Danmarks første titelforsvar i VM i herrehåndbold finder sted i Egypten, hvor de danske herrer skal forsøge at forsvare guldet fra triumfen på hjemmebane i 2019.
 
Danmark er også blandt favoritterne, når det går løs i Egypten. Se hvem bookmakerne har som favoritter, når det gælder jagten på guldet ved herrehåndbold VM 2021.
 

Handbold VM odds
© Adobe Stock/dariovuksanovic

 

Håndbold VM bonustilbud

Vi opdaterer løbende herunder med de aktuelle håndbold VM bonustilbud fra de danske bookmakere, så du nemt kan få de aktuelle odds bonusser et sted og få de bedste håndbold odds.
 
De bedste tilbud og bonusser på VM

 

Vores topbookmakere til dine håndbold VM-spil

[sports_cube_bonus_overview bonus_ids=”1709*646*1835*772*976″]

 
De pågældende bookmakeres generelle vilkår og regler gælder. 18+ år. Spil ansvarligt.
 
TIP: Udover at disse bookmakere har et stort og omfattende spiludvalg på herrehåndbold VM, så tilbyder de også lige nu en odds bonus til alle nye spillere. Du kan vælge den ønskede bookmaker ud fra vores liste og få informationer om deres respektive bonustilbud til nye spillere. Ønsker du en detaljeret oversigt over de aktuelle velkomsttilbud fra danske bookmakere, så finder du det i vores odds bonus sammenligning.
 

Vigtig viden om håndbold VM

Verdensmesterskaberne i herrehåndbold bliver spillet hvert andet år i januar. Mesterskaberne i 2021 begynder den 14. januar, mens finalen spilles den 31. januar 2021.
 

 

Håndbold VM 2021 favoritterne

De forsvarende verdensmestre fra Danmark topper bookmakernes liste over favoritter til herrehåndbold VM 2021. Det gjorde Danmark allerede før slutrunden – og det gør de også forud for semifinalerne, hvor Frankrig og Spanien også stadig er blandt favoritterne.
 
Fra favoritfeltet, der forud for slutrunden bestod af fire hold: Danmark, Spanien, Frankrig og Norge, er det kun Norge, der ikke nåede frem til semifinalen. Nordmændene tabte kvartfinalen til Spanien.
 
Herunder kan du se og sammenligne håndbold odds på bookmakernes favoritter til at vinde guldet ved herrehåndbold VM 2021:
 

Herrehåndbold VM
Herrehåndbold VM odds Bwin Bonus Bet365 Bonus Unibet Bonus Betfair Bonus
Danmark vinder 2.75 2.90 2.85 2.63
Frankrig vinder 3.00 3.20 3.30 3.20
Spanien vinder 3.35 3.10 3.50 3.30
Sverige vinder 8.50 7.50 7.00 8.00

 
Odds opdateret den 28. januar kl. 11:00.
 
Bemærk: Bemærk venligst at oddsene varierer og hele tiden kan ændre sig. Tjek derfor altid de aktuelle odds hos den respektive bookmaker. Regler og vilkår gælder hos de respektive bookmakere. 18+ år. Spil ansvarligt.

Danmarks kampe ved håndbold VM

 • Kamp 1: Danmark – Bahrain (15/1 – 21:30)
 • Kamp 2: Demokratiske Republik Congo – Danmark (17/1 – 21:30)
 • Kamp 3: Danmark – Argentina (19/1 – 21:30)
 • Mellemrunde kamp 1: Danmark – Qatar (21/1)
 • Mellemrunde kamp 2 Japan – Danmark (23/1)
 • Mellemrunde kamp 3 Danmark – Kroatien (25/1)
 • Kvartfinale Danmark – Egypten(27/1)
 • Semifinale Spanien – Danmark (29/1)
 • Finale eller bronzekamp (31/1)

 

Sådan scorer du håndbold VM 2021 bonustilbud

Håndbold VM er et af årets største events – især for danske sportsfans og oddsere. Slutrunden nyder derfor ikke overraskende stor opmærksomhed hos bookmakerne, der ofte er ude med en lang række bookmaker kampagner.
 
Under håndbold VM kan du derfor finde specielle odds bonusser i form af indbetalingsbonusser, odds boosts, freebets uden indbetaling og mange andre forskellige odds tilbud.
 
Bookmakrere som Bwin og Betfair er her kendt for at have tilbud ude på især forhøjede odds og lignende oddskampagner.
 
Udover de løbende betting bonusser i forbindelse med håndbold VM kan du også finde store velkomstbonusser fra blandt andet ComeOn og LeoVegas. Velkomstbonusserne kan her give dig en meget større bankroll, så du har mere at spille for til håndbold VM.
Vi er sikre på, at der vil komme mange håndboldbonusser i forbindelse med håndbold VM. Derfor holder vi selvfølgelig dig opdateret med bonusserne her på siden.
 

 

Få de bedste håndbold VM odds

Spændingen er stor i de danske stuer, når millioner af danskere samlet foran skærmen for at følge de danske håndbolddrenge i deres første VM-titelforsvar nogensinde.
 
Den spænding kan blive endnu større ved at krydre det med odds på kampene, hvor du kan spille alt fra de klassiske 1X2-spil til handicapspil og meget mere.
 
Handicapspil er blevet meget populære ved især de store håndboldslutrunder, hvor det ikke er ualmindeligt, at de store nationer i gruppespillet møder langt dårligere hold, hvilket plejer at kaste nogle meget store sejre af sig. Her kan du som oddser nemt se på handicapspil for at øge dine gevinster.
 
Hvis spændingen skal være i top hele kampen igennem, så kan du med en af de mange betting apps spille med direkte på mobilen i løbet af kampen. Her er især halvlegsspil populære.
 

Danske håndbold VM-spil

Danmark nyder selvfølgelig de danske oddseres største interesse i forbindelse med håndbold VM – og sådan skal det selvfølgelig også være.
 
Hvordan Danmark klarer sig til håndbold VM, er jo det, som de fleste ikke overraskende interesserer sig mest for. Derfor kan du hos flere bookmakere også få odds på, hvordan Danmark klarer sig til håndbold VM.
 
Her kan du blandt andet spille på Danmarks præstation, hvor spillemulighederne er:
 

 • Bliver slået ud i gruppespillet
 • Bliver slået ud i mellemrunden
 • Bliver slået ud i kvartfinalen
 • Bliver slået ud i semifinalen
 • Andenpladsen
 • Vinder

 
Du kan også finde odds på, hvordan de enkelte danske spillere klarer sig. Det er nemlig muligt at spille på en intern dansk topscorer ved håndbold VM 2021, når man kigger på spiludvalget af håndbold odds hos de forskellige bookmakere.
 
Her har bookmakere som Unibet, Mr. Green og 888Sport gode spiludvalg af håndbold odds på Danmarks præstationer ved håndbold VM 2021.