Ligesom andre store bookmakere er Mr Green selvfølgelig også hoppet med på vognen for mobile væddemål. Mr Greens platform er fremragende til netop dette!
 

MrGreen odds app

 
Mr Green er på kort tid blevet en meget foretrukken bookmaker herhjemme, og det er med god grund. Mr Green blev etableret af tre svenskere, der havde en vision om at være en af de første onlinecasioner, som kunne tilbyde spil fra mange forskellige producenter. Den vision lykkedes, og Mr Green kan i dag tilbyde over 700 forskellige spil på tværs af deres platform. Men netop sportbetting er blevet et større fokuspunkt for Mr Green i de seneste år. Derfor er hjemmesiden kompatibel til mobilbrug, så spillerne altid har et godt væddemål i lommen.
 
Mr Green tilbyder nu også en native app til både iOS eller android, men browserversionen er nu også stadig fremragende!

 

 

Mr Green mobilbetting for både iOS og Android

Det sådan set meget simpelt at tilgå denne Mr Green app. For at komme i gang med at bette på sport, skal du sikre at du har internetforbindelse – og selvfølgelig en iPhone eller Android. Det eneste du skal gøre, er at tilgå Mr Green hjemmeside på din mobils browser, eller finde appen i din foretukne butik for apps, og så er du klar til at bette. Mr Greens betting app er dejlig overskuelig, og du kan nemt og enkelt ind- og udbetale samt placere væddemål på tværs af markeder. Du er altså aldrig langt væk fra et godt væddemål. Lige meget om du sidder til familiemiddag, skal have brugt et par timer i et tog eller ser fodbold med alle gutterne – du behøver altså ikke en computer for at spille med hos Mr Green.
 
Tip: Vi har samlet de forskellige bookmakeres betting apps til mobilen i et overblik over odds apps, så du kan finde den helt rigtige app til dig.

 

Mr Green app for væddemål på mobilen
© Mr. Green

 

Fordele og ulemper ved betting app fra Mr Green

Fordele:

  • Let og overskueligt design – højdepunkter på startskærmen
  • Mulighed for registrering på mobilen ved ”Tilmeld dig”-knappen
  • Live betting på appen i odds-sektionen
  • Nem og enkel ind- og udbetaling

 
Ulemper:

  • Meget ny native app, hvilket kan give mindre fejl og mangler i appen

 
Alt i alt er Mr Green app en fremragende betting app, der har et dejligt enkelt og overskueligt interface. Hjemmesiden er altså kompatibel til mobilbrug, så du uafhængigt af tid og sted altid kan placere væddemål. Som nævnt er alle de store begivenheder placeret på startskærmen i odds-sektionen, så hvis du foretrækker at spille på store sportsbegivenheder, så finder du hurtigt dit foretrukne bet.
 
Appen er som nævnt meget ny, og der kan derfor findes mindre fejl og bugs i appen, men den fungerer stadig godt!

Husk også din Mr Green velkomstbonus!

Mr Green tilbyder, udover en fremragende betting app, også en markedets bedste velkomstbonusser til nye kunder. Hvis du ikke har spillet hos Mr Green før, så husk at gør brug af Mr Green velkomstbonus, der giver dig et freebet på op 500,00 kr. Bonussen svarer altid til 100% af din første indbetaling som ny kunde. For at modtage odds bonus skal du indbetale og omsætte for minimum 75,00 kr. og der er ingen gennemspilningskrav på gevinster. Når indbetalingsbeløbet er omsat på væddemål over odds 1.80, modtager du automatisk dit freebet.
 
Hvis du er overbevist om, at Mr Greens web app er noget for dig, så husk bonussen!
 

Har Mr Green en mobil betting app til iOS og Android?

Ja, og du kan finde den i din AppStore eller på Mr Green hjemmeside.

Hvordan henter jeg Mr Green appen?

Det er hurtigt og nemt at hente Mr Green app. Du finder den i din AppStore eller på mrgreen.dk

Giver Mr Green appen mulighed for live betting?

Ja. Du har stort set samme muligheder for at spille på mobil som på desktop.