mrgreen nyheder

Sådan fordobler du dine Tour-gevinster

Tour de France-feberen har nået uanede højder i Danmark. Nu er det ikke kun Tour-feberen, der har mulighed for at nå uanede højder – det kan dine oddsgevinster også.

Se hvordan du fordobler dine gevinster på dine Tour de France odds med et odds boost fra Mr. Green.

Mr Green Tour de France odds boost
©Mr. Green

Tour de France oddsboost

Lige nu kan du få op til 1.000 kr. ekstra på dit første Tour de France-væddemål hos Mr. Green, der lige nu tilbyder nye spillere en særlig Tour de France Mr. Green velkomstbonus. Læs mere om denne Tour-bonus og se hvordan du kan få den.

Denne bet bonus består af et forhøjet odds fra Mr. Green, hvor du får tilføjet et profitboost til dit Tour de France væddemål. Du booster dit Tour de France væddemål hos Mr. Green ved at gøre følgende:

  1. Tilmeld dig hos Mr. Green
  2. Indbetal minimum 50. kr. – maksimalt 1.000 kr.
  3. Tilføj profitboostet på din kupon
  4. Vind op til 1.000 kr. på dit Tour de France-spil

Når du tager imod denne bonus fra Mr. Green, skal du huske at tilføje det til din oddskupon. Dit profitboost er gyldigt i 60 dage. Kampagnetilbuddet gælder til og med den 24. juli kl. 15:00. Du kan maksimalt få et profitboost. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Odds 41 på at Cort vinder bjergtrøjen

Magnus Cort kørte sig i den prikkede bjergtrøje på anden etape fra Roskilde til Korsør, mens han efterfølgende også tog etapens tre eneste point, da feltet kørte fra Vejle til Sønderborg. Holder prikkerne hele vejen til Paris?

Hvis de gør, så kan du lige nu få odds 41 hos Mr. Green på, at Magnus Cort vinder den prikkede bjergtrøje. Bookmakeren har dog Tadej Pogacar som favorit til at vinde bjergkonkurrencen. Her giver bookmakeren pengene 5.50 gange igen.

Mr. Green odds på Touren

Mr. Green tilbyder en række forskellige odds på Tour de France. Udover spil på klassementerne og de forskellige konkurrencer, så kan du også finde spil på de enkelte etaper.

Her kan du spille på den kommende etapevinder, men du kan også finde forskellige placeringsvæddemål, matchups og løsspecials.

I placeringsvæddemålene kan du spille på en etapevinder, samt om den enkelte rytter kommer i top tre.

Med sine matchups stiller Mr. Green to ryttere overfor hinanden, hvor man her kan spille på, hvem af de to nævnte ryttere der slutter bedst på etapen.

Sidst men ikke mindst er der løbspecials, hvor du blandt andet kan spille på, om vindermarginen bliver på et sekund eller mindre mellem nummer et og to. Her er det en god ide at have en føling med, om etapen ender i en spurt, eller om der kommer udbrud.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
200 kr. Wimbledon freebet: Sådan får du det
næste artikel
Optakt og odds: Tyskland - Danmark (EM 2022)