comeon nyheder

Trabzonspor – FCK: Optakt og odds med 0-0 garanti

Skal vi se FC København i Champions League-gruppespillet denne sæson? De danske mestre står med rigtig gode kort på hånden forud for returopgøret mod de tyrkiske mestre fra Trabzonspor.

Det bliver en kamp, som rigtig mange danske fodboldfans og oddsere vil følge nøje onsdag aften. Men står du med frygten for, at kampen ender 0-0, hvorved dine odds ryger, så har vi her fundet muligheden for et freebet uden indbetaling i form af en 0-0 garanti. Se her hvordan du får en 0-0 garanti på Trabzonspor – FC København hos ComeOn Danmark.

ComeOn freebet, 0-0 garanti, Trabzonspor - FC København odds
©ComeOn

Sådan får du 0-0 garanti på Trabzonspor – FC København

ComeOn er ude med et betting tilbud til deres spillere, der kan få et freebet, hvis kampen mellem Trabzonspor – FC København ender 0-0.

Ender kampen 0-0 og du taber på dit odds, så får du et freebet retur på din indsats op til 100 kr. For at du kan spille med 0-0 garanti på kampen, så skal du gøre følgende:

  • Log ind på din ComeOn-konto eller opret dig
  • Placer et pre-match fodboldvæddemål (Trabzonspor – FC København eller andre kampe)
  • Ender kampen 0-0, så får du et freebet på op til 100 kr. af ComeOn

Du behøver ikke tilmelde dig 0-0 garanti-kampagnen hos ComeOn. Kampagnen gælder kun på fodboldvæddemål. Dit kvalificerende spil skal være sat med rigtige penge. Bonuspenge eller freebets kan ikke anvendes i det kvalificerende spil. Størrelsen på dit freebet er et match af din indsats på op til 100 kr.

Spiller du for eksempel 50 kr., men taber, fordi kampen ender 0-0, så får du et freebet på 50 kr. af ComeOn. Dit freebet kan efterfølgende benyttes på alle sportsodds hos ComeOn. Freebettet skal anvendes indenfor syv dage efter, at du har modtaget det.

Trabzonspor – FCK optakt og odds hos ComeOn

ComeOn har de tyrkiske værter som favoritter til returopgøret i den sidste runde af Champions League-kvalifikationen. Her er oddset på et 1-tal i skrivende stund 2.10, mens en sejr til FC København er oppe i 3.35, så ganske høje odds på begge parter, hvilket vidner noget om, at der er en vis usikkerhed hos de forskellige online bookmakere om udfaldet.

Kan FC København ramme samme stærke spil, som de leverede, da Trabzonspor gæstede Parken, så der det absolut en mulighed for at de danske løver slipper fra Tyrkiet med en Champions League-billet i bagagen.

Herunder kan du se oddsene på kampen på en række udvalgte odds fra ComeOn.

UdfaldComeOn odds
Trabzonspor vinder2.10
Uafgjort3.55
FC København vinder3.35
Begge hold scorer (ja)1.66
Begge hold scorer (nej)2.15
Over 2,5 mål1.83
Under 2,5 mål1.95
Cornelius scorer når som helst2.65
Pep Biel scorer når som helst3.00
Oddsene er opdateret tirsdag den 23. august kl. 21:45.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Manchester United - Liverpool odds og optakt
næste artikel
Game, set, freebet: Sådan scorer du et freebet på US Open