leovegas nyheder

Spil risikofrit på Danmark mod Frankrig

Du kan spille risikofrit på en sejr til Danmark, når de danske EM-semifinalister skyder UEFA Nations League i gang mod de franske verdensmestre. Er tiltroen stor til de danske drenge, selvom de franske verdensmestre måske ikke overraskende er favoritter, så kan du lige nu spille risikofrit på kampen.

Se hvordan du kan få et risikofrit spil hos LeoVegas DK på op til 500 kr. på Danmark til at vinde over Frankrig i sæsonens første UEFA Nations League-kamp.

LeoVegas risikofrit spil, Frankrig - Danmark odds, UEFA Nations League
©LeoVegas

Sådan spiller du risikofrit på Danmark vinder

Siger mavefornemmelsen noget andet end favoritværdigheden på kampen Frankrig – Danmark, når det gælder til oddsene på kampen hos de forskellige online bookmakere?

Det er ikke altid, at man tør gå imod bookmakernes chancevurdering, men det kan du gøre her, idet du kan spille risikofrit på Danmark til at vinde over Frankrig, når der spilles UEFA Nations League.

Dette tilbud er en af de eksklusive betting kampagner, som du kun får gennem sider som Bonus-Betting. Det er rettet mod nye LeoVegas-spillere. Se hvordan du kan få det her, samt hvilke krav og vilkår der er forbundet dermed.

  1. Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  2. Opret en LeoVegas-bruger via linket på landingssiden
  3. Spil præcis 500 kr. på at Danmark vinder
  4. Kun pre-matchspil (1X2) er gyldigt

Vinder du på dit væddemål, så beholder du din gevinst. Taber du på dit spil, vil du modtage det fulde beløb på 500 kr. på din LeoVegas-konto uden omsætningskrav.

Tilbuddet fra LeoVegas er gyldigt frem til og med den 3. juni 2022 kl. 20:45. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Frankrig – Danmark odds med LeoVegas

LeoVegas har som tidligere nævnt Frankrig som favoritter til at vinde UEFA Nations League-opgøret i gruppe A mod Danmark. Det betyder også, at du i forbindelse med den aktuelle bet bonus kan spille risikofrit på Danmark til at vinde til odds 5.10.

Tager vi et kig på kampen og de to landes indbyrdes historik, så er det måske ikke så overraskende, at verdensmestrene fra Frankrig er favoritter.

Ved VM i 2018 blev det til 0-0 i gruppespillet, hvilket er det bedste danske resultat mod Frankrig i mange år. Seneste danske sejr over Frankrig ligger 20 år tilbage og kom, da Danmark vandt 2-0 ved VM i 2002 på mål af Dennis Rommedahl og Jon Dahl Tomasson.

Den gang var Frankrig, ligesom nu, også de forsvarende verdensmestre.

Oddsene er opdateret onsdag den 1. juni kl. 22:15.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Ruud - Rune: French Open optakt og odds
næste artikel
Karamba! Velkommen til den nye bookmaker