Verdens mest prestigefyldte fodboldturnering, FIFA Verdensmesterskabet, er klar til at blive afviklet i Mellemøsten for første gang i historien, da Qatar er værtsnation for turneringen. Qatar, der uden tvivl er et af det mest ikoniske lande i Mellemøsten, vil forberede sig på et månedlangt karneval, når turneringen starter i vinteren 2022 og vi kan tage hul på de mange VM odds 2022.

Der er mange ting, der gør FIFA VM i Qatar til en begivenhed, som man skal holde godt øje med. 2022-udgaven af turneringen vil være det første vinter-VM nogensinde på den nordlige halvkugle. Oprindeligt finder VM normalt sted om sommeren på den sydlige halvkugle, da det er det tidspunkt, hvor regionen oplever vinterforhold.

VM odds 2022 article image

Men tingene er lidt mere vanskelige, når det drejer sig om Qatar. Qatar, der ligger i Mellemøsten, oplever foruroligende høje temperaturer, der kan nå op på helt op til 50 grader celsius. Under sådanne forhold kan det være nærmest umuligt at afholde nogen form for verdensmesterskab.

VM 2022 finder sted fra 21. november til 18. december 2022, og vil her på siden løbende opdatere vigtige informationer om turneringen og finde gældende odds bonusser og tilbud. Vi vil også løbende opdatere fodbold VM odds, når bookmakerne begynder at præsentere dem.

Bookmaker tilbud og kampagner til VM 2022 i Qatar

VM er altid garant for odds tilbud og bonusser. Bookmakerne er altid i højeste gear og konstant på arbejde, for at sikre de bedste spilmuligheder og VM 2022 odds til deres kunder. Snart vil vi her på siden introducere til et hav af gode tilbud og kampagner til fodbold verdensmesterskabet 2022 i Qatar – hvad end det er gratis freebet, odds boost eller et traditionel velkomstbonus med et “VM twist”. Vi skal nok være klar!

EM: Forudsigelse af gruppespillet - vind op til 10.000.000 kr.
Udløber om
Få et 25 kr. LIVE freebet hvis Danmark scorer!
Udløber om
Mr Green: 500 kr. EM 2024 velkomsttilbud
Udløber om
EM i Nul Rigtige: vind 25.000 kr. & Free Spins
Udløber om
Guldboost: Odds 150.0 på 🇩🇰 Danmark 🇩🇰 vinder EM!
Udløber om
EM: Få 500 kr. i væddemålskreditter når du tilmelder dig og satser 500 kr.
Udløber om
Spil 50 kr. eller mere på French Open, og få et 50 kr. freebet!
Udløber om
Odds 2.75 på Danmark vinder EM-testkampen mod Sverige
Udløber om
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame

De bedste bookmakere til VM 2022

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Expekt
Ny
Maksbonus
600 kr.
Procent
100%
Cashpoint
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Sådan ser grupperne ud

Nationer som Italien, Colombia, Østrig, Algeriet, Egypten, Sverige, Norge, Egypten, Sverige og Østrig er alle røget ud i kvalifikationen til VM i 2022, så det betyder, at Erling Haaland, Mohamed Salah og nogle af fodboldens andre største stjerner må se med hjemme fra sofaen, når nogle af deres klubkammerater deltager i den største fodboldturnering. Vi har herunder samlet et overblik over grupperne, så du nemt kan få et overblik over, hvilke kampe du kan spille VM betting på.

Gruppe AGruppe BGruppe CGruppe D
QatarEnglandArgentinaFrankrig
EcuadorIranSaudi-ArabienAustralien
SenegalUSAMexico Danmark
HollandWalesPolenTunesien
Gruppe EGruppe FGruppe GGruppe H
SpanienBelgienBrasilienPortugal
Costa RicaCanadaSerbienGhana
TysklandMarokkoSchweiz Uruguay
JapanKroatienCamerounSydkorea

De nuværende favoritter til at vinde VM, ifølge vores sammenligning længere nede, er Brasilien, mens Frankrig, England, Spanien og Tyskland runder top fem af. Måske overraskende nok er Lionel Messis Argentina i øjeblikket den sjette favorit til at løfte det berømte trofæ.

Danmark var havnet i gruppe D med de regerende verdensmestre fra Frankrig og var spået gode muligheder for at gå videre fra gruppen, når det kom til bookmakernes spåen af Danmarks chancer ved VM 2022. Men sådan skulle det desværre ikke gå, så Danmarks VM-eventyr sluttede efter gruppespillet.

VM 1/8-finalerne: Sådan gik det

Overraskelserne så længe ud til at udeblive i 1/8-finalerne, men de kom på sidstedagen af kampene, hvor Marokko overraskende slog Spanien ud. Spanierne var ellers blandt bookmakernes helt store favoritter til at vinde VM.

