For at kunne spille hos en bookmaker er det oftest nødvendigt, at du foretager en indbetaling efter åbning af din konto. Nogle ganske få tilbyder velkomstbonus uden indbetaling, men langt de fleste bookmakere kræver, at du først indbetaler et vist beløb. Der er forskellige måder til at indbetale midler til sin konto, afhængig af bookmaker. Der er alle de klassiske indbetalingsmetoder som bankoverførsel, men også nye innovative måder at indbetale har fundet sin vej til bettingverdenen.

Siden internettet for alvor begyndte sin triumferende fremgang i 1990’erne og den store verden inden for online spil begyndte, er adskillige nye betalingsmuligheder blevet tilføjet til de klassiske betalingsformer såsom bankoverførsler og kreditkortbetalinger. Det er derfor ofte ikke længere nemt at holde styr på og at kende enhver form for betaling. Derfor har vi her samlet en oversigt over, hvilke betalingsmetoder til bookmaker indbetaling der er tilgængelige lige nu.

Hvilke betalingsmetoder kan du bruge til indbetaling?

Vi har sat os for at dykke ned i de gængse bookmaker betalingsmetoder – både de store og populære, men også de mindre anvendte. Vi går i gennem hver betalingsmetodes fordele og ulemper. Læs vores gennemgang af betalingsmetoder til sportsbetting herunder.

sådan indbetaler du til betting og odds
©Bet365 betalingsmetoder (Screenshot: 10. november 2021)

Bankoverførsel

Som nævnt før accepterer næsten alle bookmakere indbetaling ved brug af traditionelle bankoverførsler. Dette har den fordel for kunden, at der ikke skal bruges yderligere betalingsservices, men det har også en alvorlig ulempe i forhold til de fleste andre betalingsmetoder til odds- nemlig varigheden. For mens du normalt kan indbetale dine penge med det samme med moderne betalingsformer, så tager det flere dage, før en overførsel lander på din spillekonto. Så du er altså tvunget til at vente lidt længere, før du kan begynde at placere væddemål.

Kreditkort

Kreditkortbetalinger er traditionelle og accepteret af alle bookmakere, selvom ikke alle bookmakere dog ikke accepterer alle typer af kreditkort. Det skulle dog være muligt at betale med VISA og MasterCard overalt. En kreditkortbetaling krediteres normalt inden for få øjeblikke, men hos en del bookmakere er det forbundet med gebyrer på op til fire procent af indbetalingsbeløbet. Derudover er der normalt årlige brugsgebyrer, så denne betalingsform er ikke altid den billigste løsning. Når du indbetaler med kreditkort, har du dog midlerne på din spillekonto med det samme. Derfor er det klart at foretrække hvis du vil gøre brug af en startbonus ved oprettelse (f.eks. Bet365 bonus eller Unibet bonus).

E-wallets: Skrill, Neteller, PayPal…

I nogle år nu har de såkaldte e-wallets, det vil sige elektroniske punge, nydt stigende popularitet. Måden det fungerer på er relativt simpel. Du kan fylde kontoen op én gang, for eksempel via bankoverførsel eller kreditkort, og du kan derefter bruge den tilgængelige kredit hos bookmakere eller online forhandlere til en betaling på få sekunder ved hjælp af din e-mailadresse. Normalt kræves kun de personlige loginoplysninger fra den respektive udbyder til at foretage en indbetaling til oddset.

De mest kendte udbydere af e-wallets er Skrill, Neteller og PayPal, som kun adskiller sig lidt i deres funktionalitet inden for sportsvæddemål, hvor Paypal også er meget brugt på internettet som betalingsmiddel knyttet til en bankkonto. Ecopayz er en anden e-walletsløsning du kan støde på – den er dog ikke lige så populær.

Hastigheden er den store fordel ved e-wallets, men de er ikke fri for ulemper. Kun få bookmakere opkræver gebyrer for selve betalingerne, men så snart du vil overføre penge fra e-wallet tilbage til din bankkonto eller kreditkort, kan det blive lidt mere kringlet. En anden ulempe er, at visse betalingsmetoder ofte kan bruges sammen en bonus, og disse metoder omfatter især Neteller og Skrill. For eksempel kan du ikke benytte dig af 888sport bonus, når du foretager en odds indbetaling via Neteller eller Skrill.

Forudbetalt kreditkort

Der findes ikke mange af de forudbetalte løsninger, men den mest kendte er paysafecard. Paysafecard er en forudbetalt onlinebetalingsmetode baseret på kuponer med en 16-cifret pinkode, der er uafhængig af bankkonto, kreditkort eller andre personlige oplysninger. Kunderne kan købe kuponer på lokale salgssteder og betale online ved at indtaste koden ved kassen på det pågældende websted (f.eks. et onlinespil). Det er en klar fordel, at du kan begynde at spille med det samme, når du indbetaler med dit Paysafecard.

Mobilbetaling – MobilePay og Apple Pay

Med MobilePay har vi en betalingsmetode, der udelukkende er gældende på det danske marked for sportsbetting. Flere og flere bookmakere er begyndt at tilbyde indbetalinger med den populære mobilbetalingsløsning. MobilePay er en mobilbetalingsapp udviklet af Danske Bank. Tjenesten gør det muligt at foretage betalinger via en smartphone-app. Den anvendes primært i Danmark, men også i Finland kan kunder bruge MobilePay. To bookmakere der tilbyder indbetaling via. MobilePay er Mr. Green og Unibet. En klar fordel med MobilePay er at det er hurtigt og nemt, og en betalingsløsning de fleste danskere er tryg og bekendt med. Med MobilePay bookmaker indbetaling har du pengene på din konto med det samme.

Unibet mobilepay indbetaling
©Unibet – Indbetaling med MobilePay

Det samme gør sig gældende for Apple Pay. Flere og flere kunder finder mobilen frem, når det skal handle i supermarkedet. Det er super hurtigt og smart med Apple Pay, da der blot skal trykkes to gange på sin iPhone, og så kan der ellers betales. En lang række bookmakere tilbyder også betting indbetaling med Apple Pay, men det er selvfølgelig kun iOS-enheder, der kan benytte sig af betalingsmetoden.