nyheder

Optakt og odds: Tyskland – Danmark (EM 2022)

De danske kvinder tager fredag hul på EM 2022, hvor de møder de mangedobbelte europamestre fra Tyskland. Opgøret er et gensyn med EM-kvartfinalen fra 2017, hvor Danmark som bekendt slog Tyskland ud og satte en stopper for den tyske EM-dominans, der havde sikret tyskerne samtlige EM-titler fra 1993 og frem til 2013.

Bliv klædt på til både slutrunden og ikke mindst Danmarks første gruppekamp her, hvor du får både optakt og ikke mindst en odds sammenligning på kampen fra forskellige betting sites i Danmark.

Bwin odds boost, Tyskland - Danmark, EM for kvinder 2022
©Bwin

Optakt: Tyskland – Danmark

Bookmakerne har favoritværdigheden ret solidt placeret hos Tyskland, men tyskernes optakt til slutrunden har været knap så god, så med danske briller på er det fristende at spekulere i en ny dansk overraskelse. Tyskland var nemlig også favoritter i EM-kvartfinalen i 2017. Begge lande betegnes som outsidere til at vinde EM i år.

For både Tyskland og Danmark gælder det, at de er havnet i gruppe med Norge, der ligger placeret lige mellem de to lande, når man ser på bookmakernes favoritliste over lande til at blive den nye europamester. Så pointtab kan komme til at koste dyrt i forhold til at gå videre fra gruppespillet.

Vi kommer også ind på muligheden for at få et forhøjet odds på kampen hos Bwin, der faktisk har to odds boost ude på kampen.

Tyskland – Danmark odds

Hvordan fordeler bookmakernes odds sig så på kampen? Du kan her se en række udvalgte odds på kampen fra et par udvalgte bookmakere, som du også kan finde på vores bookmaker oversigt.

Sådan får du odds boost på Tyskland – Danmark

Som nævnt så er Bwin ude med hele to forskellige odds boost på kampen. Disse odds boost er tilgængelige for alle spillere, så du kan spille dem som både ny og eksisterende Bwin-spiller. Er du ny hos Bwin, så kan du lige nu få en velkomstbonus fra Bwin Danmark på 100% op til 1.000 kr. i form af et gratis væddemål. Bwin er ude med to forhøjede odds på kampen. Dem kan du se her:

  • Odds 3.60: Begge hold scorer og flere end 3,5 mål i kampen
  • Odds 3.40: Tyskland vinder til nul

Tyskland – Danmark spilforslag

Det er altid svært at spå om resultatet i en åbningskamp, men herfra er der tro på, at de danske damer nok skal komme på tavlen. Derfor tager vi et lidt konservativt spil, som alligevel har lidt rød-hvide briller på. Vi spiller nemlig, at Danmark scorer over 0,5 mål i kampen til odds 1.51 hos Bwin.

Tyskland – Danmark på TV

Kampen kan ses på DR1, hvor der er kickoff fredag den 8. juli kl. 21:00. Der sendes optakt til kampen fra kl. 20:00. Efter kampen sendes der frem til kl. 23:30.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Sådan fordobler du dine Tour-gevinster
næste artikel
Superligaen begynder: Tip 6 rigtige og vind 10K