 • Holland – USA 3-1
 • Argentina – Australien 2-1
 • Frankrig – Polen 3-1
 • England – Senegal 3-0
 • Japan – Kroatien 1-2 (e. str.)
 • Brasilien – Sydkorea 4-1
 • Marokko – Spanien 1-0 (e. str.)

VM-kvartfinalerne: Sådan ser de ud

VM-kvartfinalerne byder på flere store opgør. Der er blandt andet et gensyn med VM-finalen fra 1978 med Holland og Argentina, mens sidste års EM-finalister fra England møder de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Kvartfinalerne ved VM 2022 ser således ud:

 • Kroatien – Brasilien 2-1
 • Holland – Argentina 2-3
 • England – Frankrig 1-2
 • Marokko – Portugal 1-0

VM-semifinalerne: Sådan ser de ud

Argentina spillede sig på overbevisende vis som det første hold videre til VM-finalen, da de i semifinalen besejrede Kroatien med hele 3-0 i en kamp, hvor sejren sagtens kunne være blevet større.

 • Argentina – Kroatien 3-0
 • Frankrig – Marokko 2-0

VM-finalen: Sådan ser den ud

VM-finalen byder på en sidste VM-kamp for Lionel Messi, hvor den argentinske superstjerne får sin anden og sidste chance for at løfte VM-trofæet. Finalen bliver dog mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, så for at Messi kan blive verdensmester, så kræver det, at han og holdkammeraterne slår verdensmestrene.

 • Argentina – Frankrig

Hvem er favoritter til at vinde VM 2022?

Bookmakerne spåede forud for VM en stor favoritværdighed til Brasilien, der som bekendt måtte se sig slået ud af turneringen i kvartfinalen.

Nu er de 32 lande skåret ned til tre og snart to, når det gælder om, hvem der skal vinde VM 2022. Herunder kan du se de aktuelle odds på, hvem der er favorit til at vinde VM 2022 hos en række udvalgte bookmakere. På den måde kan du nemt se, hvor du får det højeste odds på det land, som du tro vinder VM. De er alle taget fra danske bookmakere.

Udfald
Bet365 bonusBwin bonusUnibet bonusLeoVegas bonus
Frankrig vinder1.901.851.871.89
Argentina vinder1.901.901.931.95
Oddsene er opdateret fredag den 16. december kl. 7:00

Ja okay, det var måske lidt drømmetænkning, da man håbede på, at Danmark ville vinde VM 2022. Der var trods alt lande, udover de ovennævnte, der måtte anses som favoritter før Danmark. Men Danmark viste, at de sagtens kan spille med mod de store hold ved EM 2020, og var derfor spået en god chance for at komme langt i turneringen. De gældende VM betting odds på Danmark til at vinde VM ændrede sig ganske negativt ovenpå åbningskampen mod Tunesien. Og det blev ikke bedre siden da.

VM 2022 odds – Topscoreren

Hvem får sit navn blandt en lang række legender og de største fodboldnavne gennem tiden? Udover at vinde VM-trofæet er der også jagten på topscorertitlen ved VM. Derfor ser vi her på oddsene på en VM-topscorer.

Der er langt imellem spilmulighederne på de danske spillere, når det gælder topscorertitlen til VM. Det ligner mod slutningen af slutrunden i stedet en duel mellem de to holdkammerater fra PSG, Kylian Mbappé og Lionel Messi. Se og sammenlign de forskellige odds på hvem der bliver VM-topscorer.

Udfald
Lionel Messi (ARG)1.901.801.901.90
Kylian Mbappe (FRA)2.052.202.052.05
Olivier Giroud (FRA)11.0015.0014.0014.00
Julian Alvarez (ARG)11.0013.0014.0014.00
Oddsene er opdateret fredag den 16. december kl. 7:00

Englands Harry Kane var bookmakernes favorit til at blive årets VM-topscorer forud for VM-slutrunden. Kane blev også topscoreren ved VM i 2018, hvor han lavede seks mål i seks kampe. Seks mål var også nok til at sikre topscorertitlen i 2014, hvor James Rodriguez løb med titlen.

Sidste gang hvor seks mål ikke var nok til at sikre topscorertitlen ved VM var i 2002, hvor Ronaldo – ham fra Brasilien, løb med titlen med intet mindre end 8 mål. Her kom Jon Dahl Tomasson på en delt tredjeplads med fire scoringer.

Kane røg dog hurtigt langt ned ad favoritlisten ovenpå første runde, hvor han ikke kom på tavlen i Englands storsejr på 6-2 over Iran.

Forud for finalen er det i stedet en duel mellem PSG-holdkammeraterne Lionel Messi og Kylian Mbappé, der begge har scoret fem mål og dermed deler topscorerværdigheden inden VM-finalen 2022.

