leovegas nyheder

Spil risikofrit på England – Frankrig

Et af de helt store opgør ved VM 2022 venter, når England og Frankrig tørner sammen i kvartfinalen. Er du i tvivl om, hvor du skal sætte pengene på de vilde VM 2022 odds på kampen, så kan du lige nu spille risikofrit på kampen hos LeoVegas.

Leovegas: England eller Frankrig?
Spil 500 kr. risikofrit!
© Leovegas

Sådan oddser du risikofrit på England – Frankrig

Det er et af de opgør ved VM, som vi har ventet på med længsel, når der er storopgør mellem sidste års EM-finalister fra England og de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Skal den have ekstra lir til kampen, men er du i tvivl om, hvem der vinder, så kan du lige nu spille 500 kr. risikofrit på kampen hos LeoVegas.

Se her hvordan du får denne startbonus fra LeoVegas:

  • Opret en LeoVegas-konto via linket
  • Spil 500 kr. pre-match på at England (1) eller Frankrig (2) vinder kampen
  • Få et risikofrit spil på 500 kr. – hvis du taber

Det er kun LeoVegas-konti oprettet via linket, der kan gøre krav på dette tilbud fra den danske bookmaker, LeoVegas. Tilbuddet er til nye spillere. Det er kun din første indbetaling og dit første væddemål, der er berettiget til dette tilbud. Indbetalinger via Skrill er ikke kvalificerende. Dette tilbud løber til og med den 10. december kl. 20:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Vælger du som ny LeoVegas-spiller den almindelige LeoVegas velkomstbonus hos LeoVegas sport, så er du ikke berettiget til dette tilbud.

England – Frankrig odds hos LeoVegas

Det er øjeblikket, som rigtig mange fodboldfans har ventet på, når England og Frankrig tørner sammen i et brag af en VM-kvartfinale. Hvordan fordeler oddsene sig på kampen? Her kan du blandt andet se, hvilke odds du kan spille risikofrit på i England – Frankrig hos LeoVegas, samt en række andre af de populære odds på kampen.

UdfaldLeoVegas odds
England vinder3.15
Uafgjort3.30
Frankrig vinder2.48
England går videre2.25
Frankrig går videre1.68
Over 2,5 mål i kampen2.04
Under 2,5 mål i kampen1.80
Begge hold scorer1.81
Begge hold scorer ikke1.98
Marcus Rashford scorer3.90
Kylian Mbappé scorer2.35
Oddsene er opdateret tirsdag den 6. december kl. 21:00

Som oddsene viser, så er de franske verdensmestre favoritter til at vinde kvartfinalebraget. Du kan spille 500 kr. risikofrit på England til at vinde til odds 3.15, eller du kan spille 500 kr. risikofrit på, at Frankrig vinder til odds 2.48.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Fordoble dit VM-odds med Spreadex
næste artikel
VM odds: Argentina - Kroatien