Verdens mest prestigefyldte fodboldturnering, FIFA Verdensmesterskabet, er klar til at blive afviklet i Mellemøsten for første gang i historien, da Qatar er værtsnation for turneringen. Qatar, der uden tvivl er et af det mest ikoniske lande i Mellemøsten, vil forberede sig på et månedlangt karneval, når turneringen starter i vinteren 2022.

Der er mange ting, der gør FIFA VM i Qatar til en begivenhed, som man skal holde godt øje med. 2022-udgaven af turneringen vil være det første vinter-VM nogensinde på den nordlige halvkugle. Oprindeligt finder VM normalt sted om sommeren på den sydlige halvkugle, da det er det tidspunkt, hvor regionen oplever vinterforhold.

Men tingene er lidt mere vanskelige, når det drejer sig om Qatar. Qatar, der ligger i Mellemøsten, oplever foruroligende høje temperaturer, der kan nå op på helt op til 50 grader celsius. Under sådanne forhold kan det være nærmest umuligt at afholde nogen form for verdensmesterskab.

VM 2022 finder sted fra 21. november til 18. december 2022, og vil her på siden løbende opdatere vigtige informationer om turneringen og finde gældende odds bonusser og tilbud. Vi vil også løbende opdatere fodbold VM odds, når bookmakerne begynder at præsentere dem.

Bookmaker tilbud og kampagner til VM 2022 i Qatar

VM er altid garant for odds tilbud og bonusser. Bookmakerne er altid i højeste gear og konstant på arbejde, for at sikre de bedste spilmuligheder og odds til deres kunder. Snart vil vi her på siden introducere til et hav af gode tilbud og kampagner til fodbold verdensmesterskabet 2022 i Qatar – hvad end det er gratis freebet, odds boost eller et traditionel velkomstbonus med et “VM twist”. Vi skal nok være klar!

De bedste bookmakere til VM 2022

bet365
hotrecommended
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
top
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Bwin
top
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
new
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
ComeOn
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder.
18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

VM kvalifikation – hvor mange hold er der med?

FIFA’s seks kontinentale forbund arrangerer deres egne kvalifikationsturneringer. Alle FIFA’s medlemsforeninger, som der i øjeblikket er 211 af, kan deltage i kvalifikationen. Qatar kvalificerede sig som vært automatisk til turneringen. AFC forpligtede dog Qatar til at deltage i den asiatiske kvalifikationsfase, da de to første runder også fungerer som kvalifikation til AFC Asian Cup 2023.

Fordelingen af pladser til hvert forbund blev drøftet af FIFA’s eksekutivkomité den 30. maj 2015 i Zürich efter FIFA’s kongres. Komitéen besluttede, at fordelingen i 2006, som forblev uændret for 2010, 2014 og 2018, skulle fortsætte for turneringen i 2022. Der er altså 32 lande der skal dyste om verdensmesterskabet i 2022. Deltagernationerne fordeles i de kontinentale forbund således:

  • CAF (Afrika): 5 pladser
  • AFC (Asien): 4 eller 5 pladser (uden værtsland)
  • UEFA (Europa): 13 pladser
  • CONCACAF (Nord- og Mellemamerika og Caribien): 3 eller 4 pladser
  • OFC (Oceanien): 0 eller 1 plads
  • CONMEBOL (Sydamerika): 4 eller 5 pladser

Pr. skrivende stund (17. september 2021) er det kun Qatar, der på baggrund af sin rolle som værstnation, der har kvalificeret sig til VM 2022.

Sådan ser grupperne ud

Nationer som Italien, Colombia, Østrig, Algeriet, Egypten, Sverige, Norge, Egypten, Sverige og Østrig er alle røget ud i kvalifikationen til VM i 2022, så det betyder, at Erling Haaland, Mohamed Salah og nogle af fodboldens andre største stjerner må se med hjemme fra sofaen, når nogle af deres klubkammerater deltager i den største fodboldturnering. Vi har herunder samlet et overblik over grupperne, selvom nogle landshold endnu ikke har kvalificeret sig endeligt

Gruppe AGruppe BGruppe CGruppe D
QatarEnglandArgentinaFrankrig
EcuadorIranSaudi-ArabienDe Forenede Arabiske Emirater/Australien/Peru
SenegalUSAMexico Danmark
HollandUkraine/Wales/SkotlandPolenTunesien
Gruppe EGruppe FGruppe GGruppe H
SpanienBelgienBrasilienPortugal
Costa Rica/New ZealandCanadaSerbienGhana
TysklandMarokkoSchweiz Uruguay
JapanKroatienCamerounSydkorea

De nuværende favoritter til at vinde VM, ifølge vores sammenligning længere nede, er Brasilien, mens Frankrig, England, Spanien og Tyskland runder top fem af. Måske overraskende nok er Lionel Messi’s Argentina i øjeblikket den sjette favorit til at løfte det berømte trofæ.

