Bookmakeren Tipwin er måske ikke den mest velkendte bookmaker i Danmark, men dog stadig en nævneværdig kandidat, når det kommer til bonusser og spiloplevelse. Tipwin har i øjeblikket kun en native app til Android, men har en ganske velfungerende web app, så du kan satse komfortabelt hjemmefra og på farten med iOS enheder. På web appen kan du nyde alle fordelene ved desktopversionen på din smartphone eller tablet. Vi anbefaler, at du lægger en genvej på startskærmen på din smartphone. Så har du dybest set lige så hurtig adgang til dine væddemål hos Tipwin som med en normal betting app. Vi vil her introducere dig til Tipwin Mobile-appen i flere detaljer.

 

Tipwin apk Android

 

Sådan bruger du web appen på iOs og Android

Som vi nævnte før, tilbyder Tipwin desværre endnu ikke en native app til iOS enheder. En Tipwin-app til iOS og mangler, men panik ikke, for der er en velfungerende og meget brugervenlig Tipwin Mobile-version til alle iOS enheder, som har de samme kvaliteter som en native app. For at bruge web appen, skal du følge disse tre simple trin, og så er du klar til at spille fra mobilen hos Tipwin.

  1. Gå til Tipwin.dk i din mobilbrowser
  2. Opret en spillekonto hos Tipwin og brug en 100% Tipwin velkomstbonus
  3. Opret genvej til hjemmesiden på din startskærm

 

 
Der findes dog en native app til Android, som du kan downloade ved at tilgå Tipwins hjemmeside.
Det er altså meget simpelt at spille med fra mobilen hos Tipwin! Det trækker selvfølgelig ned, at Tipwin ikke endnu har udviklet native apps til iOS, men en velfungerende web app, kan sommetider fungere ligeså godt – og det gør det her!

 

Tipwin betting app ios android
© Tipwin

 

Fordele ved Tipwin-appen

Det er ingen hemmelighed, at Tipwin sagtens kunne bruge en native app, da de konkurrerende bookmakere er langt foran på det område. Dog fungerer deres web app til mobilen ganske fornuftigt, og der er ikke mange svagheder at pege på, når det kommer til mobil betting hos Tipwin. Vi har herunder stillet de største fordele ved Tipwin web appen op.

  • Nem registrering og login
  • Overskueligt og brugervenligt design og udtryk
  • Du får en platform udelukkende designet efter mobile enheder
  • Du får de samme spil- og bonusmuligheder som på computeren
  • Fungerer på alle enheder

Så længe din enhed har adgang til internet og en webbrowser, ja så kan du tilgå Tipwin betting appen og spille med fra mobilen.

Tipwin bonus til nye og eksisterende kunder

Her hos betting bonus elsker vi en god betting bonus , så hvis du overvejer at prøve web appen hos Tipwin, så husk også, at du som ny kunde kan få 100% velkomstbonus op til 800 kr! Det er især på velkomstbonussen, at Tipwin henter point i vores bog. Kampagnenen er eksklusiv for alle kunder og gælder kun for sports- og live-væddemål, og kunder med enten ny eller gammel konto kan modtage bonussen på den første eller næste indbetaling. Tipwin er som nævnt ikke den største og mest velkendte bookmaker på det danske marked, men når det kommer til velkomstbonus er de én af de mest nævneværdige – især da både nye og eksisterende kunder kan modtage bonussen. Det ser man ikke mange steder!
 
Det samlede beløb, indbetalingsbeløb og bonusbeløb, skal satses mindst 5 gange (5X) til minimum odds 1.80 – hvilket dog er lidt højt i forhold til andre.
 

Har Tipwin en mobil betting app til iOS og Android?

Tipwin har desværre ikke en native app til iOS. Med Android kan du hente en Tipwin betting app ned til telefonen.

Hvordan henter jeg Tipwin appen?

Gå til Tipwin.dk hvor du kan hente appen til Android eller spille med via. webappen til iOS.

Giver Tipwin appen mulighed for live betting?

Jeps. Du kan sagtens satse på live væddemål gennem Tipwin appen.