nordicbet nyheder

Vind en tur til Old Trafford med Nordicbet

Hvis du drømmer du om at opleve en kamp på drømmenes teater, Old Trafford og se Manchester United i aktion på den legendariske bane, så har du nu chancen for at vinde en tur dertil og opleve kampen i VIP-boks med Nordicbet.

Hvordan bliver rejsen så din? Det kan du se her, hvor du også kan se, hvad Nordicbet ellers tilbyder sine spillere i form af betting kampagner.

Manchester United odds, Old Trafford VIP tur, Nordicbet konkurrence
©Nordicbet 15/10/2022

Vind en fodboldtur til Old Trafford

Du kan vinde en betalt tur til Old Trafford og se kampen mellem Manchester United – Bournemouth den 2. januar hos Nordicbet.

For at deltage i konkurrencen skal du fortælle Nordicbet om, hvilket fodboldritual du har. Det kan være alt fra, om trøjen må vaskes, om du skal have en bestemt trøje på, når dit hold spiller, om du tager en for holdet og spiller på modstanderne, fordi det plejer at bringe dit hold held, eller om kampen skal ses på en bestemt måde.

I konkurrencen vil der være fem vindere, som alle vinder en betalt tur for to til Manchester. Med i turen er der hotel, fly fra og til København, samt intet mindre end at du kommer til at opleve kampen fra en VIP-boks på Old Trafford.

Du deltager i konkurrencen ved at indsende dit fodboldritual via Nordicbets hjemmeside. Kampagnen løber til den 30. oktober. Du skal være over 18 år for at deltage, samt have en aktiv konto hos Nordicbet Danmark. Regler og vilkår gælder.

Ny hos Nordicbet, få 100% op til 500 kr. i bonus

Som ny spiller hos Nordicbet har du muligheden for at få en bet bonus på 100% op til 500 kr. i form af et freebet. Med den aktuelle Nordicbet velkomstbonus får du et freebet op til 500 kr., når du har oprettet en konto og placeret et bet til minimum odds 1.80.

Spiller du for eksempel 500 kr. til minimum odds 1.80, så matcher Nordicbet dit bet og giver dig et freebet svarende til indsatsen. Dit freebet er ikke underlagt noget omsætningskrav. Dog udbetales kun nettogevinsten, hvis du vinder på dit freebet.

NordicBet bonus regler: Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på søndagens store kampe
næste artikel
Sevilla - FCK odds: Spil risikofrit med LeoVegas