Marathonbet Bonus

Marathonbet Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Bonus code
500WELCOME
Omsætningskrav
5 x gennemspil af indskud, 5 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.50
Rating
8.8
Tilmeld

Bonus detaljer️

Marathonbet er endelig i Danmark, og det fejrer de ved at tilbyde en ekslusiv velkomstbonus til deres nye danske spillere. Marathon odds bonus er en indbetalingsbonus på 100% af din første indbetaling op til 500 kr. Det er en fantastisk grund til at tilmelde sig hos den nye bookmakere på det danske marked. Bonussen har et lavt minimumodds for gennemspilning på 1.50 og omsætingskrav på fem (5) gange. Vi ser bestemt Marathonbets sign-up bonus som en god konkurrent til de allerede etablerede bookmakers bonusser. Alt du skal gøre for at modtage bonussen er at tilmelde dig hos Marathonbet og derefter foretage din første indbetaling. Din bonus kreditteres automatisk til din konto.

Fordele & Ulemper

  • Lavt minimum odds på 1.50.
  • Skal kun gennemspilles 5 gange
  • Kan bruges på alle markeder
  • Relativt lille maksbeløb på 500 kr.
  • Både bonus + indskud skal gennemspilles

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter første indbetaling

Gyldig indtil:

31.12.2021

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Marathonbets nye betting bonus er yders fordelagtig og bestemt relevant på markedet, og er nem og overskuelig at omsætte til egentlig gevinst, der kan udbetales. For at kunne udbetale eventuelle gevinster af velkomstbonussen fra Marathonbet skal brugeren gennemspille indskudet + bonusbeløbet frem (5) gange til min. odds1.50. Gennemspilningen kan foretages på alle markeder. Gennemspilskravet skal gennemføres indenfor 60 dage efter modtagelsen af bonussen. Når gennemspilkravet er mødt, kan gevinster fra bonussen udbetales.

Eksempel

Når du opretter en konto hos Marathonbet med koden 500WELCOME, skal du foretage en indbetaling på minimum 100 kr.. Herefter vil du modtage en 100% indbetalingsbonus på din konto. Bonussen er dog maks på 500 kr.. Herefter skal du gennemspille din Marathonbet bonus og dit indskud frem gange hver til min. odds [min_odds].

Hvis du indbetaler 200 kr. til din konto, så får du en velkomstbonus på 200 kr. Du har altså i alt 400 kr. på din konto. Du skal derfor gennemspille 2000 kr. (400 kr. x 5) på væddemål med odds på min. 1.50. Du kan spille på alle markeder. Herefter kan du udbetale gevinster fra bonussen.

Anmeldelse

Med den nye bookmaker i Danmark Marathonbets velkomstbonus, kan alle nye danske spillere få 100% på deres første indbetaling på op til 500 kr.. Vilkår for at gå bonussen gennemspillet er, at indskud + bonus skal gennemspilles fem (5) gange til odds 1.50 eller over. Med disse omsætningskrav er Marathonbets bonus bestemt på niveau med lignende bookmakere på markedet. Bonussen er især attraktiv, da kravet for minimum odds er på kun 1.50, hvilket er lavt for bonusser på markedet for betting i Danmark. Fra os hos Bonus-Betting får Marathonbets bonus en varm velkomst, da vi bestemt synes, at den har sit værd på markedet. Vi kan varmt anbefale Marathonbet velkomstbonus til alle danske spillere.

Nyheder 🚨

Sig goddag til Marathonbet!