De fleste danskere er efterhånden vant til at benytte sig af MobilePay, når det kommer til diverse betalinger. Også når det kommer til indbetaling af midler til en bettingkonto, er MobilePay blevet foretrukket for nogle kunder. Det er lige nu begrænset hvor mange online bookmakere der tilbyder betalinger med MobilePay i Danmark. Der er en række få, men vi forventer stærkt, at andre bookmakere følger trop inden længe.

Hvis du normalt anvender MobilePay til diverse betalinger, så ved du, hvor nemt og problemfrit det går. En enkelt greb i lommen, åben appen og så er du ellers klar til at indbetale. Når du indbetaler med MobilePay til betting, så har du midlerne lynhurtigt på din konto – hvilket ikke er tilfælde med alle betalingsmetoder.

Her på siden vil vi kigge lidt nærmere på MobilePay, hos hvilke bookmakere med velkomstbonus odds du kan bruge betalingsløsningen og hvordan det egentligt foregår.

Nem og hurtig indbetaling med MobilePay

Hvis du opholder dig i Danmark, eller har gjort det indenfor de seneste 7-8 år, ja så kender du formentlig til MobilePay. Kort fortalt er MobilePay en app til telefonen, der gør det nemmere og enklere at overføre penge. Appen er udviklet af Danske Bank og blev frigivet i 2013. Omkring 4 millioner danskere har MobilePay til telefonen.

MobilePay er en form for digital tegnebog, der dækker alle betalingsbehov. Betalinger kan foretages til venner, en række fysiske butikker, supermarkeder og større kæder, abonnementsbetalinger, e-handel altså også til sportsbetting. Når en bookmaker tilbyder betalinger med MobilePay, kan du som kunde hurtigt og nemt indbetale midler til din spillekonto. En klar fordel ved MobilePay odds indbetaling sammenlignet med Apple Pay, der også tilbydes af flere bookmakere, er at du ikke er afhængig af type telefon og styresystem. Apple Pay er naturligt nok kun tilgængelig for iOS-enheder, men MobilePay kan hentes i både App Store og Play Store til Android. Det er altså især smart, hvis du i forvejen spiller på en af de mobile betting apps.

Unibet mobilepay indbetaling
© Unibet – Indbetaling med MobilePay

MobilePay Bookmaker – her kan du indbetale med mobilen

Som nævnt er det stadig begrænset hvor mange bookmakere i Danmark der har valgt at gøre MobilePay tilgængelig som betalingsmetode, når du skal indbetale midler til din spillekonto. I vores test af de populære bookmakere med odds bonus, kan du indbetale med MobilePay hos tre bookmakere – Unibet, LeoVegas og Mr. Green. Vi forventer dog stærkt, at flere bookmakere vælger den populære betalingsmetode til i fremtiden, da der bestemt er et behov for det.

Men hvordan fungerer det så med MobilePay bonus, når du skal foretage din første indbetaling med din velkomstbonus? Det fungerer faktisk på helt samme måde, som hvis du benytter dig af andre betalingsmetoder. Fordelen er at det foregår hurtigt, enkelt og upåklageligt med MobilePay, når du foretager din første indbetaling

En fordel som MobilePay har i forhold til andre e-wallets-løsninger er, at du også kan modtage din odds bonus, når du anvender MobilePay hos de bookmakere der tilbyder MobilePay. Andre løsninger som f.eks. Skrill er ofte ekskluderet fra velkomstbonusser hos flere bookmakere.

Unibet
top
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mr Green
Maksbonus
100 kr.
Procent
100%
LeoVegas
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%

Andre betalingsmetoder

Selvom det langt fra er alle bookmakere bookmakere på markedet for betting i Danmark der endnu tilbyder indbetaling med MobilePay, så er det virkelig en løsning vi er glade for, og som vi håber, flere bookmakere vil hoppe med på.

Hvis du leder efter en bookmaker med andre smarte betalingsløsninger som Apple Pay, PayPal og paysafecard, så læs mere vores bookmaker indbetaling side.