leovegas nyheder

Spil risikofrit på søndagens store kampe

Søndag er en af sæsonens helt store fodbolddage med intet mindre end tre kæmpe brag – det er nemlig derbysøndag.

Du kan spille 500 kr. risikofrit på vinderen i en af søndagens tre store kampe. Se her hvordan du spiller risikofrit på enten Brøndby – FC København, Real Madrid – Barcelona eller Liverpool – Manchester City. LeoVegas tilbyder en odds bonus til nye spillere, som kan spille 500 kr. risikofrit på en af de tre kampe. Se hvordan du gør det her.

LeoVegas risikofrit spil, Brøndby - FCK odds, Real Madrid - Barcelona odds, Liverpool - Manchester City odds
©LeoVegas 14/10/2022

Sådan spiller du risikofrit på derbysøndag

Du kan via LeoVegas DK spille 500 kr. risikofrit på en vinder af en af de tre kampe. Tilbuddet er til nye spillere hos LeoVegas, som kan spille risikofrit på en vinder af enten Brøndby – FC København, Real Madrid – Barcelona eller Liverpool – Manchester City. Du spiller risikofrit ved at gøre følgende:

  • Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  • Opret en bruger
  • Lav en indbetaling
  • Spil 500 kr. på et pre-matchspil på en vinder i et af de tre opgør (Kun 1X2-markedet)

Det er kun den første indbetaling og dit første væddemål hos LeoVegas, der gør dig berettiget til denne velkomstbonus fra LeoVegas. Dit første spil, for at du kan spille risikofrit, skal dermed være 500 kr. på en vinder i et af de tre opgør – Brøndby – FC København, Real Madrid – Barcelona eller Liverpool – Manchester City. Tilbuddet løber til og med søndag den 16. oktober kl. 17:30. Regler og vilkår gælder.

Du kan også læse mere om den almindelige LeoVegas velkomstbonus, hvor du kan få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Derbyodds hos LeoVegas

Hvordan fordeler 1X2-oddsene sig så i de kampe, hvor du kan spille risikofrit hos LeoVegas? Det kan du få et glimt af her:

Kamp1X2
Brøndby – FC København2.753.452.55
Real Madrid – Barcelona2.253.653.10
Liverpool – Manchester City3.804.251.88
Oddsene er opdateret fredag den 14. oktober kl. 22:00

LeoVegas og de øvrige danske bookmakere har hjemmeholdene i to af søndagens tre store kampe. Det er kun i opgøret mellem Liverpool og Manchester City, hvor det ikke er værterne, der er favoritter. Her er det gæsterne fra Manchester City, der er favoritter til at tage sejren.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Spil risikofrit på FCK - City
næste artikel
Vind en tur til Old Trafford med Nordicbet