Mr Green Velkomstbonus

Sign-up her!

Bonus detaljer

Mr. Green er i luften i Danmark! En forholdvis ny men stadig velkendt bookmaker har nu valgt at give gas i det hjemmelige Danmark. Bookmakeren Mr. Green er nok mest kendt fra England og de populære sportsgrene som Darts, Rugby og endda fodbold. Nu har du som kunde i Danmark mulighed for at springe med om bord. Start din betting oplevelse hos Mr. Green med en utrolig god Mr Green velkomstbonus! Mr. Green sætter dig godt i gang med sportbetting! Få 100% Mr Green bonus på dit første væddemål på op til 1000 kr.! Husk også at download den nye Mr Green app, så du aldrig er langt væk fra et godt bet! Du kan spille dit kvalifcerede væddemål på både single, kombinations og Bet Buillder, hvor du bygger dit eget bet. Det kvalificerede væddemål kan placeres både før en begivenhed og på LIVE. Vi kan varmt anbefale Mr. Greens nye velkomstbonus, og ønsker dig god fornøjelse med den! mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

1.000 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

75 kr.

Betalingsmetoder for bonus

paysafecard Visa Mastercard Trustly MobilePay

Bonustype

Omsætningskrav

Bonusbeløbet kan ikke udebtales, kun nettogevinsten

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter bonus er modtaget

Mindste odds

2.00

Udbetalingsbetingelser

Opret dig som ny kunde hos Mr. Green og indbetal for mindst 75 kr. Herefter skal du placere dit første væddemål på maks 1000 DKK til odds 2.00 eller over. Herefter modtager du automatisk et 100% LIVE cash bet kontant oveni. Din oddsbonus er ikke pålagt nogen som helst gennemspilskrav og skal bruges på en LIVE-begivenhed indenfor 60 dage. Dit cash bet udløses altså automatisk efter dit første væddemål.Vær opmærksom på, at dit kvalificerede væddemål kan placeres på både pre-match og live og kan bruges på single, kombinations og Bet Builder. Når du placerer dit cash bet, er det kun indsatsen du modtager, og altså ikke din indsats. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Eksempel

Hos Mr. Green skal du blot indbetale minimum 75 kr. og placere dit første pre-match eller live væddemål på maks. 1000 kr. til odds 2.00 eller derover (single, kombinations eller Bet Builder). Efter følgende modtager du automatisk din Mr. Green bonus som er et LIVE cash bet der matcher værdien på dit første væddemål. Dit LIVE cash bet har ingen omsætningskrav. Herefter kan du bruge dit 100% LIVE cash bet på et valgfri LIVE-begivenhed indenfor 60 dage efter modtagelsen. mere mindre

Fordele & Ulemper

  • Ingen omsætningskrav
  • Højt maksimum beløb
  • Simple og gode vilkår
  • Bonus kan kun bruges på LIVE

Anmeldelse

Mr. Green er efterhånden godt etableret på det danske marked og ønsker selv at gøre det nemmere for dig som kunde at spille på din yndlingssport! Det er derfor du kan få 100% LIVE cash bet bonus uden omsætningskrav på dit første væddemål. Spil idag med en MrGreen bonus på op til 1000 kr.! Vi kan varmt anbefale Mr Green bonussen, som har lempede omsætningskrav og gode muligheder for at placere dit kvalificerede væddemål. God fornøjelse! mere mindre

Spillelicens

Malta Gaming Authority (MGA) Spillemyndigheden Dirección General de Ordenación del Juego

Tre skridt til at få bonussen

1
Opret dig som ny bruger og indbetal for 75 kr..
2
Placér dit første væddemål på maks. 1000 kr. til odds 2.00 eller over.
3
Modtag automatisk dit LIVE cash bet, som du kan bruge på en valgfri live-begivenhed!

Bookmakeren Mr Green

En nybegynder i sportsbetting branchen er leverandøren Mr Green. Virksomheden har længe siden besluttet at vove sig ind på sportsvæddemålsmarkedet. Green Limited er stiftet i 2008 og ejes af Green & Co AB, som er noteret på Stockholms Fondsbørs.
 
