OnsideBetting velkomstbonus

Sign-up her!

Bonus detaljer

OnsideBetting er blandt de mindre og til tider oversete bookmakere i Danmark, selvom firmaet bag, DK Gambling, faktisk er danskejet. OnsideBetting er som flere af de andre bookmakere ikke blot sportsvæddemål men også online casino. Du kan derfor finde næsten alle online spilleområder samlet på en betting side, når du spiller hos OnsideBetting.

Lige nu giver OnsideBetting alle nye spillere en startbonus på op til 500 kr. Her bliver din første indbetaling fordoblet, så du for eksempel får 1.000 kr. at spille for, hvis din første indbetaling på OnsideBetting.dk er på 500 kr.

Denne OnsideBetting bonus er nærmest skræddersyet til spillere, der især spiller fodboldodds. Gør du det, og er du god til at ramme kampe til over odds 1.50, så er der rigtig god mulighed for, at du kan få noget ud af denne odds bonus.

Når vi sammenligner velkomstbonussen fra OnsideBetting med de øvrige, så har den et af de lavere gennemspilskrav på markedet. Seks odds til odds 1.50 er altså ikke umuligt at ramme for en oddser, der kender sin sportsgren eller liga bare lidt.
mere mindre

Rating

Rating af bonus-betting.dk

Procent

100%

Højeste bonusbeløb

500 kr.

Mindste indbetalingsbeløb

100 kr.

Betalingsmetoder for bonus

Visa Mastercard Bank Transfer

Bonustype

Omsætningskrav

6 x gennemspil af indskud, 6 x gennemspil af bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage

Mindste odds

1.50

Udbetalingsbetingelser

Du skal tilmelde dig hos OnsideBetting og oprette en spillekonto, hvorefter du skal indbetale minimum 100 kr. Odds bonussen giver dig 100% oveni dit indbetalte beløb, så du får op til 500 kr. ekstra at spille for. Din samlede beløb, velkomstbonus og indbetaling, skal omsættes seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage, før gennemspilskravet er opfyldt. Det vil sige, at du skal omsætte for 6.000 kr., hvis du har fået den fulde OnsideBetting velkomstbonus, før du kan få gevinsterne udbetalt. mere mindre

Gyldig i

Danmark

Gyldig indtil:

Ingen udløbsfrist

Eksempel

Når du tilmelder dig som spiller hos OnsideBetting, kan du få en startbonus på op til 500 kr., når du laver din første indbetaling. Du skal blot indbetale 50 kr., så fordobler OnsideBetting din indbetaling op til 500 kr. For at du kan få din OnsideBetting bonus udbetalt, skal du omsætte den fulde bonus, altså indbetaling og bonusbeløbet, seks gange til minimum odds 1.50. Det skal du gøre indenfor 60 dage for at indfri gennemspilskravet, så dine bonuspenge og gevinster vundet dermed kan udbetales. mere mindre

Fordele & Ulemper

 • Omsætningskrav i den lave ende
 • 100% i startbonus
 • Fint udvalg af fodbold odds
 • Liveodds på en lang række sportsgrene
 • Lidt begrænset udvalg af odds på øvrige sportsgrene
 • Få indbetalingsmuligheder

Anmeldelse

Den er måske ikke den mest flashy og det største, som du finder på markedet. Men OnsideBetting velkomstbonussen er faktisk ganske attraktiv alligevel. Bonussens fordele taler klart for sig selv i form af et lavt minimumsodds, der faktisk er en bejler til top tre over de laveste i Danmark. Omsætningskravet kan måske lyde voldsomt, men et gennemspilskrav på seks placerer sig i den lave ende af midterfeltet, når vi sammenligner med andre bookmakere, hvilket bestemt ikke er dårligt for en mindre bookmaker. Alt i alt et rigtigt godt miks, men skulle vi have været op på fem af fem stjerner, så havde det krævet et større bonusbeløb og et lidt mindre gennemspilskrav – trods alt. mere mindre

Spillelicens

Spillemyndigheden

Tre skridt til at få bonussen

1
Tilmeld dig som ny spiller på OnsideBetting og opret en bruger.
2
Lav en indbetaling på minimum 100 kr.
3
OnsideBetting giver dig en velkomstbonus på 100%. Bonussen sættes direkte ind på din OnsideBetting-konto. Din OnsideBetting bonus (indbetaling + bonusbeløb) skal omsættes 6 gange til minimum odds 1.50, før den og gevinster derfra kan udbetales.

