bet365 nyheder

Få et gratis 50 kr. freebet på returkampen mellem Real Madrid – Manchester City

Efter en af de mest usædvanlige Champions League-semifinalekampe i nyere tid finder sted når Real Madrid og Manchester City onsdag aften mødes på Bernabeu til returkampen.

Pep Guardiolas mandskab vandt en forbløffende kamp 4-3 på Etihad, men værterne er ikke ubekendte med fantastiske europæiske comebacks i den spanske hovedstad. Bliv klædt på til braget og få fat i et betting tilbud i form at et gratis Bet355 50 kr. væddemål til kampen.

bet365 gratis freebet real madrid man city
© bet365 (Screenshot: 3. maj 11.00)

Real Madrid – Manchester City returkamp optakt

Benzemas to fuldtræffere samt Vinicius Juniors fremragende gennemløb og formidable afslutning har holdt liv i kampen for Real, hvis forsvar også blev brudt ned af City, der selv scorede fire gange gennem Bernardo Silva, Gabriel Jesus, Kevin De Bruyne og Phil Foden. Karim Benzema er måske i sit livs bedste form, og den franske veteran spiller fantastisk fodbold, hvilket gør ham til en af de største favoritter til at vinde den gyldne bold. Det bliver spændende om han kan finde samme form i returkampen.

Reals form er stødt på vej op i disse dage, og de spiller tilsyneladende bedre på udebane end på Bernabeu. Vi har set dem tabe til Barcelona 0-4 og Chelsea 2-3, hvor de med nød og næppe undgik at blive slået ud af Champions League i sidstnævnte tilfælde. Med hensyn til effektiviteten på hjemmebane er der ingen forskel overhovedet, Real spiller kampe med et højt antal mål.

Mens Los Blancos vendte et truende nederlag for at slå Paris Saint-Germain ud af turneringen i denne sæsons ottendedelsfinaler, har hovedstadsklubben aldrig været i finalen, når de har tabt første del af en semifinale, og historien må ikke gentage sig selv, hvis et 14. europæisk trofæ skal blive en realitet.

Real Madrid – Manchester City odds

Hvis vi kigger på odds for kampen gennem bookmakere i vores bookmaker oversigt, så viser det sig tydeligt, at Manchester City er favoritter. Ikke store favoritter, men trods alt favoritter.

Hos Bet365 kan du få odds 3.10 på Real Madrid, 4.00 på uafgjort samt 2.10 på Manchester City. Hos selvsamme bookmaker kan du få odds 2.10 hvis Benzema scorer i kampen. Det er altså ikke helt dumt, taget franskmandens form i betragtning.

Hos Bet365 kan du også få et betting tilbud lige nu. Læs mere herunder

bet365 freebet real madrid manchester city
© bet365 (Screenshot: 3. maj 11.00)

Få et gratis 50 kr. væddemål hos Bet365

Som noget helt særligt, tilbyder Bet365 lige nu alle nye spillere et gratis væddemål som 50 kr. freebet på CL returkampen mellem Real Madrid – Manchester City på Bernabeu. Freebettet gælder single væddemål samt byg-selv væddemål. For at modtage et 50 kr. freebet skal du:

  1. Først oprette en konto hos Bet365
  2. Tilføj dit væddemålsvalg fra Real Madrid – Man City til din kupon
  3. Markér “gratis væddemål”-boksen
  4. Placere væddemål

Ifølge Bet365 er de vigtigste vilkår får dette tilbud følgende:

“Dette tilbud er tilgængeligt fra kl. 09:00 UK-tid på mandag den 2. maj 2022, kun for nye og kvalificerede kunder i Danmark og Grønland. Den kvalificerende kamp for dette tilbud er Real Madrid v Man City i UEFA Champions League-semifinalen, der finder sted på onsdag den 4. maj 2022. Kun et gratis væddemål (værdi 50 kr.*) er tilgængeligt per kunde for dette tilbud. Tilbud gælder for et standard singlevæddemål eller et væddemål, der placeres via funktionen Byg væddemål.”

Eventuelle gevinster fra væddemål, som placeres med gratis væddemål tilføjes til din udbetalingsbare saldo, men indsatsen for dit gratis væddemål inkluderes ikke i gevinsterne.

Alle gevinster fra dit gratis væddemål kan udbetales med det samme! Bemærk: ikke indsatsen kan udbetales.  Når du placerer dit gratis væddemål kan du ikke tilføje valg fra nogen anden begivenhed på din kupon. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du også få fingrene i Bet365 væddemålskreditter.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

God fornøjelse!

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Vind 250.000 kr. på Champions League med Unibet
næste artikel
Cashpoint: Få 200 kr. freebet til Europa League