Onsidebetting Bonus

Onsidebetting Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
6 x gennemspil af bonus + indskud
Mindste odds
1.50
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.4

Onsidebetting har stoppet deres aktiviteter i Danmark, og du kan derfor ikke længere opette dig som kunde. Vi anbefaler dig at anvende en anden bookmaker bonus, og vi kan varmt anbefale:

Onsidebetting Bonus detaljer️

OnsideBetting er blandt de mindre og til tider oversete online bookmakere i Danmark, selvom firmaet bag, DK Gambling, faktisk er danskejet. OnsideBetting er som flere af de andre bookmakere ikke blot sportsvæddemål men også online casino. Du kan derfor finde næsten alle online spilleområder samlet på en betting side, når du spiller hos OnsideBetting.

Lige nu giver OnsideBetting alle nye spillere en startbonus på op til 500 kr. Her bliver din første indbetaling fordoblet, så du for eksempel får 1.000 kr. at spille for, hvis din første indbetaling på OnsideBetting.dk er på 500 kr.

Denne OnsideBetting bonus er nærmest skræddersyet til spillere, der især spiller fodboldodds. Gør du det, og er du god til at ramme kampe til over odds 1.50, så er der rigtig god mulighed for, at du kan få noget ud af denne odds bonus.

Når vi sammenligner velkomstbonussen fra OnsideBetting Danmark med de øvrige, så har den et af de lavere gennemspilskrav på markedet. Seks odds til odds 1.50 er altså ikke umuligt at ramme for en oddser, der kender sin sportsgren eller liga bare lidt.

Fordele & Ulemper

  • Omsætningskrav i den lave ende
  • 100% i startbonus
  • Få indbetalingsmuligheder

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage

Gyldig indtil:

18.04.2022

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Du skal tilmelde dig hos OnsideBetting og oprette en spillekonto, hvorefter du skal indbetale minimum 100 kr. Odds bonus giver dig 100% oveni dit indbetalte beløb, så du får op til 500 kr. ekstra at spille for. Din samlede beløb, velkomstbonus og indbetaling, skal omsættes seks gange til minimum odds 1.50 indenfor 60 dage, før gennemspilskravet er opfyldt. Det vil sige, at du skal omsætte for 6.000 kr., hvis du har fået den fulde OnsideBetting velkomstbonus, før du kan få gevinsterne udbetalt.

Eksempel

Når du tilmelder dig som spiller hos OnsideBetting, kan du få en startbonus på op til 500 kr., når du laver din første indbetaling. Du skal blot indbetale 50 kr., så fordobler OnsideBetting din indbetaling op til 500 kr. For at du kan få din OnsideBetting bonus udbetalt, skal du omsætte den fulde bonus, altså indbetaling og bonusbeløbet, seks gange til minimum odds 1.50. Det skal du gøre indenfor 60 dage for at indfri gennemspilskravet, så dine bonuspenge og gevinster vundet dermed kan udbetales.

Anmeldelse

Den er måske ikke den mest flashy og det største, som du finder på markedet. Men OnsideBetting velkomstbonussen er faktisk ganske attraktiv alligevel. Bonussens fordele taler klart for sig selv i form af et lavt minimumsodds, der faktisk er en bejler til top tre over de laveste i Danmark. Omsætningskravet kan måske lyde voldsomt, men et gennemspilskrav på seks placerer sig i den lave ende af midterfeltet, når vi sammenligner med andre bookmakere, hvilket bestemt ikke er dårligt for en mindre bookmaker. Alt i alt et rigtigt godt miks, men skulle vi have været op på fem af fem stjerner, så havde det krævet et større bonusbeløb og et lidt mindre gennemspilskrav – trods alt.

Nyheder 🚨

OnsideBetting booster oddset på FCN - Brøndby
Danmark - Frankrig optakt og odds