Scandic Bookmakers Bonus

Scandic Bookmakers Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
750 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
0 kr.
Omsætningskrav
1 x gennemspil af indskud, 5 x gennemspil af bonus
Mindste odds
1.70
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
7.7
OBS: Scandic Bookmakers er ikke længere tilgængelig på markedet

Scandic Bookmakers har trukket sig fra det danske marked i december 2016 og har afgivet deres licens. Er du på udgik efter en ny bookmaker med dejlig velkomstbonus? Så kig nemmere på følgende tilbud som kan anbefales:

Scandic Bookmakers Bonus detaljer️

Den dansk stiftede bookmaker Scandic Bookmakers har en 100% velkomstbonus til nye odds kunder, som åbner en konto hos dem. Odds bonussen er en fordobling af ens første indbetaling - op til maksimalt 750 kr. og kræver at man spiller sin første indbetaling igennem én gang. Herefter overfører Scandic Bookmaker en 100 % startsbonus, og den skal nu omsættes fem gange før bonuspengene kan hæves og sættes ind på din bankkonto. Der er desuden et krav om at alle væddemål til gennemspilning af Scandic Bookmakers odds bonus skal foretages på odds 1.70 eller derover. Men Scandic Bookmakers har med sine danske rødder et stærkt udvalg af relevante spil for danske spillere, så der er derfor gode muligheder for at komme igennem med sine bonusspil på oddset.

Fordele & Ulemper

  • Bonusbeløb skal blot omsættes x 5
  • Der er intet minimumsbeløb
  • Minimums odds på 1.70 gælder for hvert væddemål - både single og kombi-bet.

Gyldig indtil:

31.12.2016

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

For at hæve Scandic Bookmakers velkomstbonus er der to ting du skal holde øje med. For det første skal du kvalificere dig til bonussen, og for det andet skal bonussen gennemspilles. I første omgang handler det om at blive berettiget til bonussen. Det er du hvis du er ny kunde og ejer et dansk pas. For at modtage odds bonussen skal du gennemspille dit indskud én gang til odds 1.70 eller derover – ved kombinationsvæddemål gælder det, at hvert spil skal være på minimum odds 1.70. Når det er på plads, så modtager du bonussen på 100% af dit indskud, og du skal nu gennemspille dette bonusbeløb 5 gange til minimums oddset 1.70 og det skal ske indenfor en periode på 60 dage. Så kan du veksle din bonus til rede penge.

Tip

Kunder der benytter Moneybook/Skrill & Neteller til indbetaling kan ikke benytte Scandic Bookmakers Velkomstbonus

Eksempel

Der er ikke noget minimumskrav til første indskud for at modtage Scandic Bookmakeres velkomstbonus, der er dog et maximum på 750 kr. i odds bonus. Hvis du f.eks. sætter 300 kr. ind på din konto, så skal du først gennemspille dette beløb 1 gang på odds, der er minimum 1.70 for at din bonus bliver aktiveret. Når det er sket, så overfører Scandic Bookmakeres 300 kr. til din konto. Disse bonuspenge skal så gennemspilles 5 gange til minimum odds 1.70 indenfor 60 dage, dvs. 5 x 300 kr. = 1500 kr. Altså skal du omsætte for 1500 kr. på ca. to måneder, og så kan de 300 kr. i bonuspengene hæves fra din konto.

Anmeldelse

Scandic Bookmakeres har eksisteret siden 1997, og med sin danske oprindelse udbyder denne bookmaker et stærkt udvalg målrettet danske og nordiske odds spillere. Scandic Bookmakeres velkomstbonus til oddset giver forholdsvis overkommelige gennemspilsvilkår, så selvom bonussen er på max 750 kr., så er der gode chancer for at gennemspille sin startbonussen. Kravet lyder nemlig på kun 5 x gennemspil af bonuspenge og til et relativt lavt odds på 1.70. Udover velkomstbonus, så leverer Scandic Bookmakers også løbende interessante kampagner og gode tilbud til deres fast kunder. Scandic Bookmaker velkomstbonus på 100 % får en god anbefaling med herfra.