Danmark er havnet i gruppe D med de regerende verdensmestre fra Frankrig, men bør stadig have gode muligheder for at komme levende ud af gruppe. Vi er spændte på at se Danmarks chancer ved VM 2022.

Fakta om FIFA VM 2022 – mellemøsten og høje temperaturer

En af de vigtigste ting at bemærke om værtsnationen for FIFA 2022 er, at Qatar har foruroligende høje temperaturer om dagen. Selv om det er praktisk talt umuligt at afholde VM om sommeren, da temperaturen kan nå op på 50 grader celsius, har det bragt en vis ro at flytte til vinterperioden. Men bliver der ikke også varmt om vinteren

Ja, for så vidt angår vinteren, kan selv dagtemperaturerne om vinteren være ganske høje. Derfor har Qatar fundet en løsning på dette problem. For første gang nogensinde vil et land være vært for VM på stadioner med fuld aircondition. Alle otte stadions vil være fuldt ud airconditionerede, hvilket vil give fansene en behagelig tilskueroplevelse og samtidig gøre forholdene gode nok til, at spillerne kan fuldføre 90+ minutter på banerne.

Qatar bliver ikke blot det første land i Mellemøsten nogensinde, der skal være vært for FIFA VM i 2022, men det bliver også kun anden gang, at den prestigefyldte turnering finder sted i Asien. Første gang det skete var i 2002, da Japan og Sydkorea var medværter for FIFA-turneringen for første gang i Asien. VM 2022 vil derfor være en særlig begivenhed for Qatar, da landet vil blive det første land i Mellemøsten nogensinde, der er vært for begivenheden.

Sådan får du en VM 2022 bonus

VM kvalifikationen og også selve verdensmesterskabet er den nok største globale sportsturnering, og derfor er bookmakerne også ekstra opmærksomme på netop denne turnering. Derfor har du god mulighed for at få bonusser og specielle tilbud, både til kvalifikationen og selve VM. Hvis du vil være sikker på, at du har en god bonus i hånden, når verdensmesterskabet skydes i gang, så kan du få en 100% Bet365 velkomstbonus lige nu. Så er du klar til VM og klar til at der kommer flere fodbold VM 2022 odds på banen!

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Vi opdaterer løbende bonus-betting.dk og denne side med alle tilbud, betting kampagner og lignende til VM 2022 i Qatar.

Hvem er favoritter til at vinde VM 2022?

Det bliver spændende at følge bookmakernes odds for fodbold VM 2022 i Qatar. Det kan godt være, at Qatar officielt er det eneste land, der har kvalificeret sig til VM 2022 – men der er altså bare nogle nationer, vi klart forventer snart kvalificerer sig. Du læser måske dette, når mange af landene allerede har kvalificeret sig. Derfor er det bestemt ikke for tidligt, at diskutere favoritter og odds på vinderen af VM 2022.

Vi har herunder samlet en række lande, som vi mener bør ses som favoritter, og fundet gældende Fodbold VM odds hos danske bookmakere.

Udfald
Bet365 bonusBwin bonusUnibet bonusLeoVegas bonus
Danmark vinder 29.0026.0031.0031.00
Brasilien vinder5.506.006.006.00
England vinder6.506.507.507.50
Frankrig vinder6.506.507.507.50
Spanien vinder9.009.0010.0010.00
Argentina vinder10.0010.0011.0011.00
Tyskland vinder12.0011.0012.0012.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 19. april kl. 10:00

Ja okay – den første er måske lidt drømmetænkning. Der er trods alt lande, udover de ovennævnte, der må anses som favoritter før Danmark. Men vi viste, at vi sagtens kan spille med mod de store hold ved EM 2020, og derfor bør vi stadig spåes en god chance for at komme langt i turneringen. De gældende odds vil selvfølgelig blive ændret løbende, når flere lande kvalificerer sig. Men det er altid godt at have en lille smule viden om oddsene på vinderen på forhånd.