Vi har efterhånden alt vi skal bruge ved hånden. Med vores mobil, er der ikke langt til de ting vi skal bruge, og heller ikke til et god væddemål! Når du står på stadion og får en åbenbaring, eller til familiefest lige får brug for at være opdateret på dine bets, så er det rart altid at have dit foretrukne bookmakers app lige ved hånden. Langt de fleste bookmakere i Danmark betting apps, så spillefuglene altid har et væddemål lige ved hånden.
 

Onsidebetting Android App
© OnSide Betting

 
Den danske bookmaker, OnSide Betting, der for nyligt er startet op i Danmark har også allerede garderet sig med en betting app til mobilen til deres danske spillere. OnSide betting har dog på nuværende tidspunkt kun en native app til Android – men OnSideBetting forsikrer, at en app til iOS er på trapperne! Du kan som iPhone-bruger dog stadig spille med hos OnSide Betting gennem deres velfungerende web app.
 

HENT ONSIDE BETTING APP TIL ANDROID

 

Kom godt i gang med mobilbetting hos OnSide Betting

Det er virkelig nemt at spille med via. mobilen hos OnSideBetting. Du skal bare downloade appen til Android gennem deres hjemmeside, eller bare simpelt anvende deres web app, der både fungerer til iOS og Android. Får at downloade appen til Android og modtage bonussen, er der dog en række trin, du skal følge:
 
Når du installerer appen, kan du få beskeden ”Installation er blokeret”. Her skal du gøre følgende:

 1. Tryk på “Indstillinger”.
 2. Vælg Sikkerhed.
 3. Vælg “Ukendte kilder”. Tillad installation af apps fra andre kilder end Play Store.
 4. Gå til trin 1 og download appen igen.

Du har nu downloadet OnSide Betting appen! For at modtage din velkomstbonus, skal du gøre følgende:

 1. Opret en OnSide Betting-konto (Hvis du allerede har en spillekonto hos OnSide Betting, kan du springe videre til punkt 3.)
 2. Foretag en indbetaling på minimum 100 kr. og få en 100% OnsideBetting bonus op til 500 kr.
 3. Modtag din bonus!

 

Onside betting app mobil
© OnSide Betting

 

Fordelene ved mobilbetting hos OnSide Betting

Ikke alle betting apps er lige gode. Nogle apps fungerer langsomt, og andre er uoverskuelig i deres design og opstilling. OnSideBetting appen er ikke én af dem. Appen, der på nuværende tidspunkt kun findes til Android, er super overskuelig og let at bruge. Nogle af fordelene er:

 • Nem adgang til masser af spil
 • Stort udvalg af spil – også livebetting
 • Nem og overskuelig ind- og udbetalinger
 • Velfungerende web app – der ikke fylder på din telefon

 
Selvom appen på nuværende tidspunkt kun findes til Android, kan du som nævnt stadig spille med mobilen hos OnSide Betting. Du skal blot tilgå deres hjemmeside, hvor du kan bruge deres web app.
 

Super velkomstbonus til nye spillere

Vi elsker en dejlig betting bonus. Ja faktisk ligger begrebet i vores navn. Hvis du vil spille med fra mobilen, er en betting bonus ekstra belejlig, da du får et ektra højt beløb at starte dit spileventyr med.
OnSide Betting har selvfølgelig også en ganske fornuftig velkomstbonus, så du som ny spiller kan blive lidt ekstra forkælet. Bonussen er helt op til 500 kr., og din første indbetaling bliver fordoblet, så du for eksempel får 1.000 kr. at spille for, hvis din første indbetaling på OnsideBetting.dk er på 500 kr. Ikke helt dårligt, vel?
 
Held og lykke med spillet!
 

Har OnsideBetting en mobil betting app til iOS og Android?

På nuværende tidspunkt har OnsideBetting kun en native app til Android. Men en iOS-version er eftersigende på trapperne.

Hvordan henter jeg OnsideBetting appen?

Du finder OnsideBetting appen på Android ved at tilgå onsidebetting.dk. Du kan også spille med på mobilen med iOS via. deres web app.

Giver OnsideBetting appen mulighed for live betting?

Ja. Du kan sagtens spille live via. appen. Både den native og web appen til iOS.