VM odds – Kampene med flest odds

VM i fodbold er bare den største sportsbegivenhed, der findes. Det betyder også, at du ikke oplever begivenheder, hvor der er flere spilmuligheder, end under VM.

Allerede forud for VM-slutrunden begynder, finder du hos samtlige bookmakere flere end 100 spillemuligheder. Antallet af muligheder vil op mod kampstart vokse, så du skal ikke blive overrasket, hvis du finder flere end 300 spillemuligheder på de enkelte kampe.

Ønsker du allerede nu at oddse på VM 2022, så kan du få odds på følgende:

 • 1X2
 • Over/under
 • Dobbeltchance
 • Begge hold scorer
 • Resultat
 • Halvleg/fuldtid
 • Vinder + begge hold scorer
 • Scoringer i halvlege
 • Vindermargin
 • 3-vejshandicap
 • Asian handicap
 • Kampbegivenheder

Derudover har flere bookmakere allerede nu en række spændende kombinationsmuligheder, hvor du kan få odds på kombinationen af flere begivenheder. Hold øje med oddsene frem mod VM 2022. På den måde kan du løbende følge oddsenes udvikling og fange de gode spil, hvis du er på forkant med bookmakerne.

VM kvalifikation – hvor mange hold er der med?

FIFA’s seks kontinentale forbund arrangerer deres egne kvalifikationsturneringer. Alle FIFA’s medlemsforeninger, som der i øjeblikket er 211 af, kan deltage i kvalifikationen. Qatar kvalificerede sig som vært automatisk til turneringen. AFC forpligtede dog Qatar til at deltage i den asiatiske kvalifikationsfase, da de to første runder også fungerer som kvalifikation til AFC Asian Cup 2023.

Fordelingen af pladser til hvert forbund blev drøftet af FIFA’s eksekutivkomité den 30. maj 2015 i Zürich efter FIFA’s kongres. Komitéen besluttede, at fordelingen i 2006, som forblev uændret for 2010, 2014 og 2018, skulle fortsætte for turneringen i 2022. Der er altså 32 lande der skal dyste om verdensmesterskabet i 2022. Deltagernationerne fordeles i de kontinentale forbund således:

 • CAF (Afrika): 5 pladser
 • AFC (Asien): 6 pladser (inkl. værtslandet)
 • UEFA (Europa): 13 pladser
 • CONCACAF (Nord- og Mellemamerika og Caribien): 4 pladser
 • OFC (Oceanien): 0 pladser
 • CONMEBOL (Sydamerika): 4 pladser

Fakta om FIFA VM 2022 – mellemøsten og høje temperaturer

En af de vigtigste ting at bemærke om værtsnationen for FIFA 2022 er, at Qatar har foruroligende høje temperaturer om dagen. Selv om det er praktisk talt umuligt at afholde VM om sommeren, da temperaturen kan nå op på 50 grader celsius, har det bragt en vis ro at flytte til vinterperioden. Men bliver der ikke også varmt om vinteren

Ja, for så vidt angår vinteren, kan selv dagtemperaturerne om vinteren være ganske høje. Derfor har Qatar fundet en løsning på dette problem. For første gang nogensinde vil et land være vært for VM på stadioner med fuld aircondition. Alle otte stadions vil være fuldt ud airconditionerede, hvilket vil give fansene en behagelig tilskueroplevelse og samtidig gøre forholdene gode nok til, at spillerne kan fuldføre 90+ minutter på banerne.

Qatar bliver ikke blot det første land i Mellemøsten nogensinde, der skal være vært for FIFA VM i 2022, men det bliver også kun anden gang, at den prestigefyldte turnering finder sted i Asien. Første gang det skete var i 2002, da Japan og Sydkorea var medværter for FIFA-turneringen for første gang i Asien. VM 2022 vil derfor være en særlig begivenhed for Qatar, da landet vil blive det første land i Mellemøsten nogensinde, der er vært for begivenheden.

Sådan får du en VM 2022 bonus

VM kvalifikationen og også selve verdensmesterskabet er den nok største globale sportsturnering, og derfor er bookmakerne også ekstra opmærksomme på netop denne turnering. Derfor har du god mulighed for at få bonusser og specielle tilbud, både til kvalifikationen og selve VM. Hvis du vil være sikker på, at du har en god bonus i hånden, når verdensmesterskabet skydes i gang, så kan du få en 100% Bet365 velkomstbonus lige nu. Så er du klar til VM og klar til at der kommer flere fodbold VM 2022 odds på banen!

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Vi opdaterer løbende bonus-betting.dk og denne side med alle tilbud, betting kampagner og lignende til VM 2022 i Qatar.