Bookmakeren OnsideBetting

OnsideBetting er på mange måder en bookmaker, der trods fine bonusser og stort spiludvalg på især fodbold, er lidt overset på det danske spillemarked. Det til trods for at bookmakeren er registreret i Danmark og er danskejet. OnsideBetting har kun knap fire år på bagen, så på den front er bookmakeren meget, meget ung i forhold til de øvrige spillere på den danske bookmakerscene, der tæller mange bookmakere med langt over 20-30 år på bagen. OnsideBetting er heller ikke nær så aggressiv i markedsføringen, som flere af de andre bookmakere, men leverer trods sin størrelse en rigtig fin indsats i forhold til spillemuligheder.
 
Som navnet lidt indikerer, så er fokus på OnsideBetting uden tvivl fodbold, men det ændrer ikke ved, at du kan finde de mest basale spil fra 27 forskellige sportsgrene.I denne artikel kommer vi ind på en lang række informationer og oplysninger om den danske bookmaker. Her vil vi komme ind på:

 • Registrering
 • Ind- og udbetaling
 • Design
 • Odds og Udvalg
 • Kundeservice og bettingapp

OnsideBetting registrering

Du bliver så at sige hurtigt onside og spilleklar på OnsideBetting. Her skal du igennem fire ganske enkle trin, hvor du angiver dine oplysninger og registrerer dig. Du finder registreringsformularen ved at klikke på ”tilmeld” på forsiden af OnsideBetting.
Registreringen afsluttes på trin fire, hvor du skal bekræfte din spillebruger med NemID. Når du har gjort det, så er du klar til at lave din indbetaling og få din OnsideBetting velkomstbonus, hvorefter du er klar til at spille.
 

Onsidebetting football
© OnsideBetting

 

Ind- og udbetaling

Indbetalingsprocessen er faktisk ganske simpel, måske noget af det mest simple, som man oplever hos en bookmaker. Du klikker blot på ”indbetaling”, når du er logget på med din OnsideBetting-bruger, hvorefter der kommer et p op up-vindue frem med en indbetalingsformular. Der er dog et lille minus, for du kan kun vælge mellem MasterCard og Visa-kort, samt bankoverførsel. I så digital en tidsalder kunne man godt have tænkt sig muligheden for løsninger som MobilePay, især når OnsideBetting også har en betting app.
 

Design

OnsideBetting holder et meget enkelt og stilrent design, der giver bookmakeren en god brugervenlighed, da siden, uanset om det er på mobilen, via app eller laptop, en god brugervenlighed. På nogle områder minder OnsideBetting måske om andre bookmakere i forhold til designet, men farvevalget, grå, sort og hvid, giver bare lige lidt ekstra i forhold til enkeltheden.
 

OnsideBetting odds og udvalg

OnsideBetting, navnet leder med det samme tankerne hen på tv-programmet Onside, der omhandlede den danske Superliga. Det er uden tvivl også fodboldbetting, der fylder mest hos den danske bookmaker. Det ses både ud fra bredden og dybden i væddemålsudvalget.
 

Et glimrende eksempel derpå er, at du har omtrent lige så mange spillemuligheder på den enkelte kamp, når det gælder den marokkanske fodboldliga, som du har det på verdens bedste ishockeyliga, NHL, der andre steder kan have op til tre gange så mange spillemuligheder på de enkelte kampe.
 

Men, hvis du kommer for fodboldbets, så er du dækket fint ind på OnsideBetting. Her er den danske bookmaker fint med, selvom man ikke helt er oppe og matche de helt store bookmakeres spiludvalg. Fodboldens fremtrædende rolle på OnsideBetting ses også fra tid til anden ved, at bookmakeren tilbyder et freebet uden indbetaling ved spil på fodboldkampe fra for eksempel Champions League eller Europa League.
 

Kundeservice og OnsideBetting app

Skulle du støde på udfordringer eller have spørgsmål til oddsene på OnsideBetting, så har du to måder til at få hjælp på. Du finder vejen til OnsideBettings kundeservice i bunden af forsiden, hvor du klikker på ”kontakt”. Derefter kan du vælge mellem at sende kundeservice en mail eller selv forsøge at finde svaret i bookmakerens FAQ-sektion.De fleste spiller via mobilen, enten mobil betting eller med en betting app. Du kan begge dele hos OnsideBetting. Hvis du vil spille via en OnsideBetting app, så downloader du den blot via din mobiltelefons webbrowser.
 
Man kunne godt have ønsket sig en live chat, så der var direkte adgang til hjælp fra OnsideBettings kundeservice. Her kan man godt fornemme, at OnsideBetting måske ikke har helt samme størrelse som flere af de ældre og mere etablerede bookmakere i Danmark.
 
Du finder appen i drop down-menuen under menupunktet app. Betting appen findes i første omgang kun til Android-enheder, men der meldes om en iPhone OnsideBetting app på vej indenfor en overskuelig fremtid. For at kunne spille via OnsideBettings app, kræver det selvfølgelig, at du har tilmeldt dig og lavet en indbetaling, men så er du også spilleklar direkte fra mobilen.