Manchester United - Liverpool odds

Manchester United – Liverpool odds og optakt

Sæsonens første North-West-derby venter, når Manchester United tager imod Liverpool på Old Trafford. Få både optakt og odds sammenligning her, hvor vi ser på de forskellige odds og muligheder for at spille på kampen via mobil betting.

Manchester United - Liverpool odds

Manchester United – Liverpool optakt

Med to nederlag i sæsonens første to kampe er Manchester United fanget sidst i Premier League-tabellen. Der er næppe nogen tvivl om, at gæsterne fra Liverpool vil elske at forværre situationen hos United, når de gæster Old Trafford.

Den første tid med Erik ten Hag i spidsen for Manchester United har dermed været nærmest historisk skidt. En sejr over Liverpool i det første derby vil dog uden tvivl være noget, som ændrer på situationen. Du finder dog ikke en bookmaker med dansk licens, der tror på en sejr til Manchester United i opgøret mod Liverpool.

Liverpool er dog uden en lang række profiler, herunder nyindkøbte Darwin Nunez, der har karantæne. Derudover forventes både Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Ibrahima Konate, Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago og muligvis også Diogo Jota og Joel Matip uden.

På den anden side forventes Manchester United at være uden Victor Lindelöf, Facundo Pellistri, Brandon Williams og muligvis også Anthony Martial at være ude af opgøret.

Manchester United – Liverpool odds sammenligning

Av, av, av, det må gøre ondt i selvforståelsen hos Manchester United, når man ser på oddsene på kampen, hvor Liverpool godt kan betegnes som storfavoritter til at tage sejren og dermed tildele Manchester United det tredje nederlag i træk.

Her kan du se og sammenligne en række udvalgte odds fra udvalgte bookmakere. På den måde kan du nemt se, hvordan oddsene på Manchester United – Liverpool fordeler sig, samt hvor du får de højeste odds på de enkelte spil.

Manchester United – Liverpool spilforslag

Med en stor favoritværdighed til Liverpool, kan det nemt påvirke oddsene i gæsternes favør, så de bliver i den lave ende.

Selv med flere profiler ude, så ligner det i den grad sæsonens første sejr til Liverpool, når de i tredje spillerunde besøger Manchester United i det traditionsrige derby, der tidligere har haft stor betydning for, hvor mesterskabet er havnet.

Vi ender med en kombination, der også giver et lidt højere samlet odds, end hvis man tager et 2-tal lige på, for vi tror ikke på, at det blot bliver til en 1-0-sejr til Liverpool på Old Trafford.

Derfor er vores Manchester United – Liverpool spilforslag 1.76 hos Unibet på Liverpool + over 1,5 mål af Liverpool.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Brentford - Manchester United odds med Bet365
næste artikel
Trabzonspor - FCK: Optakt og odds med 0-0 garanti