Mr Green App

Mr Green App

mobile
responsiv
Højdepunkt i appen
Hurtige indbetalingsmuligheder og stort udvalg af live odds i appen
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Rating
8.8
Download App

Ligesom andre store bookmakere er Mr Green selvfølgelig også hoppet med på vognen for mobile væddemål. Mr Greens platform er fremragende til netop dette!

MrGreen odds app

Mr Green er på kort tid blevet en meget foretrukken bookmaker herhjemme, og det er med god grund. Mr Green blev etableret af tre svenskere, der havde en vision om at være en af de første onlinecasioner, som kunne tilbyde spil fra mange forskellige producenter. Den vision lykkedes, og Mr Green kan i dag tilbyde over 700 forskellige spil på tværs af deres platform.

Netop sportbetting er blevet et større fokuspunkt for Mr Green i de seneste år. Derfor er hjemmesiden kompatibel til mobilbrug, så spillerne altid har et godt væddemål i lommen.

Mr Green tilbyder nu også en native Mr Green app til både iOS eller Android, men browserversionen er nu også stadig fremragende!

Fordele og ulemper

  • Stort udvalg af live odds i din Mr. Green app
  • Odds og casino i en og samme app
  • Hurtige indbetalingsmuligheder
  • Ingen app bonus
  • Ingen livestreaming
Alt i alt er Mr Green app en fremragende betting app, der har et dejligt enkelt og overskueligt interface. Hjemmesiden er altså kompatibel til mobilbrug, så du uafhængigt af tid og sted altid kan placere væddemål. Som nævnt er alle de store begivenheder placeret på startskærmen i odds-sektionen, så hvis du foretrækker at spille på store sportsbegivenheder, så finder du hurtigt dit foretrukne bet.

Appen er som nævnt meget ny, og der kan derfor findes mindre fejl og bugs i appen, men den fungerer stadig godt!

Mr Green mobilbetting for både iOS og Android

Det sådan set meget simpelt at tilgå denne Mr Green app. For at komme i gang med at bette på sport, skal du sikre dig, at du har internetforbindelse – og selvfølgelig en iPhone eller Android, så du kan downloade din Mr Green app.

Det eneste du skal gøre, er at tilgå Mr Greens hjemmeside på din mobils browser, eller finde appen i din foretrukne butik for apps – og så er du klar til at bette.

Mr Greens betting app er dejlig overskuelig, så du kan nemt og enkelt ind- og udbetale, samt placere væddemål på tværs af markeder. Du er altså aldrig langt væk fra et godt væddemål, lige meget om du sidder til familiemiddag, skal have brugt et par timer i et tog eller ser fodbold med alle gutterne. Du behøver altså ikke en computer for at spille med hos Mr Green.

Tip: Vi har samlet de forskellige bookmakeres betting apps til mobilen i et overblik over odds apps, så du kan finde den helt rigtige app til dig.

Mr Green odds app

Husk også din Mr Green velkomstbonus!

Mr Green
Maksbonus
100 kr.
Procent
100%
Mindste odds
2.00
Mind. indbetaling
100 kr.
Mr Green Bonus
Omsætningskrav
Indbetalingen skal omsættes en gang til minimum odds 2.00

18+. | StopSpillet.dk +45 70 22 28 25 | ROFUS.nu |
Mr Greens generelle vilkår & betingelser er gældende.

Mr Green tilbyder, udover en fremragende betting app, også en markedets bedste velkomstbonusser til nye kunder. Hvis du ikke har spillet hos Mr Green før, så husk at gør brug af Mr Green velkomstbonus, der giver dig et live cash bet på op til 1.000 kr.

Bonussen svarer altid til 100% af din første indbetaling som ny kunde. For at modtage odds bonus skal du indbetale og omsætte for minimum 75 kr. i form af et single- eller kombinationsvæddemål til minimum odds 2.00. Når dit væddemål er afgjort, så modtager du automatisk et live cash bet svarende til 100% af din indbetaling.

Hvis du er overbevist om, at Mr Greens web app er noget for dig, så husk bonussen!

Har Mr Green en mobil betting app til iOS og Android?

Ja, og du kan finde den i din AppStore eller på Mr Green hjemmeside.

Hvordan henter jeg Mr Green appen?

Det er hurtigt og nemt at hente Mr Green app. Du finder den i din AppStore eller på mrgreen.dk

Giver Mr Green appen mulighed for live betting?

Ja. Du har stort set samme muligheder for at spille på mobil som på desktop.