Mr. Greens licens blev erhvervet af selskabet i Malta, hvor Mr. Greens hovedkontor også er baseret. I den følgende artikel ønsker vi at informere dig om nybegynderen i sportsvæddemålbranchen og at strukturere vores gennemgang på forskellige områder. Disse områder er opdelt som følger:

  • Regestering
  • Ind-og udbetaling
  • Design
  • Odds og udvalg
  • Kundeservice og mobile app

 

Mr Green Regestering

Registreringen hos Mr Green løber på den sædvanlige måde og adskiller sig næppe fra konkurrencen. På bookmakers hjemmeside kan du se felterne til registreringen eller det normale login i øverste højre hjørne. For at oprette en ny konto skal du klikke på den gule knap, der er markeret med “åben konto” og følge trinvis. Indtast først din e-mailadresse og adgangskode og accepter vilkårene. I det næste trin skal du indtaste dit mobilnummer for at modtage Mr. Green SMS-koden. Indtast dit navn og de ønskede yderligere data i det næste trin. Når du har udfyldt alle obligatoriske felter, skal du gå til feltet “Åbn konto”. For at færdiggøre din registrering, skal du blot bekræfte registreringslinket, der sendes til den e-mailadresse, du har angivet. Alt i alt er det hurtigt og hurtigt at tilmelde dig en ny konto hos Mr Green Sportsbook.
 
Når du har registreret dig hos Mr. Green, så venter din første bonus allerede der. Du får nemlig 50 cash spins til spilleautomaten Book of Dead i registreringsbonus af Mr. Green.
 

mr green gratis odds bonus

 

Ind-og udbetaling

Mr. Green har gode vilkår hvis det gælder indbetalings- og udbetalingsmetoder. Udover bankoverførsel, VISA og MasterCard kreditkort accepterer bookmakeren nogle e-wallets og forudbetalte betalingssystemer som Skrill, Neteller, Mobilepay, EPS eller Paysafecard. Paypal er desværre ikke tilgængelig.
 

Design

Lækre og yderst kreative, sådan præsenterer bookmakeren Mr Green sig selv. Siden er opbygget logisk men noget kompliceret. Generelt kan det imidlertid ses, at virksomhedens faktiske kernekompetence er en anden. For sportsbook kunder kan webstedet virke lidt rodet og forvirrende i starten. Efter et stykke tid finder du godt rundt, og der er ikke rigtig nogen grund til kritik.
 

Mr Green Odds og udvalg

For en nybegynder hvad angår sportsvæddemål, ville man ikke forvente et meget stort væddemålsprogram. Her overrasker Mr. Green dog med et godt udvalg. Mens fokus ligger på fodbold, som hos næsten alle bookies, er Mr. Green i mere end 40 forskellige sportsgrene aktiv – fra A som American Football til W som WWE Wrestling. I det vigtigste emne, fodbold, er alle de store ligaer for det europæiske marked inkluderet. Udvalget af væddemarkeder kan også ses i det mindste af de store ligaer og omfatter ikke kun de sædvanlige væddemålsmarkeder som 1 × 2, dobbelt chance, handicap eller halvtids / scorer, inklusive Scorecast / Wincast. De odds er ganske tiltalende, selvom virkelige outliers ikke stikker hverken positivt eller negativt i øjet.
 

Kundeservice og Mr Green mobile app

Selv i kundeservice giver Mr. Green ingen nøgenhed. Bookmakeren er tilgængelig til at besvare dine spørgsmål via telefon, live chat eller e-mail. Vi har foretaget henvendelser via live chat og e-mail under vores test og blev glædeligt overrasket. Svarene blev lavet hurtigt og kompetent på begge måder.
 
Mr Green har en app til iOS og Android kunder. Mobilwebstedet (Web App) er også tilgængeligt for alle mobile enheder – hvad enten iPhone, Smartphone, Tabletter eller en Windows-enhed! Den komplette sportsvæddemålstjeneste er selvfølgelig også tilgængelig via mobilversionen af hjemmesiden, og du kan også foretage indskud og udbetalinger via Mr Green app. Så du har altid fuld kontrol over din spiller konto.