Tipico Bonus

Tipico Bonus

Velkomstbonus
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
100 kr.
Omsætningskrav
3 x gennemspil af indskud, 3 x gennemspil af bonus
Mindste odds
2.00
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
7.7
OBS: Bonussen er muligvis ikke længere aktiv

Online bookmaker Tipico har indstillet deres markting aktiviteter på det danske sporting bet marked i slutningen af 2016. Om og hvor længe du kan tage bonussen i brug vil du kunne læse nærmere om på Tipicos hjemmeside. Som alternativ kan vi anbefale følgende bonus tilbud:

Tipico Bonus detaljer️

Tipicos 100% velkomstbonus på op til 1.000 kr. er en god anledning til at afprøve den tyske bookmaker på det danske marked. Tipicos startbonus og ens første indskud skal gennemspilles 3 gange på et samlet minimums odds på 2.00, før man kan hæve sin sign-up bonus. Men hvis du har fornemmelse for sport og spil på oddset, så er der ingen tidsbegrænsning på bonussen, og med en cocktail af tålmodighed og forståelse for value bets, så kan Tipicos velkomstbonus vise sig at være en rigtig god forretning. Tipico har en odds bonus, som er ligetil og nem at gennemspille.

Fordele & Ulemper

  • Ingen tidsbegrænsning på gennemspil af bonus
  • 3 x omsætning af indskud
  • 3 x omsætning af bonus
  • Højt minimums odds: 2.00

Gyldig indtil:

10.03.2017

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Tipicos velkomstbonus på 100% kræver et minimumsindskud på 100 kr., og er forbeholdt kunder, der åbner en konto i Danmark. Bonussen bliver sat ind på din konto og skal sammen med indskuddet gennemspilles 3 gange på sportsvæddemål med et samlet minimumsodds på 2.00. Inden dette omsætningskrav er fuldendt vil bonusbeløbet på ens Tipico-konto fremstå som ’blokeret beløb’ dvs. det kan ikke hæves. Der er til gengæld ingen tidsbegrænsning på, hvornår bonus og indskud skal være gennemspillet.

Eksempel

Når du åbner en konto hos Tipico modtager du 100% oven i dit indskud – dog max 1.000 kr. Så hvis du f.eks. sætter 500 kr. ind på din konto, så giver Tipico også 500 kr. Du har nu 1000 kr. at spille for, men de 500 kr. er bonus-penge, og kan ikke hæves før gennemspilskravet for odds bonussen er fuldført. For at kunne trække dem ud, skal du gennemspille både indskud og bonus 3 gange dvs. omsætte for i alt kr. 3000, og det er vel at mærke på odds, som samlet ligger på 2.00 eller derover. Det er dog ikke nogen tidsbegrænsning på gennemspilning, hvilket giver ro til at finde de gode odds.

Anmeldelse

Tipico er en mastodont indenfor bookmaker og betting-industrien, og nu byder de danske kunder velkommen med en 100% bonus på nye kunders første indbetaling. Med et enormt udbud af især fodbold-bets, så er det intet problem at finde nogle gode sportsvæddemål, som samlet giver minimum 2.00 på oddset. Endvidere så er der ingen tidsrestriktioner på gennemspilningen, og du har derfor tid til at finde de gode kampe, så bonussen i sidste ende kan blive din. Ingen tidsrestriktioner er en velkommen bonus for den tålmodige og grundige odds spiller, og derfor er denne bonus mere end godkendt.