomsproblemer i den danske trup op til VM-præmieren, men det virker ikke til, at det er noget, der spiller ind, når det går løs på banen.

Forventningerne er her høje til især Mikkel Hansen, Niklas Landin og Mathias Gidsel, der er blandt bookmakernes favoritter, når det gælder odds på både en plads på all-starholdet, MVP-titlen og både turneringens- og Danmarks topscorer.

Det er altså spil, der er værd at overveje i forhold til en odds bonus, hvis man har en, der kan anvendes på et langtidsvæddemål.

Man skal virkelig være hardcore håndboldfan – til det ekstreme, hvis man skal hive den store viden frem om Belgien. Det er nemlig belgiernes første VM-deltagelse nogensinde.

Danmark – Belgien odds med Bet365

Hvor store favoritter er Danmark så? Så store at du ikke engang kan spille på et 1-tal hos verdens største bookmaker – Bet365. Ja, den er god nok. Så du skal ud i handicapodds, hvis du skal spille på en dansk sejr i åbningskampen. Vi har her fundet 10 spændende Bet365 odds på kampen.

UdfaldBet365 odds
Mikkel Hansen scorer over 5,5 mål1.72
Danmark vinder 1. halvleg med 7+ mål1.55
Mathias Gidsel scorer over 5,5 mål1.72
Mathias Gidsel bliver dansk topscorer2.40
Jacob Holm scorer over 3,5 mål1.83
Danmark vinder 1. halvleg med -7 i handicap1.85
1. halvleg bliver højest scorende halvleg2.20
Danmark over 37,5 mål1.75
Danmark over 18,5 mål i 1. halvleg1.72
Jacob Holm bliver topscorer og Danmark vinder8.00
Oddsene er opdateret torsdag den 12. januar kl. 22:45

Forventningen til kampen er dansk dominans. Spørgsmålet er, om ikke Nikolaj Jacobsens tropper forsøger at køre hårdt på og afgøre kampen allerede i 1. halvleg, hvorefter spilletiden kan blive fordelt godt i 2. halvleg, hvor der så kan blive sparet kræfter hos flere nøglespillere.

Kampen kan ses fredag den 13. januar kl. 20:30 på TV2.

Mangler du en VM bookmaker?

Står du og mangler en ny bookmaker til håndbold VM 2023, så kan du hos Bet365 lige nu få op til 1.000 kr. i velkomstbonus. Bonussen har den fordel, at den blot har et omsætningskrav på 1.20.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på Danmark vinder VM
næste artikel
NFL-playoffs: Din vej til et freebet